Ford Mondeo Club Hungary
2024.11.22 péntek, 17:35:54
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek
: Keress minket a Facebook-on is! =>
www.facebook.com/fordmondeoclub
Főoldal
Forum
Wiki
Súgó
Keresés
Bejelentkezés
Regisztráció
Ford Mondeo Club Hungary
>
Szakmai fórum
>
Generáció független
>
GPS-Navigáció
Oldalak:
1
...
74
75
76
77
78
79
80
[
81
]
82
83
84
85
86
87
88
...
213
Le
« előző
következő »
Nyomtatás
Szerző
Téma: GPS-Navigáció (Megtekintve 3329910 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
Vendég
Re: GPS navigáció
«
Új hozzászólás #4000 Dátum:
2007.05.16 szerda, 17:28:00 »
Sziasztok!Múlt évben már kérdeztem hogy 2 éves Mondeohoz nagy navigációshoz magyar cd elkészült e már mert én azt hallottam hogy idén nyáron már lesz.Ha tud róla valaki legyen szíves ne titkolja:)
Köszönöm
Huc
Naplózva
drhf
Adminisztrátor
Megszállott
Nem elérhető
2003.12 MKIII TDCi kombi
«
Új hozzászólás #4001 Dátum:
2007.05.16 szerda, 17:33:00 »
huc
idén nyáron:) hehe, mindig meggérik,hogy mostmár lesz. ősszel, nyárom ekkor akkor, de sehol semmi. nem lesz semmi az a tuti
Naplózva
Csak a Puffin lekvár adhat neki erőt, és mindent lebíró akaratot.
Vendég
«
Új hozzászólás #4002 Dátum:
2007.05.16 szerda, 18:15:00 »
Idézetet írta: hosszu - 2007.05.16 szerda, 17:33:00
huc
idén nyáron:) hehe, mindig meggérik,hogy mostmár lesz. ősszel, nyárom ekkor akkor, de sehol semmi. nem lesz semmi az a tuti
Így van sajnos.
Témába vágó dolog.
Itt
megtalálható a navteq 2007_1 térkép rilíz leírása pdf-ben. Némi öröm, hogy a bővült a feltéképezett városok listája, bár még nagyon messze az alagút vége
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4003 Dátum:
2007.05.16 szerda, 21:04:00 »
sziasztok!
A ford központba azt mondták hogy Magyarország nem piac a Ford-nak, ezért nem csináltat a navihoz szoftvert. Ez kicsit gáz, mert az ember azért vesz ilyen autót mert le akarja tenni a PDA-t. Én is azt szerettem volna de nem sikerült eddig.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4004 Dátum:
2007.05.16 szerda, 21:35:00 »
Idézetet írta: huc_old - 2007.05.16 szerda, 17:28:00
Sziasztok!Múlt évben már kérdeztem hogy 2 éves Mondeohoz nagy navigációshoz magyar cd elkészült e már mert én azt hallottam hogy idén nyáron már lesz.Ha tud róla valaki legyen szíves ne titkolja:)
Köszönöm
Huc
Ha kicsit visszaolvasol, mindent megtudsz, sőt többet is! Évente van frissítés, a 2007-es már kijött, változás egy év múlva, esetleg...
Amúgy a mostaniban is kb. 1 éves adatok vannak.
Hát igen, még csak elméletben tartozunk Európához és ez még vagy 10-100 évig így is lesz!
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4005 Dátum:
2007.05.16 szerda, 22:42:00 »
Idézetet írta: Harcos tigris_old - 2007.05.16 szerda, 21:04:00
sziasztok!
A ford központba azt mondták hogy Magyarország nem piac a Ford-nak, ezért nem csináltat a navihoz szoftvert. Ez kicsit gáz, mert az ember azért vesz ilyen autót mert le akarja tenni a PDA-t. Én is azt szerettem volna de nem sikerült eddig.
Bocs de az ember ugy vesz autot hogy tudja, hogy a gyárni navi semmire nem jó magyarországon igy eleve nem rendeli bele:-))
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4006 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 08:37:00 »
Idézetet írta: stealt - 2007.05.16 szerda, 22:42:00
Bocs de az ember ugy vesz autot hogy tudja, hogy a gyárni navi semmire nem jó magyarországon igy eleve nem rendeli bele:-))
Jó, de használtan nem nagyon van értéke, ezért az ember megveszi és reménykedik.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4007 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 08:49:00 »
Idézetet írta: SSanya_old - 2007.05.17 csütörtök, 08:37:00
Jó, de használtan nem nagyon van értéke, ezért az ember megveszi és reménykedik.
Azért ilyeneket nem mondanák, ha nem vagy tisztában az árakkal.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4008 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 09:13:00 »
Idézetet írta: szokodi csaba_old - 2007.05.17 csütörtök, 08:49:00
Szerintem nem sokkal kerül többe az az autó, amibe benne van, mint amelyikbe nincs. Biztos nincs köztük 913eFt különbség.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4009 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 09:24:00 »
Idézetet írta: szokodi csaba_old - 2007.05.17 csütörtök, 08:49:00
Most direkt megnéztem. Ha te tisztában vagy, akkor honnan szerzed az árinformációkat?, mert a használtautón rákeresve 2004-es mondira automata klímával a legolcsóbb egy gyári nagynavis, 150eFt-tal több egy nem navis, és utána is felváltva jönnek a kocsik, tehát továbbra is állítom, hogy nincs különbség árban, hogy van-e gyári navi, vagy nincs, de ha ellenkező információid vannak, szívesen olvasom őket.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4010 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 10:19:00 »
Idézetet írta: SSanya_old - 2007.05.17 csütörtök, 09:24:00
Most direkt megnéztem. Ha te tisztában vagy, akkor honnan szerzed az árinformációkat?, mert a használtautón rákeresve 2004-es mondira automata klímával a legolcsóbb egy gyári nagynavis, 150eFt-tal több egy nem navis, és utána is felváltva jönnek a kocsik, tehát továbbra is állítom, hogy nincs különbség árban, hogy van-e gyári navi, vagy nincs, de ha ellenkező információid vannak, szívesen olvasom őket.
Vegyél egy nem navis mondit és rakass bele egy navit kiderül az ár.
Aki megveszi a navisat nem reménykedni, akar, hanem neki az tetszik. Jelen esetben Én is így vagyok vele és abszolút nem bánom, sőt...
Lehet hogy te bánod a választásod és itt kritizálod azt aki szeretne térépet a naviba.
Izlések és pofonok….
Részemről a vita lezárva. De nem akartalak megbántani, de a szavaid „ezért az ember megveszi és reménykedik” kicsit gúnyosak voltak.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4011 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 11:14:00 »
Idézetet írta: szokodi csaba_old - 2007.05.17 csütörtök, 10:19:00
Vegyél egy nem navis mondit és rakass bele egy navit kiderül az ár.
Aki megveszi a navisat nem reménykedni, akar, hanem neki az tetszik. Jelen esetben Én is így vagyok vele és abszolút nem bánom, sőt...
Lehet hogy te bánod a választásod és itt kritizálod azt aki szeretne térépet a naviba.
Izlések és pofonok….
Részemről a vita lezárva. De nem akartalak megbántani, de a szavaid „ezért az ember megveszi és reménykedik” kicsit gúnyosak voltak.
Ez pl. egyik hátránya az írásos kommunikációnak, mert a "reménykedik"-ben semmi gúny nem volt, még a gondolata sem. Ha szóban beszéltünk volna, nem kellett volna ennyit írni, mert egyből értettük volna egymást. Nem tudom, honnan veszed, hogy kritizálnám a térképre vágyokat, egy nyomorult szóval sem utaltam erre. Azt hiszem, túl érzékenyen reagáltál egy tényszerű kijelentésre, mert szerintem te is reménykedsz, ugyanúgy, mint én. Szóval: baromira örülök, hogy nagynavisat választottam és reménykedek, hogy lesz egyszer magyar térkép. Ennyi.
De árkülönbség továbbra sincs köztük, ezt állítom. Az utólagos beszerelés ebből a szempontból érdektelen. Én azt mondtam, használtan ugyanannyiba kerül a kocsi, ÉPP EZÉRT ajánlom mindenkinek, hogy nagynavisat vegyen, és reménykedjen, hogy lesz hozzá használható térkép. Én
helyett inkább
-t küldök. És gratulálok a választásodhoz.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4012 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 14:23:00 »
Idézetet írta: SSanya_old - 2007.05.17 csütörtök, 11:14:00
Ez pl. egyik hátránya az írásos kommunikációnak, mert a "reménykedik"-ben semmi gúny nem volt, még a gondolata sem. Ha szóban beszéltünk volna, nem kellett volna ennyit írni, mert egyből értettük volna egymást. Nem tudom, honnan veszed, hogy kritizálnám a térképre vágyokat, egy nyomorult szóval sem utaltam erre. Azt hiszem, túl érzékenyen reagáltál egy tényszerű kijelentésre, mert szerintem te is reménykedsz, ugyanúgy, mint én. Szóval: baromira örülök, hogy nagynavisat választottam és reménykedek, hogy lesz egyszer magyar térkép. Ennyi.
De árkülönbség továbbra sincs köztük, ezt állítom. Az utólagos beszerelés ebből a szempontból érdektelen. Én azt mondtam, használtan ugyanannyiba kerül a kocsi, ÉPP EZÉRT ajánlom mindenkinek, hogy nagynavisat vegyen, és reménykedjen, hogy lesz hozzá használható térkép. Én
helyett inkább
-t küldök. És gratulálok a választásodhoz.
Oké, Én értettelek félre! Bocsi. Lehet, hogy túlreagáltam, ezek szerint biztosan. Mivel neked is nagy navis géped van. Félre értettem a reagálásod, azt hittem ellene beszélsz a navisnak.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4013 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 15:18:00 »
Idézetet írta: szokodi csaba_old - 2007.05.17 csütörtök, 14:23:00
Oké, Én értettelek félre! Bocsi. Lehet, hogy túlreagáltam, ezek szerint biztosan. Mivel neked is nagy navis géped van. Félre értettem a reagálásod, azt hittem ellene beszélsz a navisnak.
2-án iszunk egy sört, ha jösz.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4014 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 17:08:00 »
Idézetet írta: SSanya_old - 2007.05.17 csütörtök, 15:18:00
2-án iszunk egy sört, ha jösz.
A mostaniról már lekéstem későn néztem a fórumot, pedig clubos matricát,meg tagságit,polokat szerettem volna. a 2.-ra még beleférek talán. Akkor 2 is iszunk.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4015 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 17:13:00 »
Sziasztok!Köszi aki reagált a kérdésemre.
Üdv
Huc
Naplózva
drhf
Adminisztrátor
Megszállott
Nem elérhető
2003.12 MKIII TDCi kombi
«
Új hozzászólás #4016 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 17:45:00 »
ha egy PDA navit be lehet szerezni 100e alatt, akkor egy használt gyári navi, amiben még magyar térkép sincs nem fog ennyit érni. Ha lenne hozzá magyar térkép rengeteget dobna rajta.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4017 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 17:49:00 »
Idézetet írta: hosszu - 2007.05.17 csütörtök, 17:45:00
ha egy PDA navit be lehet szerezni 100e alatt, akkor egy használt gyári navi, amiben még magyar térkép sincs nem fog ennyit érni. Ha lenne hozzá magyar térkép rengeteget dobna rajta.
Viszont a gyári navi tőlünk nyugatra sokkal jobb!
Naplózva
drhf
Adminisztrátor
Megszállott
Nem elérhető
2003.12 MKIII TDCi kombi
«
Új hozzászólás #4018 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 18:03:00 »
TZS
annak aki gyakran jár nem éri meg használt kocsit venni, aki meg ritkán az nem fog százezreket fizetni érte.
kell az a térkép, kizártnak tartom hogy nem lehet meghekkelni. Tuti bele lehet valahogy mászni az adatbázisba. Csak nem értek még hozzá:)
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4019 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 19:14:00 »
Azért azt meg kell jegyezni hogy a nagy kijelzős DVD nem csak a navigációra szolgál!
Onnan megy minden egyéb vezérlés, rádió, CD, klíma.
Ezzel sokkal áttekintetőbb.
Hogy megéri-e az kérdéses, én azért bennehagyom.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4020 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 19:57:00 »
Idézetet írta: hosszu - 2007.05.17 csütörtök, 18:03:00
TZS
annak aki gyakran jár nem éri meg használt kocsit venni, aki meg ritkán az nem fog százezreket fizetni érte.
kell az a térkép, kizártnak tartom hogy nem lehet meghekkelni. Tuti bele lehet valahogy mászni az adatbázisba. Csak nem értek még hozzá:)
Én speciel így vettem használtan, tehát örököltem.
Hackelni meg biztos lehet, mert a kwi file forma nem annyira egyedi. Én éppen a menü magyarítással próbálkozom. Hála az update lemeznek.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4021 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 22:03:00 »
Szerintem, aki sokat jár külföldre annak megéri a gyári navi (mint nekem is), mert a pda-k a nyomába nem érnek
Amúgy én is azon dolgozom, hogy a volvos lemez adatállományát keresztezzem a fordossal.
Pár lemezt eltoltam már....
de ami késik nem múlik...
Naplózva
Angel
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #4022 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 22:21:00 »
Idézetet írta: garou_old - 2007.05.17 csütörtök, 22:03:00
Szerintem, aki sokat jár külföldre annak megéri a gyári navi (mint nekem is), mert a pda-k a nyomába nem érnek
Amúgy én is azon dolgozom, hogy a volvos lemez adatállományát keresztezzem a fordossal.
Azért a pda-a nyomába se érnek, egy kicsit túlzás. Például a térképek sokkal frissebbek a PDA-hoz. Sokkal többet adnak el. De a navi az tényleg úgy lenne jó, ha nem kéne ablakra cuppantani, állandóan kiszedegetni, tölteni, vigyázni, nehogy elhagyd valahol, leejted... a beépített nyilván jobb. Viszont a másik autóba nem tudod átrakni...
Hát újonnan kiadni érte 915 ezret... nem tudom, ezt mekkora kedvezménnyel adták, de akármekkorával, mindenképpen drága.
A IV-ben már "csak" 500e körül van.
Ti, akik újonnan vettétek, mennyit fizettetek valójában a naviért? Mennti engedtek az árából?
Naplózva
MKIII facelift 2.0 TDCi Ghia – a kékvérű
Vendég
«
Új hozzászólás #4023 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 23:05:00 »
Totál új vagyok szeretném elsőként leszögezni, így előre is elnézést, ha hülye kérdéseket teszek fel. Most vettem Mondeo-t gyári nagy navival és vmi olyasmit ír ki, hogy a "serial numbers do not match for country" vagy vmi ilyesmit. Amennyire olvasgattam a dolgokat, és jól értettem tök mind1 milyen szoftvert töltök le bármit csinálok vele, a gyári szoftverrel legújjabbat is beleértve nem fog menni a navi Mo-on.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4024 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 23:23:00 »
Egy jótanács: csak verbatim dl lemezt használj! Csak ezt szereti a kocsiban a dvd olvasó. Elviekben a Volvo, a Lexus, és a Saab is ugyanazt használja. Gyakorlatilag ugyanazok a file-ok vannak a lemezen. Talán valami verziószámbéli eltérés lehet? Most, hogy ennyien ráálltunk a témára csak lesz belőle valami! Nem?
sorelot!
Érdekes ez a hibaüzenet! Mikor írja ezt ki? Mert az ok, hogy Magyaro. térkép nincs benne, de a poziciót így is jelölnie kéne. Max azt tudom elképzelni, hogy mivel meg vagyunk a térképen nem tud egy külföldi célhoz navigálni. Nekem is csak a határ előtti benzinkúttól tud útvonalat tervezni
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4025 Dátum:
2007.05.17 csütörtök, 23:24:00 »
Idézetet írta: TZS_old - 2007.05.17 csütörtök, 23:23:00
Egy jótanács: csak verbatim dl lemezt használj! Csak ezt szereti a kocsiban a dvd olvasó. Elviekben a Volvo, a Lexus, és a Saab is ugyanazt használja. Gyakorlatilag ugyanazok a file-ok vannak a lemezen. Talán valami verziószámbéli eltérés lehet? Most, hogy ennyien ráálltunk a témára csak lesz belőle valami! Nem?
sorelot!
Érdekes ez a hibaüzenet! Mikor írja ezt ki? Mert az ok, hogy Magyaro. térkép nincs benne, de a poziciót így is jelölnie kéne. Max azt tudom elképzelni, hogy mivel meg vagyunk a térképen nem tud egy külföldi célhoz navigálni. Nekem is csak a határ előtti benzinkúttól tud útvonalat tervezni
meg vagyunk=nem vagyunk
Naplózva
drhf
Adminisztrátor
Megszállott
Nem elérhető
2003.12 MKIII TDCi kombi
«
Új hozzászólás #4026 Dátum:
2007.05.18 péntek, 06:25:00 »
TZS
hát majd én is eljátszok vele egyszer, de amíg nem tudom letölteni sehonnan, addig nincs esélye a dolognak. a rapidshare 30 letöltése annyira bénázás, hogy neki sem állok. Főleg hogy a volvoé is kellene...
Tán majd kiírja, felteszi nekem valaki...
De egyelőre link is megteszi, hogy mi a fene az a kwi, mivel lehet olvasni írni hekkelni.
Naplózva
drhf
Adminisztrátor
Megszállott
Nem elérhető
2003.12 MKIII TDCi kombi
«
Új hozzászólás #4027 Dátum:
2007.05.18 péntek, 06:48:00 »
TZS
en pl ezt találtam:
http://ian.blenke.com/projects/densonav/
Irok a faszinak, hatha tud segiteni. Csak sajnos fingom nincs a navi data file formátumokról
erdekelne, hogy ennek mi a kimenete a fileidnek.
http://ian.blenke.com/projects/densonav/alldata.pl
Naplózva
Angel
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #4028 Dátum:
2007.05.22 kedd, 13:13:00 »
Megjelent az ájgóhoz szerbia térképe.
Naplózva
MKIII facelift 2.0 TDCi Ghia – a kékvérű
Vendég
«
Új hozzászólás #4029 Dátum:
2007.05.22 kedd, 16:21:00 »
Láttam mostanában mindenféle olcso PNA navikat, érdemes olyat venni?, női felhasználónak lesz. Jó volna ha iGo menne rajta, ne csak amit beleégettek illetve üres software nélküli. Legolcsobb jól működő változatra érdekelne tipp.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4030 Dátum:
2007.05.22 kedd, 17:27:00 »
Idézetet írta: Fusim Misi_old - 2007.05.22 kedd, 16:21:00
Láttam mostanában mindenféle olcso PNA navikat, érdemes olyat venni?, női felhasználónak lesz. Jó volna ha iGo menne rajta, ne csak amit beleégettek illetve üres software nélküli. Legolcsobb jól működő változatra érdekelne tipp.
Beszéltem hétvégén Útinfos haverommal(Ő a cégtulajdonos). Azt mondta közel az idő, amikor a PNA-k ára 20 30 eFt körül lesz. Mutatott is egy portugál példányt, amit tesztelésre kapott. Valami egyszerű navi futott is rajta, ami elnagyoltan ismeri csak hazánkat.
Nemsokára kijön az új Útinfo (2.3) is, ami viszont olcsó és fut PNA-kon is. Az Igo (tudtommal) töretlenül nem megy csak olyan PNA-na, akik "lepaktáltak" velük.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4031 Dátum:
2007.05.22 kedd, 17:32:00 »
Idézetet írta: sabat_old - 2007.05.22 kedd, 17:27:00
Beszéltem hétvégén Útinfos haverommal(Ő a cégtulajdonos). Azt mondta közel az idő, amikor a PNA-k ára 20 30 eFt körül lesz. Mutatott is egy portugál példányt, amit tesztelésre kapott. Valami egyszerű navi futott is rajta, ami elnagyoltan ismeri csak hazánkat.
Nemsokára kijön az új Útinfo (2.3) is, ami viszont olcsó és fut PNA-kon is. Az Igo (tudtommal) töretlenül nem megy csak olyan PNA-na, akik "lepaktáltak" velük.
Láttam valami Airis - vagy ilyesmi nevű csodát üresen a városba - tele volt vele egy kirakat 40K alatt azon vajon mi tud menni? Sirf 3 as vevő Samsung cpu 300MHz SD kártyahely volt benne
Naplózva
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
www.mondeo.hu
«
Új hozzászólás #4032 Dátum:
2007.05.22 kedd, 17:41:00 »
Idézetet írta: Fusim Misi_old - 2007.05.22 kedd, 16:21:00
Nem, inkább egy olcsó PDA, pl. Aris
Naplózva
Ford Focus 1.6 16V Trend, 2009
Ford C-Max 2.0 Hybrid SEL, 2013
Ford Puma 1.0 mHEV Titanium, 2020
---
Ford Mondeo 2.0 16V Ghia, 145LE, 2004
Vendég
«
Új hozzászólás #4033 Dátum:
2007.05.22 kedd, 17:46:00 »
Idézetet írta: Scratch - 2007.05.22 kedd, 17:41:00
Nem, inkább egy olcsó PDA, pl. Aris
Lehet Aris PNA volt, nejemnek lesz nincs szükség PDA funkciokra csak navi esetleg BT telefon link de nem fontos. IGo menjen azt már használta.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4034 Dátum:
2007.05.22 kedd, 19:55:00 »
Idézetet írta: Fusim Misi_old - 2007.05.22 kedd, 17:32:00
Láttam valami Airis - vagy ilyesmi nevű csodát üresen a városba - tele volt vele egy kirakat 40K alatt azon vajon mi tud menni? Sirf 3 as vevő Samsung cpu 300MHz SD kártyahely volt benne
Az Igo fut rajta, én is most vettem, szerintem nem rossz. Ennyit megér, nekem csak erre volt szükségem.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4035 Dátum:
2007.05.22 kedd, 19:57:00 »
Idézetet írta: sabat_old - 2007.05.22 kedd, 17:27:00
Nekem az 1.8-as Útinfo van meg. Gondolom nem lehet majd frissíteni? Vagy esetleg tudsz erről valamit?
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4036 Dátum:
2007.05.22 kedd, 20:18:00 »
Idézetet írta: tommymondeo_old - 2007.05.22 kedd, 19:55:00
Az Igo fut rajta, én is most vettem, szerintem nem rossz. Ennyit megér, nekem csak erre volt szükségem.
Pontosan mi a tipusa a cuccnak ne vegyek hülyeséget.
Naplózva
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
www.mondeo.hu
«
Új hozzászólás #4037 Dátum:
2007.05.22 kedd, 22:22:00 »
Idézetet írta: Fusim Misi_old - 2007.05.22 kedd, 17:46:00
Lehet Aris PNA volt, nejemnek lesz nincs szükség PDA funkciokra csak navi esetleg BT telefon link de nem fontos. IGo menjen azt már használta.
Azon csak az eredeti verzió megy, ami rá van töltve. Te nem tudod kicserélni, én úgy tudom.
Naplózva
---
Vendég
«
Új hozzászólás #4038 Dátum:
2007.05.22 kedd, 22:32:00 »
Idézetet írta: Scratch - 2007.05.22 kedd, 22:22:00
Azon csak az eredeti verzió megy, ami rá van töltve. Te nem tudod kicserélni, én úgy tudom.
Nics hozzá software se kártya csak leírás van a mellékelt cdn. Holnap megnézem a botba
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4039 Dátum:
2007.05.22 kedd, 22:38:00 »
Idézetet írta: Fusim Misi_old - 2007.05.22 kedd, 20:18:00
Pontosan mi a tipusa a cuccnak ne vegyek hülyeséget.
Airis T920A. Ez van a dobozára írva.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4040 Dátum:
2007.05.22 kedd, 22:39:00 »
Idézetet írta: tommymondeo_old - 2007.05.22 kedd, 22:38:00
Airis T920A. Ez van a dobozára írva.
Nem én tettem rá az Igo-t, de csak telepíteni kellet és futott rajta, vagyis fut azóta rajta tökéletesen.
Naplózva
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
www.mondeo.hu
«
Új hozzászólás #4041 Dátum:
2007.05.22 kedd, 23:04:00 »
Idézetet írta: tommymondeo_old - 2007.05.22 kedd, 22:39:00
Nem én tettem rá az Igo-t, de csak telepíteni kellet és futott rajta, vagyis fut azóta rajta tökéletesen.
Gyárit?
Naplózva
---
Vendég
«
Új hozzászólás #4042 Dátum:
2007.05.23 szerda, 10:31:00 »
Túl vagyok én is a DVD navi szoftver frissítésén.
Gyújtás ráad, menü->6414->S/W update. A CD-t berakva, teljesen automatikusan megcsinálta a frissítést.
Samsung ujrairhatóra volt kiirva, CloneCD-vel.
Ha valakit érdekel:
Itt található.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4043 Dátum:
2007.05.23 szerda, 10:55:00 »
Idézetet írta: Scratch - 2007.05.22 kedd, 23:04:00
Gyárit?
Nem gyári.
Naplózva
drhf
Adminisztrátor
Megszállott
Nem elérhető
2003.12 MKIII TDCi kombi
«
Új hozzászólás #4044 Dátum:
2007.05.23 szerda, 11:30:00 »
macsman
milyen cdre irtad ki? cdR R+ RW vagy mire?
Naplózva
drhf
Adminisztrátor
Megszállott
Nem elérhető
2003.12 MKIII TDCi kombi
«
Új hozzászólás #4045 Dátum:
2007.05.23 szerda, 11:31:00 »
macsman
Es mit tud tobbet, milyen uj funkcio van benne?
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4046 Dátum:
2007.05.23 szerda, 11:40:00 »
Idézetet írta: hosszu - 2007.05.23 szerda, 11:31:00
macsman
Es mit tud tobbet, milyen uj funkcio van benne?
Samsung CD-RW, mert hirtelem ezt találtam.
Szerintem a lényeg hogy CloneCD-vel írd ki.
Semmi különös újat nem találtam benne.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4047 Dátum:
2007.05.23 szerda, 13:32:00 »
Idézetet írta: tommymondeo_old - 2007.05.22 kedd, 22:39:00
Megvettem a kütyüt én is - ajándék lesz névnapra holnap addig kihasználom. iGo megy rajta szépen.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4048 Dátum:
2007.05.23 szerda, 13:41:00 »
Sziasztok!
Miképp tehetnék szert egy használható gyári nagy naviba való lemezre? :-)
Valaki tudna írni egyet, természetesen megfelelő ellenszolgáltatásért.
előre is köszi.
Naplózva
Vendég
«
Új hozzászólás #4049 Dátum:
2007.05.23 szerda, 15:00:00 »
Idézetet írta: Fusim Misi_old - 2007.05.23 szerda, 13:32:00
Megvettem a kütyüt én is - ajándék lesz névnapra holnap addig kihasználom. iGo megy rajta szépen.
Naplózva
Oldalak:
1
...
74
75
76
77
78
79
80
[
81
]
82
83
84
85
86
87
88
...
213
Fel
Nyomtatás
« előző
következő »
Ugrás:
Kérlek válassz egy célt:
-----------------------------
Szakmai fórum
-----------------------------
=> Mondeo I.
=> Mondeo II.
=> Mondeo III.
=> Mondeo IV.
=> Mondeo V.
=> Generáció független
=> Keres – kínál (csak árral!)
===> Eladó autók
===> Mondeóhoz keresek
===> Mondeóhoz kínálok - árat is adj meg!
=====> Mondeo I.-II. alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Mondeo III. alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Mondeo IV. alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Mondeo V. alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Generáció független alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Felni, Gumi hirdetések - árat is adj meg!
=====> Autóbontások
===> Egyéb keres
===> Egyéb kínál
=> Szakszervizek
=> Mondeo találkozók
=> FAQ
===> Felhívás az FAQ eltűnt képeihez!
===> Általános leírások
===> Mondeo MK1 leírások
===> Mondeo MK2 leírások
===> Mondeo MK3 leírások
===> Mondeo MK4 leírások
===> Mondeo MK5 leírások
Ez weboldal sütiket (cookie) használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A weboldal további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához.
OK
További információ