Megjött az újabb kupac! Az érintetteket kérem, fáradjanak a kaszához!
A megbeszélteknek megfelelően az utánrendelésben már 1850 Ft a kulcs darabja, plusz a lentieknek megfelelően ingyenes a személyes átvétel, vagy postázás 650 Ft ajánlott küldemény formájában, buborékos borítékban.
Fizetés banki átutalással vagy a személyes átvételkor (Bp. III. Rómaifürdő, Bp. XI. Budafoki út, vagy minitalin) KP-ben.
Aki személyesen akarja átvenni, az írja meg egy PÜ-ben, hogy Rómaifürdőre vagy a Budafoki útra jön érte, vagy a márciusi minitalira.
Aki postázást kér, az írja meg a postacímét egy PÜ-ben. Kérek mindenkit, hogy úgy rakja össze, ahogyan azt majd a borítékra kell nyomtassam, hogy ne kelljen sokat formázgatni, egyből tudjam copy&paste-elni a nyomtatáshoz:
Név
Helység
Utca, házszám
Irányítószám
Válasz PÜ-ben fogok küldeni bankszámlaszámot, ahol a megjegyzésbe kérek egy fórum nicket írni, hogy tudjam, ki fizetett. Azután pár napon belül, ahogy eljutok vele oda, megy a postára.
----------
2016.02.01.
A rendelést intéztem, ha megjött a kulcskupac, szólok.
Rendelési lista, utánrendelés (20/20 db)
- 2 x Zsozef (postázva)
- 1 x szbali (postázva)- 1 x vorosoktober
- 1 x Rob001 (fizetve, átvéve)- 2 x Licskai90 (postázva)- 1 x Gaben901 (postázva)- 2 x adrian007
- 2 x MaNGOS (lemondva)- 1 x cs12 (postázva)- 1 x fnorbo
- 1 x vityirobert (postázva)- 2 x Heineken76 (postázva)
- 1 x Tomo7 (postázva)
- 2 x feltaláló (postázva)Várólista:
- 2 x pepe 10^8 (fizetésre várok)
- 2 x MrMonkey
----------
2015.12.15.
Itt a vége, fuss el véle.
4 db kulcs maradt, azaz a várólistások közül várom wyzard (2), Rob001 (1) és bihu (1) jelentkezését.
----------
2015.12.02.
Utolsó felszólítás!November 11-én érkezett a rakomány kulcs. Ehhez képest 1 hónapos határidőn belül, azaz december 11-én éjfélig a kulcsért nem jelentkező megrendelőket törlöm, és a várólistásokat fogom kiszolgálni a készleten lévő példányokkal.
Kiemeltem a listában, akiktől mielőbbi választ várok.
----------
2015.11.19.
Figyulim! Felszólít!
A postázósoknak: a csomagolást ne dobjátok el, mert arra ragasztottam celluxszal azt a pici Ford logós alumínium matricát, ami a kulcs összerakása után az egyik csavarnál lévő ovális mélyedésbe kerül!
----------
2015.11.16.
Időnként frissítem a listát, hogy kitől érkezett átutalás, ki vette már át stb.
----------
2015.11.11.
Megjöttek a kulcsok! A további teendők:
Aki személyesen akarja átvenni, az írja meg egy PÜ-ben, hogy Rómaifürdőre jön érte vagy a decemberi minitalira. Az ár ismert, 1750 Ft. Ennyivel készüljön KP mindenki, de lehet utalni előre bankszámlára is.
Aki postázást kér, az írja meg a postacímét egy PÜ-ben. Kérek mindenkit, hogy úgy rakja össze, ahogyan azt majd a borítékra kell nyomtassam, hogy ne kelljen sokat formázgatni, egyből tudjam copy&paste-elni a nyomtatáshoz:
Név
Helység
Utca, házszám
Irányítószám
Az ár 1750 Ft/db + 650 Ft postaköltség darabszámtól függetlenül. Válasz PÜ-ben fogok küldeni bankszámlaszámot, ahol a megjegyzésbe kérek egy fórum nicket írni, hogy tudjam, ki fizetett. Azután pár napon belül, ahogy eljutok vele oda, megy a postára.
----------
2015.11.07.
Betelt a lista. Rendeltem pár extra darabot a későn jövőknek, de az is elfogyott. Innentől várólista van, ha valaki nem kéri, nem veszi át, azokra a darabokra lehet feliratkozni még, persze garancia nélkül, hogy jut-e még kulcs.
----------
2015.10.29.
Útnak indult a csomag. Innentől 15-60 nap az igéret a kézbesítésre.
----------
2015.10.27.
Megtörtént a fizetés, várunk a postázásra.
----------
2015.10.23.
Feladtam a rendelést (némi rátartással, pár darab plusszal a későn jövők miatt
). Ha megtörtént a postázás, tudósítok.
----------
A már jól ismert fajta:
http://img.banggood.com/images/upload/2014/05/SKU1350261%20%287%29.JPGHárom gomb, a műanyag anyagában dombornyomott funkció-piktogrammokkal, vágatlan "buzogány" kulcsszárral, de amúgy üresen. Minden mást a saját kulcsból kell átpakolni.
Darabja 1750 Ft, több darab rendelése esetén annyi a kedvezmény, hogy egyszer kell postaköltséget fizetni.
Postázás 650 Ft ajánlott küldemény formájában, buborékos borítékban.
Fizetés banki átutalással vagy a személyes átvételkor (Bp. III. Rómaifürdő vagy minitalin) KP-ben.
Akit érdekel, privát üzenetben szóljon. Szokás szerint a témanyitó hozzászólásban vezetem mindig az aktuális rendelési listát ill. teszem közzé az egyéb tudnivalókat. Ha összejön tíz érdeklődő, rendelek egy adagot.
AndyA
----------
Átszerelési útmutató:
A gyári kulcsodban van egy pici NYÁK. Annak a fekete műanyag védőfedele nem kell, mert nem fér be. Minden más átmegy a régi kulcsból (immo chipet se felejtsd!), megvágatod a szárát pl. Mister Minitnél és kész. Az immo chipet melegtakonyragasztóval célszerű rögzíteni, mert a helye megvan ugyan, de nem "bepattanós". A NYÁK-nak is vannak vezető fülei, hogy pontosan a helyére kerüljön, ott is ezzel célszerű rögzíteni, hogy szét lehessen szedni, ha egyszer kell (mondjuk lerongyolódik a használatban, és veszel új bicskakulcsházat).
Mivel mindent a saját kulcsodból szerelsz át, pont ugyanúgy fog működni (míg a régi csak mechanikus nyitásra lesz alkalmas utána).
Az elem érintkezőiből az oldalsó sima ügy. Ami alatta van, annak a rögzítő tüskéit simán kivágtam, és pillanatragasztóval raktam a helyére, mert a kiálló tüskék miatt az elem nem ment a helyére. Az elemmel óvatosan, gondosan sorjátlanítani kell a helyét, különben törhetnek a fülek, ha beerőlteted.
Szétszedésnél vigyázz, mert a gomb alatt van egy pici rugó, el ne ugorjon. Az fordítja ki a kulcsszárat, amikor megnyomod a gombot. Az összerakás is trükkös picit, de hamar bele lehet jönni. Anno Dominak az Aréna mélygarázsban szereltem át a kulcsát a motorháztetőn.
----------
1. tizes csomag (10/10):
- 1 x AndyA
- 2 x adrian007 (átvette)
- 2 x kohut64 (fizetve, postázva)
- 1 x timarzsolt
- 1 x süfike (átvette)
- 1 x netcore (fizetve posta nélkül, átvette)
- 2 x Mazsi1972 (fizetve, postázva)
2. tizes csomag (10/10):
- 1 x Rudi606 (átvette)
- 1 x grubi (átvette)
- 1 x djay (fizetve, postázva)
- 2 x serakjozsef (fizetve, postázva)
- 1 x kalci (fizetve, postázva)
- 1 x gsziki
- 1 x jancsoj (fizetve, postázva)
- 2 x totzs
3. tizes csomag (10/10):
- 1 x jani18 (fizetve)