Vendég
|
|
« Új hozzászólás #50 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 14:45:00 » |
|
Yah és gázos autóban csak 1x ültem de nem tapasztaltam én sem semmi rosszat csak kívülről a szagát és engem ez is zavar!
Abbion, a szaga meg mélygarázs kizárva vagy volt szó róla ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #51 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 14:48:00 » |
|
Abbion, a szaga meg mélygarázs kizárva vagy volt szó róla ... Mélygarázsba be lehet menni csak le kell szedni a matrinyát! Hogy büdös ez vitathatalan!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #52 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 14:50:00 » |
|
Yah és gázos autóban csak 1x ültem de nem tapasztaltam én sem semmi rosszat csak kívülről a szagát és engem ez is zavar!
Szaga nem lehet csak ha vmi tömítés rossz vagy ha pb palackból tankol mert az több szagósítót tartalmaz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #53 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 14:53:00 » |
|
Mélygarázsba be lehet menni csak le kell szedni a matrinyát! Hogy büdös ez vitathatalan!!!
... üjj hátra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #54 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 15:03:00 » |
|
... üjj hátra Ott se
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #55 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 15:19:00 » |
|
Joe! Nem 5 percig ültem szuzukiba miután ezt ki mertem jelenteni!!! Abban teljesen igazad van, hogy lehet vele élményautózni, abban is volt részem nem is egyszer a haverom szuziával. De amikor tréleren behoztak egy Nagy Mergáról lepattant szuzit(nem a swift volt a hibás) amiben kettőböl csak ketten haltak + akkor úgy gondoltam, hogy NEKEM nem KELL szuzuki!!!!(a merciből kiszáltak) Tuning: Szerintem én nem adtam senkinek semmilyen tanácsot tuning ügyben mert semmit nem tudok róla.......(Én is Szabytól szoktam kérdezni) Nekem meg van jogsim!--> Ezt meg nem vettem sértésnek de nem tudok smilet beszúrni.
érdekes, hogy a Suzuki R+, meg az Ignis is elég halálosak, pedig keményhéjúak, nem, mint a régi swift borítékolható viszont, hogy az új swift még veszélyesebb lesz (nagy teljesítmény, kis súly, miegymás) :-(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #56 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 15:21:00 » |
|
érdekes, hogy a Suzuki R+, meg az Ignis is elég halálosak, pedig keményhéjúak, nem, mint a régi swift borítékolható viszont, hogy az új swift még veszélyesebb lesz (nagy teljesítmény, kis súly, miegymás) :-(
Az uj 1.3-as swift 1370kg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #57 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 15:23:00 » |
|
Max
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #58 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 15:25:00 » |
|
csak egy mázsával lenne könnyebb a mondinál? gáz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #59 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 15:33:00 » |
|
csak egy mázsával lenne könnyebb a mondinál? gáz
Max össztömege. Csupaszon 1100 körül van. De mindenesetre masszívabb jóval mint a régi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #60 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 15:34:00 » |
|
Az új swiftet épp ezért nyomták tele anyaggal!! Asszem 4 csillagos lett a töréstesztje! Oldalmerevítése 5 csillag...... Joe!!! Igazasd van tévedtem!!! Van szuzi amivel szívessen járnék!! Grand Vitara XL7!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #61 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 15:40:00 » |
|
Én akkor se járnék szutyokival, ha ők fizetnének. Valahogy mindi az autókhoz vonzódtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #62 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 15:46:00 » |
|
Ott se
... ööö, aki lehajt a mélygarázsba nagy g-á-z-zal, az üllyön hátra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #63 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 15:51:00 » |
|
... ööö, aki lehajt a mélygarázsba nagy g-á-z-zal, az üllyön hátra Ezt a hofi féle "okos vagy ülj előre" mondásból hozta ki néha nehezen de érthető beszédü NapU barátunk!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joe
|
|
« Új hozzászólás #64 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 15:52:00 » |
|
Joe! Nem 5 percig ültem szuzukiba miután ezt ki mertem jelenteni!!! Abban teljesen igazad van, hogy lehet vele élményautózni, abban is volt részem nem is egyszer a haverom szuziával. De amikor tréleren behoztak egy Nagy Mergáról lepattant szuzit(nem a swift volt a hibás) amiben kettőböl csak ketten haltak + akkor úgy gondoltam, hogy NEKEM nem KELL szuzuki!!!!(a merciből kiszáltak) Tuning: Szerintem én nem adtam senkinek semmilyen tanácsot tuning ügyben mert semmit nem tudok róla.......(Én is Szabytól szoktam kérdezni) Nekem meg van jogsim!--> Ezt meg nem vettem sértésnek de nem tudok smilet beszúrni.
Az asztalosom nem adta meg az elsöbséget az Opel kadettjával egy trabantosnak. Erre a trabant elkapta a bal elejét és rongyá törte, de a trabinak semmi baja nem lett. Ez más tíz éve történt, tehát nem szétrohadt Opelről volt szó. Ellenben egyet értek veled a biztonság szempontjából, de én már megértem, hogy csak Mutyokira volt pénzem... Tuning: nem rólad szólt, csak általánosítottam!
|
|
|
Naplózva
|
Tisztelettel! Jelenleg: '11 2,2 TDCi Galaxy ezüst, autom., panoráma, premium sound, alcantara... '07 1,8 TDCi Ford C-Max Ghia fekete, csodaszép. '99 MB A140 ASR, ABS, Airbag, félbőr, kihajtható ülésmagasító hátul. A múlt...'99 2,8 VR6 Ford Galaxy majdnem FULL
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #65 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 15:53:00 » |
|
Ezt a hofi féle "okos vagy ülj előre" mondásból hozta ki néha nehezen de érthető beszédü NapU barátunk!!! Op! Ezt parrrenek szántam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #66 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 16:02:00 » |
|
Ezt a hofi féle "okos vagy ülj előre" mondásból hozta ki néha nehezen de érthető beszédü NapU barátunk!!! ... ha nagy leszel, jogsival má nem lesz ilyen gondod
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Joe
|
|
« Új hozzászólás #67 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 16:02:00 » |
|
Én akkor se járnék szutyokival, ha ők fizetnének. Valahogy mindi az autókhoz vonzódtam.
Pedig most épp árulok egyett! Ha érdekel: írj... És ez nem vicc!
|
|
|
Naplózva
|
Tisztelettel! Jelenleg: '11 2,2 TDCi Galaxy ezüst, autom., panoráma, premium sound, alcantara... '07 1,8 TDCi Ford C-Max Ghia fekete, csodaszép. '99 MB A140 ASR, ABS, Airbag, félbőr, kihajtható ülésmagasító hátul. A múlt...'99 2,8 VR6 Ford Galaxy majdnem FULL
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #68 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 16:03:00 » |
|
Pedig most épp árulok egyett! Ha érdekel: írj... És ez nem vicc! ... annak rossz de Veled vagyunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #69 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 17:08:00 » |
|
... ha nagy leszel, jogsival má nem lesz ilyen gondod 6-7 éwes korom óta elöl ülök...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #70 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 17:43:00 » |
|
6-7 éwes korom óta elöl ülök... Van testvéred?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #71 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 18:53:00 » |
|
Joe! Szerintem ez off téma de van 2 mostohanővérem. Az egyik Londonban a Mási St. Margaritában él. Sejtem, hogy miért kérdezed écsanyám volt ilyen önfeláldozó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #72 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 19:11:00 » |
|
Joe! Szerintem ez off téma de van 2 mostohanővérem. Az egyik Londonban a Mási St. Margaritában él. Sejtem, hogy miért kérdezed écsanyám volt ilyen önfeláldozó.
Na ekkora részletekben azért nem akartam belemenni! Nehogy személyeskedésnek vedd...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #73 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 19:57:00 » |
|
Bocs hogy visszakanyarodok az autógázhoz .... Csináltam képeket és ide tettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #74 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 20:17:00 » |
|
Bocs hogy visszakanyarodok az autógázhoz .... Csináltam képeket és ide tettem. Tetszik!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #75 Dátum: 2005.09.15 csütörtök, 21:35:00 » |
|
Na ekkora részletekben azért nem akartam belemenni! Nehogy személyeskedésnek vedd...
Nwem veszem annak és, hogy ne legyen off AUTOGÁZ!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #76 Dátum: 2005.09.16 péntek, 09:11:00 » |
|
És elfogadható érvet hallottál már? Sztem nincs...
ha hallottam volna elfogadható érvet, akkor kiszereltettem volna a gázszettet:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #77 Dátum: 2005.09.16 péntek, 09:16:00 » |
|
hát, én egyszer éreztem gázszagot a kocsim körül. Be is paráztam, hogy "ezmost mi?". Jártam körbe, szagolgattam, itt bizony büdös van... Mentem be a házunkba, szólok anyúnak, hogy "képzeld el, el kell mennem gyorsan a gázos szervízbe, mert büdös a kocsi.." Anyám néz rám értetlenül: "de hát már tegnap is gázszag volt a szomszéd elött, és akkor még nem is állt ott..." Végül kiderült, hogy vmi gázvezeték megsérült, én meg oda raktam le az autót:) Szóval: amelyik gázos kocsi "büdös", abból kihagytak néhány mágnesszelepet meg visszacsapó szelepet és egyebeket. Tehát sürgősen meg kell nézetni, mert az kb annyira normális, mintha egy benzines kocsinak benzinszaga van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #78 Dátum: 2005.09.16 péntek, 09:17:00 » |
|
... üjj hátra akkor én is mindig üljek hátra, ahányszor lemegyek egy mélygarázsba? Eddig még egyszer sem szóltak rám:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #79 Dátum: 2005.09.16 péntek, 09:20:00 » |
|
Bocs hogy visszakanyarodok az autógázhoz .... Csináltam képeket és ide tettem. hm... az a csomagtartó bizony jól néz ki... Ha lejár a tartályom "ideje", akkor valószínűleg én is átszereltetem pótkeréktartályosra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #80 Dátum: 2005.09.16 péntek, 09:27:00 » |
|
Ha nyernék egy ingyenes beszerelést biztos, hogy átszereltetném... Egyébként nekem is a pótkeréktartályos kellene, a másik egy kicsit zavaró nekem (Vikivikjét láttam...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #81 Dátum: 2005.09.16 péntek, 09:29:00 » |
|
Ja, megkérdeztem: van olyan változat amit utólag ki lehet szerelni és átrakatni pl. egy következő kocsiba úgy 50e Ft-ért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #82 Dátum: 2005.09.16 péntek, 09:37:00 » |
|
Ja, megkérdeztem: van olyan változat amit utólag ki lehet szerelni és átrakatni pl. egy következő kocsiba úgy 50e Ft-ért.
van olyan m
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #83 Dátum: 2005.09.16 péntek, 09:47:00 » |
|
van olyan m
Ha átépítteted akocsit autógázosra, akkor van olyan rendszer amit ha akarsz simán ki lehet (könnyedén) szerelni, magyarul nem igényel maradandó átalakítást a kocsiban (kivéve persze a lökhárítóban a cstalakozó...), és ha kiszerelted át lehet rakatni (~50 EFt) az új, vagy másik kocsidba. Én azért kérdeztem rá mert az enyém 10 éves, és ha pl 2 év múlva eladom és veszek egy másik mondit akkor át tudjam rakatni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #84 Dátum: 2005.09.16 péntek, 10:06:00 » |
|
Ha átépítteted akocsit autógázosra, akkor van olyan rendszer amit ha akarsz simán ki lehet (könnyedén) szerelni, magyarul nem igényel maradandó átalakítást a kocsiban (kivéve persze a lökhárítóban a cstalakozó...), és ha kiszerelted át lehet rakatni (~50 EFt) az új, vagy másik kocsidba. Én azért kérdeztem rá mert az enyém 10 éves, és ha pl 2 év múlva eladom és veszek egy másik mondit akkor át tudjam rakatni...
Ahha. Szerintem az új cuccok javarésze ilyen. Nekem ahogy néztem 25000 Ft volt a munkadíj, úgyhogy kb. annyiért átrakják. Jól mondod, kb 3-4 db fúrt lyuk az ösz beavatkozás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #85 Dátum: 2005.09.16 péntek, 10:07:00 » |
|
... és milyet veszel 2 év múlva?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #86 Dátum: 2005.09.16 péntek, 10:25:00 » |
|
... és milyet veszel 2 év múlva? Na ez jó kérdés... Igazából egy TDCI-re vágyok, de ugye ezt nem érinti az LPG. Ez az akkori pénzügyi helyzetemtől függ, ha úgy állok akkor "csak" egy MKII-es, 2000-es, benyás kombi lesz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #87 Dátum: 2005.09.16 péntek, 10:39:00 » |
|
dízel megy gázzal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #88 Dátum: 2005.09.16 péntek, 10:55:00 » |
|
dízel megy gázzal?
Nem, tehát azt nem kell (lehet) átszerelni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #89 Dátum: 2005.09.16 péntek, 11:16:00 » |
|
Na ez jó kérdés... Igazából egy TDCI-re vágyok, de ugye ezt nem érinti az LPG. Ez az akkori pénzügyi helyzetemtől függ, ha úgy állok akkor "csak" egy MKII-es, 2000-es, benyás kombi lesz...
Majd figyelek (Errorról Te sem tucc-tucc-tucc ?)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #90 Dátum: 2005.09.16 péntek, 11:39:00 » |
|
Nem, tehát azt nem kell (lehet) átszerelni!
és a buszok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #91 Dátum: 2005.09.16 péntek, 11:44:00 » |
|
és a buszok?
Hát passz... de nekem úgy rémlik azok eleve gázosak mármint amelyik gázolajjal megy!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #92 Dátum: 2005.09.16 péntek, 11:45:00 » |
|
és a buszok?
a buszok meg földgázzal mennek:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #93 Dátum: 2005.09.16 péntek, 11:45:00 » |
|
dízel megy gázzal?
van, amelyik megy, csak egyrészt drágább az átszerelése, másrészt annyira nem éri meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #94 Dátum: 2005.09.16 péntek, 11:52:00 » |
|
akkor én is mindig üljek hátra, ahányszor lemegyek egy mélygarázsba? Eddig még egyszer sem szóltak rám:) Tudod, vannak olyanok, akik összegyűjtik a használt hűtőfolyadékot és gondoskodnak a megfelelő elhelyezésről, különböző okok miatt, de maguk is így láttyák helyesnek. közbemeg lemennek a g-á-zzal a pinyóba mostakkor?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #95 Dátum: 2005.09.16 péntek, 11:53:00 » |
|
Tudod, vannak olyanok, akik összegyűjtik a használt hűtőfolyadékot és gondoskodnak a megfelelő elhelyezésről, különböző okok miatt, de maguk is így láttyák helyesnek. közbemeg lemennek a g-á-zzal a pinyóba mostakkor? ha lemegyek a cseppet sem szivárgó gázos autómmal a pinyóba, az senkinek és semminek nem árt. Ha meg kiborítom a hűtőfolyadékot, az nagyon sok mindenkinek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #96 Dátum: 2005.09.16 péntek, 12:02:00 » |
|
ha lemegyek a cseppet sem szivárgó gázos autómmal a pinyóba, az senkinek és semminek nem árt. Ha meg kiborítom a hűtőfolyadékot, az nagyon sok mindenkinek...
Én még a ceruza elemet sem dobom ki a kukába csak direkt ilyen célra kirekött gyűjtőkbe, amióta azt olvastam hogy egy ilyen elem 10 köbméter földet fertőz meg... Egyébként mit bocsát ki a gázos autó, hogy nem mehet be mélygarázsba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #97 Dátum: 2005.09.16 péntek, 12:14:00 » |
|
ha lemegyek a cseppet sem szivárgó gázos autómmal a pinyóba, az senkinek és semminek nem árt. Ha meg kiborítom a hűtőfolyadékot, az nagyon sok mindenkinek...
... és még a hűtőd se szivárog, szerencsére
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #98 Dátum: 2005.09.16 péntek, 12:16:00 » |
|
Én még a ceruza elemet sem dobom ki a kukába csak direkt ilyen célra kirekött gyűjtőkbe, amióta azt olvastam hogy egy ilyen elem 10 köbméter földet fertőz meg... Egyébként mit bocsát ki a gázos autó, hogy nem mehet be mélygarázsba?
#90 error esetleg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #99 Dátum: 2005.09.16 péntek, 12:17:00 » |
|
... és még a hűtőd se szivárog, szerencsére hűtőm? miért szivárogna?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|