Sziasztok!
Régi vágyam egy 2.2 automata vétele, és nagyjából 2 év keresés után (kissé megrögzött vagyok bizonyos dolgokban kocsi terén) úgy néz ki megvan a tökéletes kiszemelt. Árban is jó (2.6m), km elvileg valós (244k), németből behozott autó, a kereskedés aki árulja rengeteg ilyen Mondeot hoz be, főleg ezt a 2.2 automatát, néha kéziváltósat is. Mindig néztem a hirdetéseit, de mindig volt valami, ami miatt nem vettem meg.
Na most én alapvetően Budapesten használnám, viszont 8-10 km-es utak alatt nem nagyon (vagy ennél is hosszabbakra). Elő-elő fordulna pályázás néha, de inkább Bp. A terv, hogy hetente egyszer körbeautózom az M0-ást, hogy kicsit kiégessem a DPF-et. Szerintetek mennyire összeegyeztethető a dízellel ez a használat? Nagyjából 5 évre terveznék vele, kb 10 ezer km/éves futással, utána Mk5 Hibrid lenne a cél, talán addigra lemennek ilyen 3 millió környékére. Most 5 vagy afölött van jellemzően, annyit sokallok kiadni egy autóért, viszont a mostani 2.0 benzin 2004-es Mk3 felett úgy gondolom eljárt az idő. Ez ilyen szempontból tökéletes köztes megoldás lenne 2.5 millióért, jóval modernebb és erősebb autó, valamivel kedvezőbb fogyasztással, illetve fontos szempont, hogy végre automata. Kinek mi a véleménye erről a tervemről?
belekell vágni.bírni fogja.