Sziasztok!
Sajnos egy kisebbségi komplexusban szenvedő s***fej sofőr miatt egy másfél méteres árokban landoltam a "kis" Mondeómmal
(Nem tetszett neki, hogy rádudáltam, miután kivágott elém előzés közben index nélkül, ezért rám fékezett) Már bánom, hogy nem mentem inkább neki.
Persze az emberke nem ismert el semmit, az egyetlen tanú (akit elkezdtünk előzni) lelépett. A rendőrség meg persze engem hozott ki hibásnak, mert "nemtartottamakövetésitávolságot" címszóval kaptam büntetést, és még a kocsit sem fizeti a biztosító.
Na mind1, ennyit a nyavajgásomról. A lényeg, hogy a segítségeteket szeretném kérni. Mivel láttam, hogy itt rendes és hozzáértő emberek vannak
Mivel az autó seggel előre érkezett meg az árokba ezért az első lökhárítót félig letépte az árokszéle. A hátulját meg egy betonoszlop fogta meg.
Miután a darus autómentő kiemelte az árokból, próbáltam összeszedni a nagyobb darabkákat de nem tudom pontosan, hogy mi hiányzik róla.
A Mondeo MK3 2004-es 2.0 Benzines kombi. Motorkódja asszem: CJBA
Amit biztosan tudok, hogy kellene:
-Első lökhárító (komplett,ködlámpával,légterelővel,műanyagokkal stb.)
-Jobb és bal fényszóró. (nemtudom, hogy a FL előttiek is jóklennének?"majdvalakibiztostudja")-Hűtőrács króm kerettel
-Ééééés ami sokak számára biztos ismertlen de egy rezonátor doboz "vagymi" is kellene.
Vagy esetleg ha ez mással is helyettesíthető (és ezzel nem ártok a kocsinak) Akkor az is érdekel.
A hátsó lökhárítót egyenlőre csak leszedem, másikra most nemigen tudok beruházni
Ha valaki esetleg rendelkezik a fent említett alkatrészekkel és szívesen megválna tőlük finom ropogós forintokért cserébe az szóljon
Aki még valamit kiszúrna a képeken, hogy hiányzik, ne habozzon megírni
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv.: GZU86