Sziasztok!
Az autó motor hibás lett, bontó lesz a vége, így eladóvá válnak az alábbi maradékok:
Fotók az alábbi linken, kicsit összekeveredve, de aki akar elmegy rajta.
Elektromos, fűthető tükörpár, tartaléknak vettem, nem kellett, 5000Ft/pár, színkód 08
Vízcső, 2,0 literes benzinesre, a"szürke fedeles" blokkra tuti jó, a feketére nem tudom. Ár 2000 FtMaf szenzor 1500 Ft, tartaléknak vettem itt a Fórumon, szintén szürke szelepfedeles motorhoz
Gólyaláb, jobbos, bontva tartaléknak, az agy nem ABS jeladós, ár 3000 Ft, a baloldali agy is megvan, de bele van szakadva az a csavar, ami lengéscsillapítót a helyén tartja, ha kell odaadom ajándék gyanánt.
Jobb hátsó KOMBI féknyereg, a felújító készletekből megmaradt tömítésekkel, karmantyúkkal. A nyereg állapota ismeretlen. Ár 1 doboz Soproni Sör.
Kombi csomagtérajtó burkolat kék színű 500 Ft
Gyári plüs szőnyeg, 8 évig polcon volt, én nem használtam, az első kettő tuti gyári, a hátsó nem biztos 2000 Ft/grnAlapjárati szelep/motor, bontott, tartaléknak vettem 1000 FtTermosztátház, termosztáttal,a 2 jeladó benne gyári, 1 éve vettem, 6000 Ft mindennel együttFojtószelep potméter, tavaly vettem, dobozában 7000 Ft
Légzsák vezérlő modul, oldallégzsákoshoz, 2db első övfeszítő, 3000 Ft együtt
https://plus.google.com/photos/104829821840582955413/albums/6089449773249694545?authkey=CPW7leX05aOUkQE Az összes cucc Óbudán van, Eurocenter környékén.
Tatárszentgyörgyre le tudom küldeni Apámmal, ott van műhelyünk, ott át tudod venni.
A postázást, nem preferálom, de ha kell megoldom.
Érdeklődni :
pü
matraifa@t-online.hu30-kilencvenkilenc-62-négynégynégy (reggel 8 -este 8ig bármikor)
Üdv, Ferqó