P.Robi
Kezdő
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 2013.11.22 péntek, 15:09:12 » |
|
Szétszakadt szabadonfutó tárcsa helyett keresek fix gyárit, ha valakinek esetleg lenne elfekvőben Budapesten vagy környékén kérem jelezzen. MK3 TDCI FMBA motorkód
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lali87
|
|
« Új hozzászólás #1 Dátum: 2013.11.22 péntek, 19:53:32 » |
|
Szétszakadt szabadonfutó tárcsa helyett keresek fix gyárit, ha valakinek esetleg lenne elfekvőben Budapesten vagy környékén kérem jelezzen. MK3 TDCI FMBA motorkód Hello nem tudom hogy jól értelmezem -e de ha a komplett feszítőre gondolsz akkor tudok segíteni ha nem akkor dobj egy képet róla és megnézem hogy van-e
|
|
|
Naplózva
|
MKIII 2.5 V6 170PS MK3 2.2 TDCI 155LE TITANIUM X ST PACKET 06307605924
|
|
|
alf®
|
|
« Új hozzászólás #2 Dátum: 2013.11.22 péntek, 20:28:35 » |
|
Hello nem tudom hogy jól értelmezem -e de ha a komplett feszítőre gondolsz akkor tudok segíteni ha nem akkor dobj egy képet róla és megnézem hogy van-e nem . a generátor szíjtárcsáját cserélné vissza fixre.....
|
|
|
Naplózva
|
TDCI Űrhajó Titanium Smax 18"
|
|
|
P.Robi
Kezdő
Nem elérhető
|
|
« Új hozzászólás #3 Dátum: 2013.11.22 péntek, 21:03:40 » |
|
Így van. Bebizonyosodott hogy nem véletlenül szerlik gyárilag fix tárcsával és miért csak a 90LE dízel és a benzinesek kapnak szabadonfutót. Az erősebb dízelek forgatónyomatéka a szabadonfutó teljesítményének határán mozog, és valaminek engednie kell. Az enyém úgy szétszakadt, hogy mindkét irányban akadály nélkül elforog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alf®
|
|
« Új hozzászólás #4 Dátum: 2013.11.22 péntek, 21:45:01 » |
|
Így van. Bebizonyosodott hogy nem véletlenül szerlik gyárilag fix tárcsával és miért csak a 90LE dízel és a benzinesek kapnak szabadonfutót. Az erősebb dízelek forgatónyomatéka a szabadonfutó teljesítményének határán mozog, és valaminek engednie kell. Az enyém úgy szétszakadt, hogy mindkét irányban akadály nélkül elforog.
rossz a gondolat menet.a 200 le-s Smaxon gyarilag van szabadonfuto.tdci. talán gyenge minőséggel vagy más alkatrész meghibásodásával magyaráznám...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lali87
|
|
« Új hozzászólás #5 Dátum: 2013.11.23 szombat, 07:47:12 » |
|
Szétszakadt szabadonfutó tárcsa helyett keresek fix gyárit, ha valakinek esetleg lenne elfekvőben Budapesten vagy környékén kérem jelezzen. MK3 TDCI FMBA motorkód Hello értem akkor sajnos nem tudok segíteni
|
|
|
Naplózva
|
MKIII 2.5 V6 170PS MK3 2.2 TDCI 155LE TITANIUM X ST PACKET 06307605924
|
|
|
Meg Győző
|
|
« Új hozzászólás #6 Dátum: 2013.11.23 szombat, 10:00:16 » |
|
rossz a gondolat menet.a 200 le-s Smaxon gyarilag van szabadonfuto.tdci. talán gyenge minőséggel vagy más alkatrész meghibásodásával magyaráznám...
Pontosan. Sokkal erősebb motorokon is van szabadonfutó és működik. Nem függ az a motor teljesítményétől, nyomatékától. Két hiba lehet egy szabadonfutónál: 1. Mindkét irányban szabadon fut. 2. Egyik irányban sem fut szabadon. Mindkét esetben meghibásodott, cserélni kell. Szabadonfutóra.
|
|
|
Naplózva
|
Imádom a dízeleket!
|
|
|
P.Robi
Kezdő
Nem elérhető
|
|
« Új hozzászólás #7 Dátum: 2013.11.23 szombat, 16:33:15 » |
|
Hat jó es kevésbé jó tanácsokkal mar jól állunk, de szijtarcsa meg nincs. A probléma az hogy nem lehet külön kapni, ezért próbáltam itt a fórumon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
alf®
|
|
« Új hozzászólás #8 Dátum: 2013.11.23 szombat, 16:42:31 » |
|
Hat jó es kevésbé jó tanácsokkal mar jól állunk, de szijtarcsa meg nincs. A probléma az hogy nem lehet külön kapni, ezért próbáltam itt a fórumon.
hova valósi vagy?pösti? mintha nekem lenne,csak körül kell néznem a garázsban.....meg azt is,hogy ép-e..... de miért nem teszel a helyére egy jó szabadonfutót?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bunyek
|
|
« Új hozzászólás #9 Dátum: 2013.11.23 szombat, 16:50:02 » |
|
Szia! teljesen megértelek hogy ledobod róla, énis igy tettem kb 10.000km után. Bemész egy generátor felujitóshoz és kb 6000ft-ért ad egy zsir ujj fixet...és még ráis rakja neked, ha jófej még beis méri a generátort.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Angel
|
|
« Új hozzászólás #10 Dátum: 2013.11.23 szombat, 16:53:18 » |
|
Tényleg nem véletlenül nem raktak szabadonfutót. De az oka más: költségcsökkentés... Ennek oltárán feláldoztak már ezt-azt. Off márkáknál is van szabadonfutó...
|
|
|
Naplózva
|
MKIII facelift 2.0 TDCi Ghia – a kékvérű
|
|
|
P.Robi
Kezdő
Nem elérhető
|
|
« Új hozzászólás #11 Dátum: 2013.11.23 szombat, 19:00:58 » |
|
hova valósi vagy?pösti? mintha nekem lenne,csak körül kell néznem a garázsban.....meg azt is,hogy ép-e..... de miért nem teszel a helyére egy jó szabadonfutót? Pösti vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
madar89
|
|
« Új hozzászólás #12 Dátum: 2013.11.24 vasárnap, 12:01:20 » |
|
hali! nekem van elfekvőben több is 500Ft-ért elviszi a posta!egy ezresért a tied!
|
|
|
Naplózva
|
2002 tdci 130le(FMBA) B4Y ,st220 18",6.7l/100km, castrol tda+stihl 2T,INA szabadonfutó,EGR OFF,turbócső bandázsolva,tempomat,EBC Redstuff,katalizátor iktató,lecsapató tartály,bordó Recaro,JBL GTO,bicskakujcs,tolatóradar
|
|
|
P.Robi
Kezdő
Nem elérhető
|
|
« Új hozzászólás #13 Dátum: 2013.11.24 vasárnap, 15:04:30 » |
|
hali! nekem van elfekvőben több is 500Ft-ért elviszi a posta!egy ezresért a tied!
Szuper!!!! Küldtem mailt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|