Az én esetemben kiderült, hogy feltörték a fiókját az eladónak (ebay-től kapott levélből tudtam meg). Fura is volt, mert az illető csak kimonókat meg ilyesmiket árult és egyszer csak felkerült 10-12 tétel olcsó műszaki cikk. Szerintem simán csak kibacásból csinálta valaki.
A linkelt fejegységre visszatérve az is elképzelhető, hogy csalóval van dolgunk, tekintve, hogy mindössze 22 adásvétele van a faszinak. Abból három negatív és mindhárom egy hónapon belüli.
A mobile.de tele van olcsó és jó kocsikkal.....
A válaszlevélben mindig azt írja angolul, -holott a kocsi elmondás szerint Ausztriában van- , hogy 2 évig dolgozott Ausztriában, most ment vissza UK-ba vagy Ír-be.... sokba kerül a kocsit odavinni és különben is ott jobbkormány...stb..... már "be van csomagolva" a kocsi, nem lehet megnézni.... mond a címet és küldik, azért olcsó, mert nem akarja sokáig tartani mivel a tárolás pénzbe kerül...stb.
Csak a szállítást fizesd, teljesen biztonságos.... eBay-re tereli az adásvételt.....ott győzköd, hogy nincs kockázat mert ha valami nem OK, akkor az eBay visszafizet...stb....csak a szállítást fizesd.....
Szánalmas csalók