Miért ilyen olcsó?: Mert ennyi a tartozásom még rá, ha 0-val ki tudok szállni, már elégedett vagyok, nem nepperkedni akarok vele. Családbővülés miatt került eladósorba, van helyette Dodge Grand.
Most egy kicsit visszaültem ebbe és fáj a szívem (lehet, hogy mégsem adom el...). Az biztos, hogy a busz kényelmesebb, de a vezetési élmény az ezerszer jobb. EZ MEGY. A hatalmas áresést egyébként a luxusadó (is) okozta ezeknél a típusoknál, de sajnos az eltörlésével nem állt vissza az árfolyama. Az sztem sem igaz, hogy benzintemető, nálam elmegy 11 alatt vegyesben, de biztosan van, akinek ez is sok, nézőpont kérdése. Amikor odalép az ember, nem azt számolgatja fejben, hogy ez a gyorsulás most 2l benzinbe került, hanem kajánul vigyorog a lemaradó kocsisorra
Arra én is kíváncsi lennék, mit állapítottál meg a motortér képről? Ma reggel lámpás kereszteződéshez érve, 30-ra lassulva, fordulat 1000 alatt, nem vettem ki 5-ből és nem fulladt le, nem rángatott, hanem egy pici "gondolkodás" után lazán otthagytuk az előttem pöcsölő lagunát. Ezután minden körforgalomba 5-ben mentem be és jöttem ki. Majdnem mintha automata lenne
Szal sztem elég fitt a motor. RS-nek RS, csak a Ghia-t nem értettem én sem (nem is én írtam bele, hanem a rendszer automatikusan), mert nincs tempomat, fűtött szélvédő, auto klima, stb. de nem is kell. Sosem értettem: mi a baj a bőrbelsővel? Valaki elmondja?