Domi
|
|
« Dátum: 2009.11.11 szerda, 14:33:39 » |
|
Sziasztok!
Eladó a Contour nyárigumi-garnitúrája.
4 db Fulda Carat Extremo 205/50 R15 DOT 1307 1 db Michelin Energy 195/60 R15 DOT 0602
A 4 Fulda kifogástalan állapotú, 6-7 mm-es profilmélységű, sehol nincs félrekopva, sérülés sehol nincs rajtuk. Július közepétől (akkor vettem a kocsit, ezekkel a kerekekkel) október elejéig (akkor szereltettem át a téli garnitúrát) jártam velük. Kifogástalanul tapadnak, sosem eresztették a levegőt, kéthetente ellenőriztem. A Michelin is hibátlan, de ez amolyan tartalék-kerék, 4-5 mm-es profilmélységű, meg ugye csaknem 8 éves már.
Mind az öt kerék StilAuto SR700 alufelnin van. Ezek is szépek, 3 közülük teljesen kifogástalan. A jobb hátsó felni peremén van egy minimális karc, az ötödik tartalék keréken pedig egy mélyebb karc - nyilvánvalóan egy múltbéli félresikerült parkolás nyomán. A felnik külön nem eladók, csak gumikkal együtt. Mert nekem a felnik tetszenek, kifejezetten jól állnak a Contournak. Csupán a gumiméret nem jó - ennek a típusnak ez nem a helyes váltómérete.
Ár megegyezés szerint. Ha valaki felnistül szeretné a komplett kerekeket, úgy is meg tudunk egyezni, természetesen kapja hozzá a kifogástalan alufelni kerékcsavar-garnitúrát, és a tehermentesítő gyűrűket is. Ha csak a gumik kellenek, a leszerelés költségeit természetesen én állom, illetve szeretném, ha együtt elmennénk egy gumishoz, nézze át őket, nincs-e valamelyiknek rejtett, belső hibája. Hibás kereket/gumit természetesen nem adok el, nem venném a lelkemre, ha egy Mondeos sporttárs fejre állna a kerék/gumi hibája miatt!
Készültek szép képek a kerekekről, de valamiért nem tudtam feltölteni őket a kepfeltoltes.hu-ra. Ha valakit érdekel, szívesen küldök neki képet e-mailben.
Légyszi segítsetek, ha nektek a Mondeora nem is kell, ismerősi körben terjesszétek, hátha valakinek megtetszik! Vétek volna kidobni őket a kukába, ugyanakkor ezeknek a gumiknak az átmérője csaknem 4 cm-rel kisebb, mint kellene.
(Ha ez a hozzászólás itt nem helyénvaló, akkor elnézést kérek, illetve tisztelettel megkérem az illetékeseket, hogy tegyék át a megfelelő topicba!)
Köszönettel, üdv! trombonist
|