misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6900 Dátum: 2007.11.06 kedd, 07:26:57 » |
|
Sziasztok! Pár hete olvastam az egyik netes oldalon,hogy valaki egy 2 ohm-os ellenállást épitett be a lambda szenzor elé. Ha jól emlékszem evvel a megoldással azt érte el,hogy a megnővelt ellenállás miatt magasabb feszültséget ad ki ezáltal valamilyen szenzort "becsapva" több levegöt ad a motorba alapjáraton. Mivel több levegőt ad a ezért az oldal tanulsága szerint csökkent a fogyasztása 0.8-1.5 L közötti mennyiséggel. Kb. ennyi lehetet ha az emlékeim nem csalnak. A kérdésem az lenne,hogy hallott-e valaki ilyenről ill. hogy tényleg müködik-e? Köszi Miki Ugyanazon elven mükszik,nekem ez volt a tapasztalatom/néha érdemes ám visszafelé is olvasni!/:"Kapott egy új lambdaszondát az autó-sponzored by Magnum-Tuning.Gyári és normál beállításban jól műkszik,de a sport fokozatban csak a benzint zabálja de nem lesz jobb.Hiába a direktszűrő majd meg fullad a motor a plusz benzintől.Aki ilyen cucc beszerzésén töri a fejét vegye figyelembe,bár lehet,hogy másnál jobb lesz a tapasztalat."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tödi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6901 Dátum: 2007.11.06 kedd, 08:49:25 » |
|
Sziasztok! Pár hete olvastam az egyik netes oldalon,hogy valaki egy 2 ohm-os ellenállást épitett be a lambda szenzor elé. Ha jól emlékszem evvel a megoldással azt érte el,hogy a megnővelt ellenállás miatt magasabb feszültséget ad ki ezáltal valamilyen szenzort "becsapva" több levegöt ad a motorba alapjáraton. Mivel több levegőt ad a ezért az oldal tanulsága szerint csökkent a fogyasztása 0.8-1.5 L közötti mennyiséggel. Kb. ennyi lehetet ha az emlékeim nem csalnak. A kérdésem az lenne,hogy hallott-e valaki ilyenről ill. hogy tényleg müködik-e? Köszi Miki Lehet hogy hiányosak az elektronikai ismeretem de ha elé (vagy mögé) rakod az ellenállást akkor csökkenni fog a feszültség nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FeGa
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6902 Dátum: 2007.11.06 kedd, 08:55:24 » |
|
Lehet hogy hiányosak az elektronikai ismeretem de ha elé (vagy mögé) rakod az ellenállást akkor csökkenni fog a feszültség nem?
Rosszul fogalmazott. Nem magasabb feszültséget ad ki, hanem nagyobb lesz rajta feszültség esés. Illetve, ha egy berendezés, mondjuk a computer azt nézi, mekkora fesz esik ezen, akkor annak tényleg nagyobb feszültséget ad
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007.11.06 kedd, 09:00:31 írta FeGa »
|
Naplózva
|
|
|
|
sNatch
|
|
« Új hozzászólás #6903 Dátum: 2007.11.06 kedd, 09:34:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
MKIII 2005 1.8 SCI 130 LE Ghia Hatchback
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6904 Dátum: 2007.11.06 kedd, 09:47:46 » |
|
Jézus atyám....ez ilyen volt gyárilag v. összeházasították egy audival?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tádé
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6905 Dátum: 2007.11.06 kedd, 10:35:35 » |
|
Sztem nem szép...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Evo
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6906 Dátum: 2007.11.06 kedd, 10:52:17 » |
|
Hihetetlenül hangzik, de el lehet kopva a feszességutánállító a kézifékkarban. Próbáld meg egyszer a kiengedett kart lefelé megnyomni még. Minden kiengedéskor állítana után úgy, hogy egy felhúzott rugót "enged rá" a mechanika. Ha nem segít -> kézifékkarcsere.
Ráadásul hihetetlen is:))) Ez vmi fogaskerekes megoldás, minden egyes behúzáskor egy fém izé lejjebb kattan, ha még tud utánnahúzni. MKI-nél, vagyis az enyémnél ilyen. És lejjebb tolni soha nem tudod a kart! Nekem ki van kopva az autómata. Gödrök után mindig húzogatni kell a féket, hogy visszatérjen eredeti helyzetébe... Szóval, alap állapotban lefelé nyomom a kart?? Jó pap holtig tanul, minden mondyban van automata? Hmmm, érdekes. Nah csak kerüljek a gépem közelébe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joao
Haladó
Nem elérhető
|
|
« Új hozzászólás #6907 Dátum: 2007.11.06 kedd, 10:56:17 » |
|
Ezt szépen elcsúfították. Fúj, nem tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murmucka
|
|
« Új hozzászólás #6908 Dátum: 2007.11.06 kedd, 11:36:30 » |
|
Ezt szépen elcsúfították. Fúj, nem tetszik. Mint egy tuning audi, japán stílusú lámpákkal. Boaaaaa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sNatch
|
|
« Új hozzászólás #6909 Dátum: 2007.11.06 kedd, 12:31:17 » |
|
naja kicsit perverz a nagy légbeömlő teccik, a lámpa elrendezés / forma már kevésbé teccik.
|
|
|
Naplózva
|
MKIII 2005 1.8 SCI 130 LE Ghia Hatchback
|
|
|
Joao
Haladó
Nem elérhető
|
|
« Új hozzászólás #6910 Dátum: 2007.11.06 kedd, 13:23:52 » |
|
Ezt szépen elcsúfították. Fúj, nem tetszik. Mint egy tuning audi, japán stílusú lámpákkal. Boaaaaa aumondi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tádé
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6911 Dátum: 2007.11.06 kedd, 13:58:54 » |
|
aumondi Aundeo. Mondudi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Evo
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6912 Dátum: 2007.11.06 kedd, 15:37:48 » |
|
Látom a hülyeség az megy MAounddieo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fusim
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6913 Dátum: 2007.11.06 kedd, 15:43:39 » |
|
Látom a hülyeség az megy MAounddieo Mondeunion
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joe
|
|
« Új hozzászólás #6914 Dátum: 2007.11.06 kedd, 16:07:53 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Tisztelettel! Jelenleg: '11 2,2 TDCi Galaxy ezüst, autom., panoráma, premium sound, alcantara... '07 1,8 TDCi Ford C-Max Ghia fekete, csodaszép. '99 MB A140 ASR, ABS, Airbag, félbőr, kihajtható ülésmagasító hátul. A múlt...'99 2,8 VR6 Ford Galaxy majdnem FULL
|
|
|
Joe
|
|
« Új hozzászólás #6915 Dátum: 2007.11.06 kedd, 16:08:48 » |
|
Hihetetlenül hangzik, de el lehet kopva a feszességutánállító a kézifékkarban. Próbáld meg egyszer a kiengedett kart lefelé megnyomni még. Minden kiengedéskor állítana után úgy, hogy egy felhúzott rugót "enged rá" a mechanika. Ha nem segít -> kézifékkarcsere.
Ráadásul hihetetlen is:))) Ez vmi fogaskerekes megoldás, minden egyes behúzáskor egy fém izé lejjebb kattan, ha még tud utánnahúzni. MKI-nél, vagyis az enyémnél ilyen. És lejjebb tolni soha nem tudod a kart! Nekem ki van kopva az autómata. Gödrök után mindig húzogatni kell a féket, hogy visszatérjen eredeti helyzetébe... Szóval, alap állapotban lefelé nyomom a kart?? Jó pap holtig tanul, minden mondyban van automata? Hmmm, érdekes. Nah csak kerüljek a gépem közelébe. Nincs mit nyomkodni. Ha egyszer lent van, akkor lent van... Ez felfelé huzkodva állítódik...
|
|
|
Naplózva
|
Tisztelettel! Jelenleg: '11 2,2 TDCi Galaxy ezüst, autom., panoráma, premium sound, alcantara... '07 1,8 TDCi Ford C-Max Ghia fekete, csodaszép. '99 MB A140 ASR, ABS, Airbag, félbőr, kihajtható ülésmagasító hátul. A múlt...'99 2,8 VR6 Ford Galaxy majdnem FULL
|
|
|
mikuskin
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6916 Dátum: 2007.11.06 kedd, 16:45:39 » |
|
Lehet hogy hiányosak az elektronikai ismeretem de ha elé (vagy mögé) rakod az ellenállást akkor csökkenni fog a feszültség nem?
A helyzett az,hogy ugy emlékszem,hogy elé rakták be az ellenállást. Akkor lehet hogy müködik....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FeGa
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6917 Dátum: 2007.11.06 kedd, 16:56:06 » |
|
A helyzett az,hogy ugy emlékszem,hogy elé rakták be az ellenállást. Akkor lehet hogy müködik....
Nekem meg úgy rémlik, hogy a két test vezetéket szakította meg és oda kötötte az ellenállást sorba...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikuskin
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6918 Dátum: 2007.11.06 kedd, 16:59:16 » |
|
közben megtaláltam az oldalt ahol a leírása található http://***.***.hu/fitting/fitting.htm fogyasztáscsökkentő tuning címszó alatt van..ha valaki szakértő vettne rá egy szakértő pillantást és esetleg véleményezné. Fega Igen ugy csinálta ahogy mondod Köszi Miki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikuskin
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6919 Dátum: 2007.11.06 kedd, 17:00:45 » |
|
nem lehet linket betenni... Tiltott link! .Tiltott link!.hu /fitting/fitting.htm hátha igy megy..a szóközöket természetessen törölni! igy sem sikerült
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007.11.06 kedd, 17:02:43 írta mikuskin »
|
Naplózva
|
|
|
|
FeGa
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6920 Dátum: 2007.11.06 kedd, 17:02:53 » |
|
nem lehet linket betenni... http:// Tiltott link!.Tiltott link!.hu /fitting/fitting.htm hátha igy megy..a szóközöket természetessen törölni! Hát, nem véletlenül nem linkeltem be én sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikuskin
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6921 Dátum: 2007.11.06 kedd, 17:03:58 » |
|
Hát, nem véletlenül nem linkeltem be én sem [/quote] ezek szerint olvastad..mi a véleményed róla?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FeGa
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6922 Dátum: 2007.11.06 kedd, 17:08:28 » |
|
ezek szerint olvastad..mi a véleményed róla?
Én a sajátomat nem vagdosnám szét, ettől függetlenül működhet a dolog. A tuning boxok is azon az elven működnek, hogy átverik a computert.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikuskin
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6923 Dátum: 2007.11.06 kedd, 17:19:20 » |
|
Én a sajátomat nem vagdosnám szét, ettől függetlenül működhet a dolog. A tuning boxok is azon az elven működnek, hogy átverik a computert. [/quote]
Én valószinüleg kiprobálom. Megprobálok olyan kötést alkalmazni majd,hogy ha nem megy akkor akármikor vissza lehessen állitani az eredetit. (saru) Egyébként ha ellenálást épitek be akkor az csak alapjáraton fog "bezavarni" vagy nagyobb fordulaton is? Ha menet közben kevesebb üa. ad a motornak akkor gyenge is lehet tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FeGa
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6924 Dátum: 2007.11.06 kedd, 17:32:53 » |
|
Én valószinüleg kiprobálom. Megprobálok olyan kötést alkalmazni majd,hogy ha nem megy akkor akármikor vissza lehessen állitani az eredetit. (saru) Egyébként ha ellenálást épitek be akkor az csak alapjáraton fog "bezavarni" vagy nagyobb fordulaton is? Ha menet közben kevesebb üa. ad a motornak akkor gyenge is lehet tőle.
Ennyire nem ismerem a lambda szonda működését, de ami biztos: az ellenállás magasabb fordulaton is ott lesz . A kipufogó gázban lévő oxigén pedig kell a katalizátor helyes működéséhez ezért esetleg ott okozhat kisebb gondot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FeGa
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6925 Dátum: 2007.11.06 kedd, 17:34:46 » |
|
Ennyire nem ismerem a lambda szonda működését, de ami biztos: az ellenállás magasabb fordulaton is ott lesz . A kipufogó gázban lévő oxigén pedig kell a katalizátor helyes működéséhez ezért esetleg ott okozhat kisebb gondot. Ami hasznos lehet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Lambda-szonda
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tödi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6926 Dátum: 2007.11.06 kedd, 18:28:58 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tödi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6927 Dátum: 2007.11.06 kedd, 18:30:06 » |
|
Fusim: a múltkor mondtad hogy ha a szíj nem középen van az okozhatja az a furcsa nyávogó hangot... Az vezérműszíjra vagy az ékszíjra gondoltál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fusim
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6928 Dátum: 2007.11.06 kedd, 18:50:06 » |
|
Fusim: a múltkor mondtad hogy ha a szíj nem középen van az okozhatja az a furcsa nyávogó hangot... Az vezérműszíjra vagy az ékszíjra gondoltál?
Az ékszíjra gondoltam - az hosszanti bordás. A vezérműszíj nem tud féloldalasan menni - az fogas szíj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tödi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6929 Dátum: 2007.11.06 kedd, 18:57:49 » |
|
Az ékszíjra gondoltam - az hosszanti bordás. A vezérműszíj nem tud féloldalasan menni - az fogas szíj Most hogy mondod köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Evo
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6930 Dátum: 2007.11.06 kedd, 19:06:51 » |
|
Nincs mit nyomkodni. Ha egyszer lent van, akkor lent van... Ez felfelé huzkodva állítódik...
Azért csodálkoztam, hogy lejjebb már hova Jól van, majd húzogatom nagy bőszen Hangból tudom, hogy állítja-e magát??? Ill. hogy egyáltalán van-e benne automatika
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joe
|
|
« Új hozzászólás #6931 Dátum: 2007.11.06 kedd, 19:44:15 » |
|
Azért csodálkoztam, hogy lejjebb már hova Jól van, majd húzogatom nagy bőszen Hangból tudom, hogy állítja-e magát??? Ill. hogy egyáltalán van-e benne automatika Nem hangból! Ha ki van lazulva, akkor többszöri felhúzásra felkeményedik a kar, és maga a fékpedál is határozottabb lesz. Minden Mondeo automata utánállítóval van ellátva!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tádé
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6932 Dátum: 2007.11.06 kedd, 20:31:55 » |
|
Melóban megvannak a képek a csontozott régi krézifékkaromról. Ha képfeltöltés.hú hajlandó működni, feldobom. Ha nem, mélbe megy Joe-nak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rob
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6933 Dátum: 2007.11.06 kedd, 22:06:21 » |
|
Ennyire nem ismerem a lambda szonda működését, de ami biztos: az ellenállás magasabb fordulaton is ott lesz . A kipufogó gázban lévő oxigén pedig kell a katalizátor helyes működéséhez ezért esetleg ott okozhat kisebb gondot. Ami hasznos lehet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Lambda-szondasőt, továbbmenve, akkor is gyengülhet a motor, ha túl sok a benzin VISZONT: a túlszegényített keverékkel is gyengül a motor, alacsonyabb lehet a fogyi, viszont a nagy légfeleslegtől szétéghetnek a dugattyúfedelek így már nem biztos, hogy megéri a takarékoskodás
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007.11.06 kedd, 22:07:58 írta Rob »
|
Naplózva
|
|
|
|
gyengek
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6934 Dátum: 2007.11.06 kedd, 22:11:40 » |
|
Melóban megvannak a képek a csontozott régi krézifékkaromról. Ha képfeltöltés.hú hajlandó működni, feldobom. Ha nem, mélbe megy Joe-nak.
A kepfeltoltes.hu helyett hasznéld inkább http://media.proxnet.hu-t . Sokkal megbizhatóbb oldal. Ezek a képek engem is érdekelnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Scratch
|
|
« Új hozzászólás #6935 Dátum: 2007.11.06 kedd, 22:23:03 » |
|
Sziasztok! Pár hete olvastam az egyik netes oldalon,hogy valaki egy 2 ohm-os ellenállást épitett be a lambda szenzor elé. Ha jól emlékszem evvel a megoldással azt érte el,hogy a megnővelt ellenállás miatt magasabb feszültséget ad ki ezáltal valamilyen szenzort "becsapva" több levegöt ad a motorba alapjáraton. Mivel több levegőt ad a ezért az oldal tanulsága szerint csökkent a fogyasztása 0.8-1.5 L közötti mennyiséggel. Kb. ennyi lehetet ha az emlékeim nem csalnak. A kérdésem az lenne,hogy hallott-e valaki ilyenről ill. hogy tényleg müködik-e? Köszi Miki Cody csinált ilyet!
|
|
|
Naplózva
|
Ford Focus 1.6 16V Trend, 2009 Ford C-Max 2.0 Hybrid SEL, 2013 Ford Puma 1.0 mHEV Titanium, 2020 --- Ford Mondeo 2.0 16V Ghia, 145LE, 2004
|
|
|
mikuskin
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6936 Dátum: 2007.11.06 kedd, 22:31:00 » |
|
Cody csinált ilyet! [/quote]
Köszi!
Ha látom akkor megkeresem ,hogy mi a tapasztalata
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tádé
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6937 Dátum: 2007.11.07 szerda, 07:19:39 » |
|
Joe!
Küldtem neked mélt a karról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikuskin
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6938 Dátum: 2007.11.07 szerda, 08:04:28 » |
|
sziasztok!
A villágitással kapcsolatban lenne a következő kérdés....
Este nem tudtam már bekapcsolni a helyzetjelzőt (elől,hátul) és a müszerfal világitás is elment, a városi viszont müködik,ködlámpa szintén. Megnéztem az összes biztosítékot és mindegyik OK. Egyre inkább ugy tünik mintha a kapcsoloval lenne a probléma. Van-e valakinek tudomása esetleg rejtett biztiről vagy tapasztal-e valaki már ilyet?
Miki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fusim
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6939 Dátum: 2007.11.07 szerda, 08:07:58 » |
|
sziasztok!
A villágitással kapcsolatban lenne a következő kérdés....
Este nem tudtam már bekapcsolni a helyzetjelzőt (elől,hátul) és a müszerfal világitás is elment, a városi viszont müködik,ködlámpa szintén. Megnéztem az összes biztosítékot és mindegyik OK. Egyre inkább ugy tünik mintha a kapcsoloval lenne a probléma. Van-e valakinek tudomása esetleg rejtett biztiről vagy tapasztal-e valaki már ilyet?
Miki
Biztos ami biztos cserélj biztosítékot, utána jöhet a kapcsoló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikuskin
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6940 Dátum: 2007.11.07 szerda, 08:17:40 » |
|
Biztos ami biztos cserélj biztosítékot, utána jöhet a kapcsoló. [/quote] Tudomásom szerint 3 db van 1-1 a két oldalnak 1 meg a müszerfalvillágitásnak..reménykedem,hogy csak ennyi lenne a baj,de nem hiszem,hogy egyszerre mennének tönkre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Evo
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6941 Dátum: 2007.11.07 szerda, 08:25:51 » |
|
Nem hangból! Ha ki van lazulva, akkor többszöri felhúzásra felkeményedik a kar, és maga a fékpedál is határozottabb lesz. Minden Mondeo automata utánállítóval van ellátva!
Okés köszönöm szépen az infót , a képek engem is érdekelnének e-mailbe ha elkülditek vagy TáDé vagy Joe mester: adam.zsolt@vegyepszer.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyengek
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6942 Dátum: 2007.11.07 szerda, 17:11:26 » |
|
Melóban megvannak a képek a csontozott régi krézifékkaromról.
Szia! Nekem is küld át légyszíves! gyengek [kukac] gmail [pont] com Köszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2007.11.07 szerda, 17:18:27 írta gyengek »
|
Naplózva
|
|
|
|
gyengek
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6943 Dátum: 2007.11.07 szerda, 17:18:10 » |
|
Sziasztok!
A két külső visszapillantó tükröt szeretnék cserélni. A Cromax-nál 100 Ft. eltérés van a az EU. imp és Tajv. Olasz között. Melyiket ajánljátok? Illetve hogy pattintom ki a régi tükröt a helyéről?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6944 Dátum: 2007.11.07 szerda, 17:26:40 » |
|
Sziasztok!
A két külső visszapillantó tükröt szeretnék cserélni. A Cromax-nál 100 Ft. eltérés van a az EU. imp és Tajv. Olasz között. Melyiket ajánljátok? Illetve hogy pattintom ki a régi tükröt a helyéről?
Kicsit bővebben?Csak tükörlapot v. kompletten házzal mindennel v. kézit elektromosra....Van variáció...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BPeter01
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6945 Dátum: 2007.11.07 szerda, 18:25:43 » |
|
Cody csinált ilyet!
Köszi! Ha látom akkor megkeresem ,hogy mi a tapasztalata [/quote Nekem is benne van, már lassan 1 éve... Szerintem érdemes beépíteni, teljesítményre nem érzel különbséget, de a fogyiból farag egy picikét. Annyi a hátránya, hogy az alacsonyabb alapjárat miatt nagyobb gázzal kell elindulni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyengek
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6946 Dátum: 2007.11.07 szerda, 19:04:30 » |
|
Sziasztok!
Kicsit bővebben?Csak tükörlapot v. kompletten házzal mindennel v. kézit elektromosra....Van variáció... Csak tükörlapot. Elektromos és fűthető van benne és ugyan ilyen lenne a csere is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joe
|
|
« Új hozzászólás #6947 Dátum: 2007.11.07 szerda, 20:01:59 » |
|
Joe!
Küldtem neked mélt a karról.
Nemsokára felrakom, de sztem ezen pont az automata nincs rajta. Majd mindjárt elmegyek a garázsba, és fotózok én is egyet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #6948 Dátum: 2007.11.07 szerda, 20:43:57 » |
|
[/quote] Szerintem mindegy.Ha nem jó a cromax úgyis kicseréli csak ragd el a számlát,bár elromlani nem tud semmi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gabika
Vendég
|
|