Teljesen végeztünk az autó szétbontásával, így eladóvá váltak a nem hasznosított tételek. Az autó elbontásának oka: Nem indult, nem akartunk foglalkozni vele, azt hittük nagyobb a baj. Leállítás oka: Eltört lendkerék (valószínű anyaghiba...) Aki vásárolt már tőlem, tudja, hogy a személyes átvételt preferálom és én NEM mondok árat. Az alkatrészek áron alul vannak, mondhatni jelképes összegért de azért mégsem csokiért. Semmi hasznát nem tudjuk venni ezeknek, így csak a helyet foglalják.. Én azt vallom, hogy Te tudod mennyi pénzed van rá. Ha szükséged van valamire, megmondod mennyit adnál érte, aztán ha tetszik nekem, viheted. A telefont előbb veszem fel, minthogy a privátokat el tudjam olvasni. Telefonszám: 0630-9481328. Ez hívható 06:00 és 00:00 között.. Ha éjjel 1-kor hívsz fel mert kellene a hamutartó, tripla árat kérek! A posta és a futár ettől még játszik, de saját költségedre. Na akkor kezdjünk neki.. Minden kép nagy felbontású! Motor: 2.000cm2, 136Le, Automata váltóval volt használva egész életében. Nem széthajtott, szép hangja volt és jól húzott. 245.000km-el, szervízkönnyvel.
2 szett hátsó lámpa, hibátlan!
Jobbos - Balos féltengely, hibátlan, recsegésmentes!
Ködlámpák - Hibátlan!
2db belső térképolvasó - Hibátlan!
Légtömegmérő - Hibátlan!
Elektromos ablakemelő szerkezetek (Első hátsó is elektromos volt, minden megvan hozzá!!!), motorok, kapcsolók, vezetékek, ajtó kábelköteg.. Hibátlan!
Generátor - Hibátlan!
Műszeregység - Hibátlan!
Biztonsági övek!
Önindító - Az egyik csatlakozó sarut véletlen letörtem, ennyi javításra szorul. Ezen kívül nincs baja, működik!
Fűtőtt első szélvédő - Hibátlan, karc, repedés, kavicsmentes!!!
Automata váltó, hibátlan, gyönyörűen váltott, friss olaj van benne!
ABS vezérlő egység, tartókonzollal - Hibátlan!
Klímakompresszor - hibátlan!
Vízhűtő, olajhűtő, klímahűtő - Hibátlanok!
Kiegyenlítő (szintjeladóval), ablakmosó (szintjeladóval), fékfolyadéktartály főfékhengerrel!
Belsőtéri fűtőbox - Hibátlan!
3 tonna műanyag elem, takaróanyag, középkonzol, "kardánbox", kesztyűtartó, stb..
Bölcső - hibátlan!
Kormány, hibátlan, kopásmentes, légzsákkal. Ez a kormány 140.00km-t "futott", nem ebből az autóból van!
Az összes ajtó, ablak, csomagtérajtó (ablakmosós)! Horpadás mentesek!
Meg még rengetek kapcsoló, vezeték, bizgenytű! Hívjatok bátran, biztosan találunk megoldást!