Egyébként a zárszerkezet alatt mit értesz kellene a zár betét is kulccsal?
Szia,
zárszerkezet alatt azt a fehér dobozt értem, amelyik az ajtót zárja, nyitja. Zárbetét, kulcs és kilincs nem kell hozzá. Igazság szerint csak a burkolatra lenne szükségem, mert a sajátomat eltörtem bovdencsere közben. Valószínű, hogy az újat is eltörném, ezért kéne az egész fehér doboz, bovdennel együtt.
A kipufogó dobbal kapcsolatban teljesen igazad van, nem csak dob, hanem a cső is kell, úgy gondoltam, hogy az minden esetben jár hozzá.
Helyileg merre vagy, tudunk személyesen találkozni, vagy leginkább posta jöhet szóba?
A lengéscsillapítókról honnan lehet tudni, hogy jó állapotúak? Azért kérdezem, mert az enyémmel úgy billeg, imbolyog a kocsi olyan 80 körül, hogy már szinte irányíthatatlan. Most gumipogácsák vannak elöl-hátul a spirálrúgók között, így jó az úttartása, de recseg, ropog és nagyokat üt, ha rámegyek valamire. Ettől a jelenségtől szeretnék megszabadulni valahogy. Szerinted az általad kínálttal jobb lenne a helyzet? Az én lengéscsillapítóim állítólag jók, legalábbis a rázópad szerint...