Szilo
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #1 Dátum: 2010.05.29 szombat, 12:40:03 » |
|
Update: Ma megnéztem az autót, az általános állapotáról elmondható, hogy ha nepper venné meg, akkor 112.000 km-rel hirdetné meg Debrecenben... Tényleg meggyőző, rendben van nagyon a gép. Legfontosabb, hogy a kuplungozás / kéttömegű lendkerék csere megvolt rajta 30e km-el ezelőtt. A 220e soknak hangzik, de 1.: ennek a 60%-a autópálya, a fennmaradó rész nagyobbik hányada országút, 2.: a nepperek ennél többet futott autókat sóznak rá a polgárra. Részletek: Nagyon szép színe van: arany homok metál. Nem dohányzó, világos szövet belső, fekete gumi lábtérvédő. Generátor oldali feszítő nem búg. Szép, halk motorhang, a motor minden fokozatban erőteljesen húz, leállásnál finom. Enyhe kormolás alacsony fordulatú húzatásnál, amikor elfogy a légfelesleg (de ez normális). Egyenesfutás rendben, gyorsításnál és fékezésnél is. Vezetőülés kényelmes, nem kopott, nem kiült. Fogyasztásra példa tulaj elmondása alapján: autópálya tempó, tempomat, klímával: 6.4, klíma nélkül 5.8 l/100km. Motortakaró burkolat sajnos nincs, csúcsok hollanderei érintetlenek, kalibrációs kódtábla a helyén. Motortérben minden karosszériarögzítő csavar ép. 220e szerviznél kopó alkatrészeken kívül komplett első fék csere (tárcsa+betét) Törésmentes, két kicsi lökhárító sérülés van rajta. Bőrkormány és váltó szép, nem agyon-vissza kopott. Automata klíma hideg levegőt fúj, erőteljes. Első-hátsó ablakfűtés. Ablakok gyártási évei rendben vannak. Tempomat hiba nélkül működik. Szintszabályozós hátsó futóművel szerelt. Pár ezer kilométert futott Nokian nyári garnitúra (acélfelni + díszárcsa) Gyári gumi csomagtérvédő, kutyarács. SONY 6CD fejegység 6 lufi, 4 villanyos ablak, meg minden ami a 2004-es magyar Trend-hez tartozik.
Nagyon rendben van a gép,jó vétel, ha nekem most lenne gubám, akkor gondolkodás nélkül lecserélném az én 115 le-s ambientem-et erre!
Most dolgom van, de nemsokára rakok fel képeket, mert lefotóztam. Üdv Sz
|