Ford Mondeo Club Hungary
2024.11.23 szombat, 12:07:12
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek
: Keress minket a Facebook-on is! =>
www.facebook.com/fordmondeoclub
Főoldal
Forum
Wiki
Súgó
Keresés
Bejelentkezés
Regisztráció
Ford Mondeo Club Hungary
>
Szakmai fórum
>
Generáció független
>
Optikai tuning
Oldalak:
1
...
108
109
110
111
112
113
114
[
115
]
116
117
118
119
120
121
122
...
247
Le
« előző
következő »
Nyomtatás
Szerző
Téma: Optikai tuning (Megtekintve 3607610 alkalommal)
0 Felhasználó és 37 vendég van a témában
xabey
Vendég
Válasz: Optikai tuning
«
Új hozzászólás #5700 Dátum:
2008.05.20 kedd, 10:40:15 »
Idézetet írta: Billy - 2008.05.19 hétfő, 19:29:39
Na és milyen lett a gép? Stabilabb, vagy csak szimplán szép?
Nagyon szép
És igen, jóval stabilabb. Sokan mondták, hogy a komfortérzet elvész stb, de cáfolom. Kicsit rázósabb, DE! kinek mi a komfort. Számomra sokkal komfortosabb, hogy kanyarba pl nem dobálja ki magűt és nem hullámzik a gyomrom, hanem üt egy picit de megy tovább mintha sínen húznák. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem pattog leaz útról, hanem megy és megy, fogja az utat. Sokat számít. Pedig futómű a gyári.
Naplózva
clint
Vendég
«
Új hozzászólás #5701 Dátum:
2008.05.20 kedd, 10:51:02 »
Idézetet írta: xabey - 2008.05.20 kedd, 10:40:15
Nagyon szép
És igen, jóval stabilabb. Sokan mondták, hogy a komfortérzet elvész stb, de cáfolom. Kicsit rázósabb, DE! kinek mi a komfort. Számomra sokkal komfortosabb, hogy kanyarba pl nem dobálja ki magűt és nem hullámzik a gyomrom, hanem üt egy picit de megy tovább mintha sínen húznák. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Nem pattog leaz útról, hanem megy és megy, fogja az utat. Sokat számít. Pedig futómű a gyári.
Ezt én is alá tudom támasztani. Egy éve van megültetve az enyém és kb 2 hete szélesítve. A futómű még gyári, nem írom, hogy KONI tervben mert ugyis lesz csak nemtom mikor.
A hatást azonnal érezni, ahogy Xabey is írta sínautó érzésű lesz, a nyomtávszélesítés még tovább növeli ezt az érzetet. A komfort nem veszít többet annál, mint amikor 16ról 18 collra váltottam. nem mondom azt hogy nem változna semmi, hátul az utastérben nyöszörög meg zörög valami, de hát ez már csak ilyen...KOMBI + BUDAPEST. Egy unalmas vasárnap szétszedek majd minden és bezsírozok hátul
Naplózva
clint
Vendég
«
Új hozzászólás #5702 Dátum:
2008.05.20 kedd, 16:52:55 »
Kicsit koszos, meg nem a legjobb kép, de így néz most ki hátulról.
Ja és nemsokára megérkezik az ST220 - as kombi hátsó is
Szépen terpeszt
Naplózva
Japán
Törzstag
Nem elérhető
:D
«
Új hozzászólás #5703 Dátum:
2008.05.20 kedd, 16:59:00 »
Idézetet írta: clint - 2008.05.20 kedd, 16:52:55
Kicsit koszos, meg nem a legjobb kép, de így néz most ki hátulról.
Ja és nemsokára megérkezik az ST220 - as kombi hátsó is
Szépen terpeszt
valami hasonló az enyém is,gratula
Naplózva
FEKETE GYÉMÁNT,GHIA,19col 40mm ültetve,automata kényelem
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
www.mondeo.hu
«
Új hozzászólás #5704 Dátum:
2008.05.20 kedd, 19:34:42 »
Ne idézzünk már képeket!
Naplózva
Ford Focus 1.6 16V Trend, 2009
Ford C-Max 2.0 Hybrid SEL, 2013
Ford Puma 1.0 mHEV Titanium, 2020
---
Ford Mondeo 2.0 16V Ghia, 145LE, 2004
Billy
Vendég
«
Új hozzászólás #5705 Dátum:
2008.05.20 kedd, 21:28:45 »
Idézetet írta: xabey - 2008.05.20 kedd, 10:40:15
Nagyon szép
Milyen márkájú is az ültetőrugó, honnan való? Na és a nyomtávszélesítő hol szerezhető be?
Az ültetésen mindenképpen gondolkozom, mert bevallom én is a keményebb kanyarvételhez szoktam hozzá. Pláne, mióta egyszer megcsúszott a segge úgy 110-nél. Na nem mondom jó élmény, de nem mikor jön szembe egy vasaló
Arra gondoltam kicsit csökkenteni kellene az autó súlypontját, na meg gondolom teljesen más a rugó karakterisztikája is,
kicsit keményebb ezáltal teljesen máshogy fog viselkedni kanyarba.
Naplózva
Geeboy
Törzstag
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #5706 Dátum:
2008.05.20 kedd, 21:33:37 »
Idézetet írta: Billy - 2008.05.20 kedd, 21:28:45
Arra gondoltam kicsit csökkenteni kellene az autó súlypontját, na meg gondolom teljesen más a rugó karakterisztikája is,
Ja leginkább sehogy sem csak fordul semmi mocorgás!
Naplózva
Ford Mondeo 2.5 V6 hatchback 1996.10
"Mindig gondold meg mit teszel, lehet hogy ez az utolsó döntésed!"
xabey
Vendég
«
Új hozzászólás #5707 Dátum:
2008.05.21 szerda, 14:55:36 »
Idézetet írta: Billy - 2008.05.20 kedd, 21:28:45
Milyen márkájú is az ültetőrugó, honnan való? Na és a nyomtávszélesítő hol szerezhető be?
Az ültetésen mindenképpen gondolkozom, mert bevallom én is a keményebb kanyarvételhez szoktam hozzá. Pláne, mióta egyszer megcsúszott a segge úgy 110-nél. Na nem mondom jó élmény, de nem mikor jön szembe egy vasaló
Én Merwede rugókat vettem (ez a Koni beszállítója). Ugyanannyiba kerül, mint az Eibach, azt a Fordnál lehet kapni elvileg az a "gyári". Nagyon jó az is, de mindenkinek az van, úgyhogy én emg kipróbáltam ezt, eddig nagyon bejött. A nyomtávszélesítőt ugyanaz a srác hozta, akia rugót. Ezt itthon gyártják csavarokkal együtt (a gyári tőcsavarról vettek mintát), esztergált, horganyzott ACÉL ból van mind. Pillekönnyű és elvileg nagyon tartós. Ja és nem rozsdásodik
Aki itthon csinálja, az az AMG beszállítója (legalábbis ezt híresztelik, de én saját szememmel nem láttam az AMG ügynökeit)
Naplózva
Billy
Vendég
«
Új hozzászólás #5708 Dátum:
2008.05.21 szerda, 17:45:26 »
Idézetet írta: xabey - 2008.05.21 szerda, 14:55:36
Én Merwede rugókat vettem (ez a Koni beszállítója). Ugyanannyiba kerül, mint az Eibach, azt a Fordnál lehet kapni elvileg az a "gyári". Nagyon jó az is, de mindenkinek az van, úgyhogy én emg kipróbáltam ezt, eddig nagyon bejött. A nyomtávszélesítőt ugyanaz a srác hozta, akia rugót. Ezt itthon gyártják csavarokkal együtt (a gyári tőcsavarról vettek mintát), esztergált, horganyzott ACÉL ból van mind. Pillekönnyű és elvileg nagyon tartós. Ja és nem rozsdásodik
Aki itthon csinálja, az az AMG beszállítója (legalábbis ezt híresztelik, de én saját szememmel nem láttam az AMG ügynökeit)
Köszönöm a részletes tájékoztatást
Tudnál adni címet vagy nevet, esetleg elérhetőséggel? Pü-ben is jó. Ja és a lényeg: mennyi volt ez így cakk pakk?
Köszi még1x
«
Utoljára szerkesztve: 2008.05.21 szerda, 17:51:34 írta Billy
»
Naplózva
xabey
Vendég
«
Új hozzászólás #5709 Dátum:
2008.05.21 szerda, 17:53:40 »
Idézetet írta: Billy - 2008.05.21 szerda, 17:45:26
Tudnál adni címet vagy nevet, esetleg elérhetőségel? Pü-ben is jó. Ja és a lényeg: mennyi volt ez így cakk pakk?
Köszi még1x
Rugók 36.000
Nyomtávszélesítő: 16.000
Csavarok: 10*750 = 7.500
Szélesítő alakítás (20 mm-st rendeltem de sajnos nem fér el csak 16 ezért le kellett belőle nyesni): 2.500
Szerelés: erre nem tudok korrekt árat, mert nekem simerős csinálta, de lehet megcsinálja másnak is olcsóér.
Tehát szerelés nélkül összegezve: 62.000
De mivel Neked nem kell levágatni belőle, mert okulva klubtársad hibájából élből 16 mm-st cisnálsz megáll 60 alatt + szerelés
Priviben ment a srác elérhetősége
Naplózva
Billy
Vendég
«
Új hozzászólás #5710 Dátum:
2008.05.21 szerda, 18:23:47 »
Idézetet írta: xabey - 2008.05.21 szerda, 17:53:40
Rugók 36.000
Nyomtávszélesítő: 16.000
Csavarok: 10*750 = 7.500
Szélesítő alakítás (20 mm-st rendeltem de sajnos nem fér el csak 16 ezért le kellett belőle nyesni): 2.500
Szerelés: erre nem tudok korrekt árat, mert nekem simerős csinálta, de lehet megcsinálja másnak is olcsóér.
Tehát szerelés nélkül összegezve: 62.000
De mivel Neked nem kell levágatni belőle, mert okulva klubtársad hibájából élből 16 mm-st cisnálsz megáll 60 alatt + szerelés
Priviben ment a srác elérhetősége
ÓÓÓ, nagyon kedves, köszönöm!!
Naplózva
silver
Vendég
«
Új hozzászólás #5711 Dátum:
2008.05.22 csütörtök, 20:51:47 »
Idézetet írta: Billy - 2008.05.21 szerda, 17:45:26
Tudnál adni címet vagy nevet, esetleg elérhetőséggel? Pü-ben is jó. Ja és a lényeg: mennyi volt ez így cakk pakk?
Köszi még1x
NYomtávszélesítő MKIII-hoz MOMO 2db 16mm+10db hosszú csavar 15500.-ft
Naplózva
Billy
Vendég
«
Új hozzászólás #5712 Dátum:
2008.05.22 csütörtök, 22:28:41 »
Idézetet írta: silver - 2008.05.22 csütörtök, 20:51:47
NYomtávszélesítő MKIII-hoz MOMO 2db 16mm+10db hosszú csavar 15500.-ft
Hol van ilyen?
Naplózva
Japán
Törzstag
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #5713 Dátum:
2008.05.22 csütörtök, 22:29:38 »
Kiváncsi vagyok milyenek a szélesített verdák!Majd a talin megfigyelem
Naplózva
Rob21
Vendég
«
Új hozzászólás #5714 Dátum:
2008.05.26 hétfő, 18:28:14 »
Fóliázás ügyben kéne kis infó. Nemrég halottam, hogy rendőrtbácsiék pár autótól begyűjtötték a forgalmit, mert a fóliázás nem volt vizsgáztatva (talán itthon nem is lehet). A részleteket sajnos nem ismerem, hogy milyen sötét fólia hol volt.
Ha jól tudom, a gyári fóliába nem tudnak belekötni, meg abba sem, ha nagyon drága autód van, mert akkor meg nem mernek megállítani.
Az utólagos fólia mennyire legális? A hátsó ablakokra kvázi akármit lehet tenni, csak előre semmit? Egyelőre a Thommy Fóliától van ajánlatom, elég korrektnek tűnik.
Annyi segítség kéne, hogy mit lehet, hova lehet feltetetni, milyen sötét lehet, mire figyeljek, milyen papirost kérjek (amit rendőrbrádör is elfogad), stb.
Dióhéjban...
Naplózva
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
www.mondeo.hu
«
Új hozzászólás #5715 Dátum:
2008.05.26 hétfő, 20:06:05 »
Idézetet írta: Rob21 - 2008.05.26 hétfő, 18:28:14
Fóliázás ügyben kéne kis infó. Nemrég halottam, hogy rendőrtbácsiék pár autótól begyűjtötték a forgalmit, mert a fóliázás nem volt vizsgáztatva (talán itthon nem is lehet). A részleteket sajnos nem ismerem, hogy milyen sötét fólia hol volt.
Ha jól tudom, a gyári fóliába nem tudnak belekötni, meg abba sem, ha nagyon drága autód van, mert akkor meg nem mernek megállítani.
Az utólagos fólia mennyire legális? A hátsó ablakokra kvázi akármit lehet tenni, csak előre semmit? Egyelőre a Thommy Fóliától van ajánlatom, elég korrektnek tűnik.
Annyi segítség kéne, hogy mit lehet, hova lehet feltetetni, milyen sötét lehet, mire figyeljek, milyen papirost kérjek (amit rendőrbrádör is elfogad), stb.
Dióhéjban...
Műbizonylat kell, a két első ablak, és a szélvédő nem fóliázható, a többire akár tapéta is mehet.
Naplózva
---
wyctor
Fórumfüggő
Nem elérhető
+36309351663
«
Új hozzászólás #5716 Dátum:
2008.05.26 hétfő, 21:13:36 »
Dióhéjban...
B oszloptól hátrafelé bármit feltehetsz, a két elsőre csak olyat ami ha jól emlékszem max 70% fényáteresztőképességűnek kell lenni. A szélvédőre semmi nem mehet. Ahol csinálják egy műbizonylatot adnak, ill. egy kis plasztikkártyát mostanság.
Naplózva
2008. MKIV 2.0 TDCi Kombi Titanium-X
lkiss2
Vendég
«
Új hozzászólás #5717 Dátum:
2008.05.26 hétfő, 22:51:03 »
Mi a tapasztalatotok, mennyire ugranak a rendorok az elso-oldalso oldalon levo halvany foliara? A gyari uveg mar alapbol kb 70%-os, ugyhogy foliaval biztos alatta van. Nem is szoktak semmi bizonylatot adni ezekhez az ablakokhoz.
Naplózva
xabey
Vendég
«
Új hozzászólás #5718 Dátum:
2008.05.26 hétfő, 22:55:58 »
Dióhéjban...
Wyctor üzenetét kiegészíteném azzal, hogy az első szélvédő is fóliázható addig, amíg a napellenző lehajlik (kb 15 cm). A többi helyet már megválaszolták, de a felmerülő további kérdéseidre a következőket tudom mondani:
1 - mindegy hol csináltatod, műbizonylatot csak a hátsó ablakokról adhatnak. az elsőkön sose lesz. tapasztalat, hogy ha már a hátsókról van és nem koromfekete a fóliád a legtöbb esetben nem szivatnak. annyiban nem mindegy hol csináltatod, hogy nem mindenhol jó a minőség. ezen SE spórólj, csak jó minőségűt válassz, a biztonságod múlhat rajta (pl Sol Llumar, 3M stb)
2 - mit tehet a rendőr? semmit. ő azt mondja szerinte sötét, Te azt mondod szerinted gyárilag ilyen. ahhoz, hogy meg tudja állapítani legális-e kell egy fényáteresztés mérő eszköz, ami nekik nincs. a szeme meg nem mérőeszköz. egyet tehet, beküld KPM vizsgára, ahol meg tudják mérni, de ez annyi papírmunka meg nyűg nekik, hogy 100-ból 1et küldenek be, általában azokat akik inkorrekt módon beszélnek velük. tudják, hogy ha beküldenek, úgyis leszeded, vagy kciseréled az ablakodat valamelyik mondeos haveroddal, vagy egész egyszerűen élsz korrupt kis országunk lehetőségeivel. a rendőr e miatt nem büntethet meg, nem kapartathatja le, nem veheti el semmid. persze sokakkal megteszik, de azok meg is érdemlik.
Dióhéjban
Ui: 3 éve járok fóliával, a focuson angyon sötét volt, a mondeon kevésbé (carstylingos adatlapomon látszik mindkettő), és még sosem csináltak semmit. próbálkoztak, de ha tisztában vagy a jogaiddal és korrekten ebszélsz velük általában elengednek. csak magabiztosnak kell lenni, és nem rájukförmedni, hogy Te k*cs*g én ismerem a jogaimat, hanem finoman utalni rá
Kiegészítés:
amivel gondod lehet: a műszaki vizsga. ott nincs kegyelem, ha csak ne olyan helyre viszed ahol némi juttatásért cserébe mégis
főleg vidéken csinálják. sajnos elég drága, és kb ugyanannyiba van, mintha leszednéd a két elsőről, majd visszarakatnád, de ezt nem ajánlom, mert el fog ütni a színe.
amivel még gondod lehet: tolatás sötétben, főleg ha esős az idő
egy tolatóradar jól tud jönni. nekem nincs, megszoktam anélkül is, de sokan nem tudnak vele tolatni. alig látsz valamit a tükrökben, ha meg esik az eső nem szívesen húzod le az ablakokat. érezni kell az autót nagyon.
amivel viszont nem lesz gondod: UV sugárzás, autó felmelegedés, autó feltörések (megoldható, de körülményes)
ahol jól jöhet még: balesetnél nem szakad a képedbe az üveg, mert a fólia összetartja. ha meg a tűzoltóknak ne adj isten vágniuk kell, az ő eszközeikkel nem jelent túé nagy gondot az a plusz fólia.
«
Utoljára szerkesztve: 2008.05.26 hétfő, 23:07:40 írta xabey
»
Naplózva
Tsory
Fórumfüggő
Nem elérhető
Innen legszebb a kilátás :)
«
Új hozzászólás #5719 Dátum:
2008.05.26 hétfő, 23:06:20 »
Idézetet írta: xabey - 2008.05.26 hétfő, 22:55:58
Wyctor üzenetét kiegészíteném azzal,
az az okosság, h ha azéé tették ki az ótra, h büntessen akkor fog. fóliával, v anélkül de mindenkinél találhat vlmit ha nagyon akar. általába el szokták fogadni a műbizonylatot (nem olvassák el betűre pontosan, úgyis tudják, h az elsők ettől mentesek). én pl izzókészletet se hordok az autóban, erre volt már ijjen válaszom: "500méterenként van benzinkút bármikor vehetek izzót, a töksötét országúton + úgyse fogok megállni izzót cserélgetni érthető okok miatt." ... elfogadták. máskor + nem aszt bünti, pedig mind2 alkalommal fent figyelt a fólia.
Naplózva
KLIKK >>>
<<< KLIKK
www.kutyaiskolamiskolc.hu
Tsory
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #5720 Dátum:
2008.05.26 hétfő, 23:15:15 »
egyébként 1 kis érdekesség, h fóliázva, v fóliamentesen lehet jobban látni. természetesen most az este vitás, de igazából szokás kérdése. 2 hétig baromi xarr, de igazából ennyi idő alatt hozzá lehet szokni és este sem zavaró.
itt látszik mi is van fóliázva, és mi nem:
itt pedig 1 kis meglepi:
Naplózva
KLIKK >>>
<<< KLIKK
xabey
Vendég
«
Új hozzászólás #5721 Dátum:
2008.05.26 hétfő, 23:30:08 »
Idézetet írta: Tsory - 2008.05.26 hétfő, 23:15:15
egyébként 1 kis érdekesség, h fóliázva, v fóliamentesen lehet jobban látni. természetesen most az este vitás, de igazából szokás kérdése. 2 hétig baromi xarr, de igazából ennyi idő alatt hozzá lehet szokni és este sem zavaró.
itt látszik mi is van fóliázva, és mi nem:
itt pedig 1 kis meglepi:
Ezeken a képeken rengeteget számít, hogy csak hátul fóliásak. ha elöl is az, hátul is rengeteget változik az összekép a belső sötétség miatt. a tolatás pedig főleg a külső tükrökbél gáz, ha az első ablakok fóliásak, mert alig látni bennük valamit. de természetesen igaz amit mondassz, meg lehet szokni. ezért járok így 3 éve
Naplózva
Tsory
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #5722 Dátum:
2008.05.26 hétfő, 23:43:24 »
Idézetet írta: xabey - 2008.05.26 hétfő, 23:30:08
Ezeken a képeken rengeteget számít, hogy csak hátul fóliásak. ha elöl is az, hátul is rengeteget változik az összekép a belső sötétség miatt. a tolatás pedig főleg a külső tükrökbél gáz, ha az első ablakok fóliásak, mert alig látni bennük valamit. de természetesen igaz amit mondassz, meg lehet szokni. ezért járok így 3 éve
én leginkább az első oldalsón nézek ki
viccet félretéve, ha körbe van húzva akkor azt látni az elsőn mint ezen a képen a hátsón keresztül. én is fóliáztatom az autóimat már jó régen (10 éve) de a mondin 1/2 évig nem volt fólia, hát ugyanúgy szokni kellett.
még 1 kis adalék a fólia javára:
ugyi volt a nagytali 1 deka árnyék nélkül, és eléggé meleg is volt. az ablakok kb 2cm-re meg voltak nyitva a bal oldalon, és körbe fólia. csomagtartóba az icetea kellemesen hűvös maradt még késő délután is.
Naplózva
KLIKK >>>
<<< KLIKK
Rob21
Vendég
«
Új hozzászólás #5723 Dátum:
2008.05.27 kedd, 07:38:41 »
Köszi mindenkinek a sok infót!
Még nem végleges a döntés, de nagy valószínűséggel Llumar fólia lesz, a Thomyfóliánál. Hátulra valami nem túlságosan, de azért kellőképpen sötét fóliát tetetek, az első oldalsó szélvédőre pedig vagy vmi nagyon alig sötétet, vagy csak UV szűrőt. A szélvédő egyszer már kapott találatot (ki lett javítva), így oda semmiképp sem teszek semmit. Meg azt nem is javasolják. De mindezt majd velük beszélem meg. Az elsődleges szempont nem az esztétika, hanem a két kis sz*rzsák, akik hátul ülnek, és még igen kicsik.
Szerencsére tudok tükörből tolatni, sőt csak úgy tolatok, de ha nagyon nem megy, majd legfeljebb nem tolatok sötétben
Ja, a tabi plébános sem tud tolatni, állítólag soha nem is tolatott még (Lada Samara), mégis mindenhova kocsival jár. Ha az Úr vele van, akkor még tolatóradar sem kell.
«
Utoljára szerkesztve: 2008.05.27 kedd, 07:42:16 írta Rob21
»
Naplózva
lkiss2
Vendég
«
Új hozzászólás #5724 Dátum:
2008.05.27 kedd, 10:23:58 »
En mar 2 autot csinaltattam Thomyeknal es tenyleg nagyon jo es tartos. A Mondeonal nekem is a csalad volt a szempont es a legsotetebbet javasoltak. Elol-oldalt meg egy halvany van. Igy legalabb van kontraszt a hatso-oldalso ablakhoz, de azert eszre lehet venni a foliat, ha nagyon szivozik a rendor. Kulonosen a letekert ablak felso szelen.
Naplózva
Rob21
Vendég
«
Új hozzászólás #5725 Dátum:
2008.05.27 kedd, 12:15:24 »
Idézetet írta: lkiss2 - 2008.05.27 kedd, 10:23:58
En mar 2 autot csinaltattam Thomyeknal es tenyleg nagyon jo es tartos. A Mondeonal nekem is a csalad volt a szempont es a legsotetebbet javasoltak. Elol-oldalt meg egy halvany van. Igy legalabb van kontraszt a hatso-oldalso ablakhoz, de azert eszre lehet venni a foliat, ha nagyon szivozik a rendor. Kulonosen a letekert ablak felso szelen.
Majd nem tekerem le az ablakot, hanem kiszállok
Ha meg kérdi, hogy mér nem tekertem le, akkor meg aszondom, hogy "Mer szárad a fólia vazze!"
Naplózva
Rob21
Vendég
«
Új hozzászólás #5726 Dátum:
2008.05.27 kedd, 13:14:58 »
Ja, jut eszembe, a fóliát ezek szerint nem úgy teszik fel, hogy ablak ki? Nem értek hozzá, csak kérdezem.
A gyári az gondolom olyan.
Van olyan fóliázó, aki kiszedi az üveget (legalábbis a kiszedhetőt)?
Naplózva
lkiss2
Vendég
«
Új hozzászólás #5727 Dátum:
2008.05.27 kedd, 14:20:54 »
Thomyek kiszedik az ajtok ablakait. A tobbinel meg ugyis fekete az ablak szele, ugyhogy ott nem latszik a folia szele sem.
Naplózva
lkiss2
Vendég
«
Új hozzászólás #5728 Dátum:
2008.05.27 kedd, 14:24:53 »
Nem is art atnezni az ajtokat mielott elhozod a kocsit. Nalam pl a kulso gumicsik nem volt rendesen a helyen, meg kicsit elallt. Nekik gondolom csak egy mozdulat helyretenni, en azert vacakoltam vele.
Naplózva
Rob21
Vendég
«
Új hozzászólás #5729 Dátum:
2008.05.27 kedd, 14:25:06 »
Idézetet írta: lkiss2 - 2008.05.27 kedd, 14:20:54
Thomyek kiszedik az ajtok ablakait. A tobbinel meg ugyis fekete az ablak szele, ugyhogy ott nem latszik a folia szele sem.
Király!
2 hét múlva viszem a verdácsot sötét zuhanyra!
Naplózva
SSanya
Vendég
«
Új hozzászólás #5730 Dátum:
2008.06.05 csütörtök, 12:55:47 »
Sziasztok!
Tegnap elkészült az automata váltó topikban megpendített váltógomb krómozásom.
Aki szeretne hasonlót, annak részleteket tudok írni akár itt, akár privben.
Ilyenek lettek a darabok beépítés előtt:
Így fest beépítve:
«
Utoljára szerkesztve: 2008.06.05 csütörtök, 13:00:51 írta SSanya
»
Naplózva
gorzas
Vendég
«
Új hozzászólás #5731 Dátum:
2008.06.05 csütörtök, 13:09:01 »
Idézetet írta: SSanya - 2008.06.05 csütörtök, 12:55:47
Sziasztok!
Tegnap elkészült az automata váltó topikban megpendített váltógomb krómozásom.
Aki szeretne hasonlót, annak részleteket tudok írni akár itt, akár privben.
Nagyon jol nez ki!
Mennyibe fajt maga a kromozas?
Csak a rendszamtabla keretemet szeretnem lekromoztatni(marmint ha letezik ilyen
), mert a gagyi(tecskos), 10KM utan lekopik.
Naplózva
SSanya
Vendég
«
Új hozzászólás #5732 Dátum:
2008.06.05 csütörtök, 13:27:03 »
Idézetet írta: Gorzas - 2008.06.05 csütörtök, 13:09:01
Nagyon jol nez ki!
Mennyibe fajt maga a kromozas?
Csak a rendszamtabla keretemet szeretnem lekromoztatni(marmint ha letezik ilyen
), mert a gagyi(tecskos), 10KM utan lekopik.
Ez tulajdonképpen fémgőzölés volt, ami csak beltérre jó, a mosót nem állja, viszont olcsóbb, mint a krómozás (ezért válik le a tecsós keretről, mert ott is ezt a megoldást csinálják és krómozni állítólag csak ABS műanyagot lehet, mert a többiről lejön). Akik keretet krómoznak, azok a c-lab.hu-n elérhetők. Szerintem vehetsz tőlük, nem kell krómoztatnod.
Nekem az egész egy darab ezres volt, de mondom a krómozás drágább.
Naplózva
gorzas
Vendég
«
Új hozzászólás #5733 Dátum:
2008.06.05 csütörtök, 14:16:30 »
Idézetet írta: SSanya - 2008.06.05 csütörtök, 13:27:03
Ez tulajdonképpen fémgőzölés volt, ami csak beltérre jó, a mosót nem állja, viszont olcsóbb, mint a krómozás (ezért válik le a tecsós keretről, mert ott is ezt a megoldást csinálják és krómozni állítólag csak ABS műanyagot lehet, mert a többiről lejön). Akik keretet krómoznak, azok a c-lab.hu-n elérhetők. Szerintem vehetsz tőlük, nem kell krómoztatnod.
Nekem az egész egy darab ezres volt, de mondom a krómozás drágább.
Utannanezek.
Koszi az infot
Naplózva
Dávid
Megszállott
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #5734 Dátum:
2008.06.05 csütörtök, 14:40:16 »
Idézetet írta: SSanya - 2008.06.05 csütörtök, 13:27:03
Ez tulajdonképpen fémgőzölés volt, ami csak beltérre jó, a mosót nem állja...
Vajon mennyire tartós akkor a váltógombon, vagy a kilincseken, amiket naponta többször is fogdosnak. Mondjuk, ha csak 1 évig is marad szép, 1000forintért megéri szerintem. Én a kilincseket meg talán a kapcsolókat "krómoztatnám" (a többi műanyag betét lakkfekete lesz). Hol csinálták neked?
Naplózva
ex: 2.5 V6 ST200 conversion + other modifications
Volvo S60 R (2.5T, AWD, 300 HP)
SSanya
Vendég
«
Új hozzászólás #5735 Dátum:
2008.06.05 csütörtök, 15:02:15 »
Idézetet írta: Rocco - 2008.06.05 csütörtök, 14:40:16
Vajon mennyire tartós akkor a váltógombon, vagy a kilincseken, amiket naponta többször is fogdosnak. Mondjuk, ha csak 1 évig is marad szép, 1000forintért megéri szerintem. Én a kilincseket meg talán a kapcsolókat "krómoztatnám" (a többi műanyag betét lakkfekete lesz). Hol csinálták neked?
Nézd, egy napig biztos bírja...
Majd elválik. Látszólag ilyen eljárással van gyárilag "színezve" a kilincs is...
Gyömrőn csináltattam a gt-reflect bt.-nél. (gtreflect.hu)
3 nap a technológiai idő (alapozás, gőzölés, lakkozás)
Egyébként ők karnisokat gyártanak, azon is csúszik a karika, úgyhogy elvileg bírnia kéne a strapát...
Naplózva
Japán
Törzstag
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #5736 Dátum:
2008.06.05 csütörtök, 16:30:43 »
Idézetet írta: SSanya - 2008.06.05 csütörtök, 15:02:15
Nézd, egy napig biztos bírja...
Majd elválik. Látszólag ilyen eljárással van gyárilag "színezve" a kilincs is...
Gyömrőn csináltattam a gt-reflect bt.-nél. (gtreflect.hu)
3 nap a technológiai idő (alapozás, gőzölés, lakkozás)
Egyébként ők karnisokat gyártanak, azon is csúszik a karika, úgyhogy elvileg bírnia kéne a strapát...
Engem érdekelne a dolog!
Naplózva
SSanya
Vendég
«
Új hozzászólás #5737 Dátum:
2008.06.06 péntek, 08:25:36 »
Idézetet írta: Japán - 2008.06.05 csütörtök, 16:30:43
Engem érdekelne a dolog!
Elég, amit alant írtam, vagy még vmi info szükséges?
Naplózva
clint
Vendég
«
Új hozzászólás #5738 Dátum:
2008.06.27 péntek, 12:20:53 »
Végre megérkezett, és végre felraktuk az új lököst.
Kipufogó hétfőre készül el hozzá
Naplózva
csaba14
Megszállott
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #5739 Dátum:
2008.06.27 péntek, 13:25:29 »
Idézetet írta: clint - 2008.06.27 péntek, 12:20:53
Gratula szép lett
«
Utoljára szerkesztve: 2008.06.28 szombat, 20:11:43 írta csaba14
»
Naplózva
2005 5 ajtós tdci 130 le ,bör,dvd navi ...
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
www.mondeo.hu
«
Új hozzászólás #5740 Dátum:
2008.06.27 péntek, 19:03:01 »
Ne idézzünk képeket!
Naplózva
---
zsoel
Vendég
«
Új hozzászólás #5741 Dátum:
2008.06.27 péntek, 19:21:47 »
Naplózva
sz.z.csicsi
Vendég
«
Új hozzászólás #5742 Dátum:
2008.06.27 péntek, 20:14:34 »
Ez nagyon szupi!!
Honnan lehet ilyet szerválni és mibe fáj?
Naplózva
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
www.mondeo.hu
«
Új hozzászólás #5743 Dátum:
2008.06.27 péntek, 23:31:07 »
Idézetet írta: sz.z.csicsi - 2008.06.27 péntek, 20:14:34
Ez nagyon szupi!!
Naplózva
---
tomi3118
Vendég
«
Új hozzászólás #5744 Dátum:
2008.06.28 szombat, 08:50:56 »
Sakos Mester!
Olyan elektronicski izémicsodát tudnál összeszögelni, amelyik azt csinálja, hogy az indítókulcs elforgatásakor felkapcsolja a helyzetjelzőket elöl és hátul is, aztán ha a motor beindult, akkor leveszi? Mint a nagyoknál... Az új Audiknál annyira jól néz ki, hogy indításkor világít az autó.
Naplózva
Japán
Törzstag
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #5745 Dátum:
2008.06.28 szombat, 08:54:19 »
Idézetet írta: csaba14 - 2008.06.27 péntek, 13:25:29
Gratula szép lett
GRATULA
Naplózva
clint
Vendég
«
Új hozzászólás #5746 Dátum:
2008.06.28 szombat, 13:15:25 »
Idézetet írta: sz.z.csicsi - 2008.06.27 péntek, 20:14:34
Ez nagyon szupi!!
Én Varsóban vettem a lengyeleknél egy bontóban. A lökös maga nem volt drága 650 Zloty, de + 22% VAT ot kell fizetni (adó) a fényezés 22 volt az alsó rács 10 és hétfőn készül el a kipuf ami nagyon finoman számolva is 50-75 e Ft.... Szóval borzalmasan drága, de ennyit megér a drága
, új képek a kipuffról hétfőn
Naplózva
clint
Vendég
«
Új hozzászólás #5747 Dátum:
2008.06.28 szombat, 13:16:59 »
Idézetet írta: Japán - 2008.06.28 szombat, 08:54:19
GRATULA
Csak most hallottam Ricsitől, hogy leültetted te is végre
)) Mik a tapasztalatok? Kép esetleg?
Naplózva
Dávid
Megszállott
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #5748 Dátum:
2008.06.29 vasárnap, 00:26:06 »
Tényleg jól áll. Az MKII ST löksi ichlette ezt.
Naplózva
ex: 2.5 V6 ST200 conversion + other modifications
Volvo S60 R (2.5T, AWD, 300 HP)
clint
Vendég
«
Új hozzászólás #5749 Dátum:
2008.06.30 hétfő, 17:52:00 »
Kész a kipuff is
Naplózva
Oldalak:
1
...
108
109
110
111
112
113
114
[
115
]
116
117
118
119
120
121
122
...
247
Fel
Nyomtatás
« előző
következő »
Ugrás:
Kérlek válassz egy célt:
-----------------------------
Szakmai fórum
-----------------------------
=> Mondeo I.
=> Mondeo II.
=> Mondeo III.
=> Mondeo IV.
=> Mondeo V.
=> Generáció független
=> Keres – kínál (csak árral!)
===> Eladó autók
===> Mondeóhoz keresek
===> Mondeóhoz kínálok - árat is adj meg!
=====> Mondeo I.-II. alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Mondeo III. alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Mondeo IV. alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Mondeo V. alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Generáció független alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Felni, Gumi hirdetések - árat is adj meg!
=====> Autóbontások
===> Egyéb keres
===> Egyéb kínál
=> Szakszervizek
=> Mondeo találkozók
=> FAQ
===> Felhívás az FAQ eltűnt képeihez!
===> Általános leírások
===> Mondeo MK1 leírások
===> Mondeo MK2 leírások
===> Mondeo MK3 leírások
===> Mondeo MK4 leírások
===> Mondeo MK5 leírások
Ez weboldal sütiket (cookie) használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A weboldal további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához.
OK
További információ