Ford Mondeo Club Hungary Ford Mondeo Club Hungary
2024.11.23 szombat, 14:50:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Keress minket a Facebook-on is! => www.facebook.com/fordmondeoclub
Advanced Search  
Oldalak: 1 ... 321 322 323 324 325 326 327 [328] 329 330 331 332 333 334 335 ... 1558   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MK3 Általános kérdések  (Megtekintve 21897250 alkalommal)
0 Felhasználó és 110 vendég van a témában
Sakos
Megszállott
Nem elérhető Nem elérhető

« Új hozzászólás #16350 Dátum: 2008.10.01 szerda, 19:19:42 »

azt minnyáá gondoltam, és nem is ez a baj. csak érted! ha tudja mi a kormánymű ... akkor télleg mi az a kormány kazetta modul? én először arra gondoltam, h a kormányműre írja, de aztán mire végigolvastam megdőlt az elmélet.
szóval így nehéz. amit írtam azt továbbíthatod, h a lengőkar környékét nézze át, mert az veszettül tud kopogni, és elkapni el lehet, de aki nem ért az autóhoz ránézésre ezt a hibát nem fogja meg.
ültesse be a gyereket az autóba, és benyomott fékpedál mellett mozgattassa a kormányt. úgy nézze át mégeccer az egészet. erre azért van szükség, mert teljesen más terhelést kap a benyomott fék mellett a futómű.

A kazetta modul az a kormányoszlop változtatható hosszát biztosító rész lehet (egymásba csúszó felek). Ezt a részt be kell állítani, illetve zsírozni, mert ez okozhat a kormányon érezhető kopogást. Konkrétan nekem is volt pont ilyen problémám.
A tengelykapcsolóval pedig nem tudom mi a baj. A kormányoszlop tengelyén, a padló környékén emlékeim szerint van egy Hardy tárcsa szerű tengelykapcsoló.
Naplózva

2.0TDCi Titanium 211LE PS - 2016 Kék fenevad
Tsory
Fórumfüggő

Innen legszebb a kilátás :)

« Új hozzászólás #16351 Dátum: 2008.10.01 szerda, 19:27:49 »

A kazetta modul az a kormányoszlop változtatható hosszát biztosító rész lehet (egymásba csúszó felek). Ezt a részt be kell állítani, illetve zsírozni, mert ez okozhat a kormányon érezhető kopogást. Konkrétan nekem is volt pont ilyen problémám.
A tengelykapcsolóval pedig nem tudom mi a baj. A kormányoszlop tengelyén, a padló környékén emlékeim szerint van egy Hardy tárcsa szerű tengelykapcsoló.

a hardytárcsa nem tengelykapcsoló. a kapcsoló old, és rögzít pl, de a hardytárcsa állandó kapcsolat, nem pedig kapcsoló.
Naplózva

KLIKK >>>        <<< KLIKK
alf®
Globál Moderátor
Fórumfüggő

« Új hozzászólás #16352 Dátum: 2008.10.01 szerda, 19:32:40 »

a hardytárcsa nem tengelykapcsoló. a kapcsoló old, és rögzít pl, de a hardytárcsa állandó kapcsolat, nem pedig kapcsoló.

Szerintem te és Sakos egyről beszéltek, és mindketten tudjátok hol van a hardi tárcsa a kormányoszlop tengelyén.
Naplózva

ticking TDCI Űrhajó Grin Titanium Smax 18"
Ervin
Megszállott

TDDi, gyári xenon, F2 optika, 5 ajtó, MMT 6

« Új hozzászólás #16353 Dátum: 2008.10.01 szerda, 19:44:45 »

A mechanika tanárod remélhetőleg nem olvassa Wink hehe Már hogyne lenne tengelykapcsoló a hardytárcsa.
Tudom, itt Mi leginkább a kuplungra használjuk ezt a kifejezést, de jól írta Sakos.
Naplózva

passat 2010 highline CRTDI 125 kW kombi DSG
mondeo 2001 trend TDDi 85 kW 5ajtó
Tsory
Fórumfüggő

« Új hozzászólás #16354 Dátum: 2008.10.01 szerda, 19:46:37 »

A mechanika tanárod remélhetőleg nem olvassa Wink hehe Már hogyne lenne tengelykapcsoló a hardytárcsa.
Tudom, itt Mi leginkább a kuplungra használjuk ezt a kifejezést, de jól írta Sakos.

tengely kapcsolat ... nem kapcsoló.
Naplózva

Ervin
Megszállott

« Új hozzászólás #16355 Dátum: 2008.10.01 szerda, 19:51:09 »

tengely kapcsolat ... nem kapcsoló.
Értem én, hogy nem oldható tengelykapcsoló!
Naplózva

Tsory
Fórumfüggő

« Új hozzászólás #16356 Dátum: 2008.10.01 szerda, 20:07:18 »

Értem én, hogy nem oldható tengelykapcsoló!

de ez így nem igaz. ha nem oldható akkor nem kapcsoló, aszt ennyi.
asztán: én kardánkapcsolóról nem tanultam, csak kardánkapcsolatról ... mert bár tévedhetek is, de a hardy-tárcsa 1féle kardáncsukló fejvakaras ... aztán mivel meg is találtuk a becsületes rendeltetését, talán végleg feledhető a kapcsolósdi.
Naplózva

Ervin
Megszállott

« Új hozzászólás #16357 Dátum: 2008.10.01 szerda, 20:17:40 »

de ez így nem igaz. ha nem oldható akkor nem kapcsoló, aszt ennyi.
asztán: én kardánkapcsolóról nem tanultam, csak kardánkapcsolatról ... mert bár tévedhetek is, de a hardy-tárcsa 1féle kardáncsukló fejvakaras ... aztán mivel meg is találtuk a becsületes rendeltetését, talán végleg feledhető a kapcsolósdi.
Mondom én hogy értelek, meg jól is gondolod, de hát ha a hardytárcsa egy tengelykapcsoló fajta, már több mint 100 éve akkor mi a fenét csináljunk vele? worship
« Utoljára szerkesztve: 2008.10.01 szerda, 20:19:45 írta Ervin » Naplózva

Angel
Fórumfüggő

WWW E-mail
« Új hozzászólás #16358 Dátum: 2008.10.01 szerda, 20:26:27 »

Wazz a lótetű az nem a ló és a tetű kerszteződéséból ered... tengelykapcsoló.
Bocsánat, hogy ezt a kérdést beírom: tudunk neki segíteni, vagy nem?

Ha gondoljátok, végigmehetek a Tsory beírásain, és bejelölöm a hibákat...  eplus2 de ugye hogy nem ez a megoldás?...

Szóval: mit csináljon ez a csávesz?
Naplózva

MKIII facelift 2.0 TDCi Ghia – a kékvérű
Ervin
Megszállott

« Új hozzászólás #16359 Dátum: 2008.10.01 szerda, 20:40:52 »

Wazz a lótetű az nem a ló és a tetű kerszteződéséból ered... tengelykapcsoló.
Bocsánat, hogy ezt a kérdést beírom: tudunk neki segíteni, vagy nem?

Ha gondoljátok, végigmehetek a Tsory beírásain, és bejelölöm a hibákat...  eplus2 de ugye hogy nem ez a megoldás?...

Szóval: mit csináljon ez a csávesz?
Valójában lehet találgatni, mi lehet a gondja, de ebből a leírásból szerintem érdemi választ nem fog kapni, meg a hiba jellege is olyan, hogy azt látni, érezni kell olyan embernek aki tudja is hogy mit néz.
Szerintem érdemes lenne elvinni neki egy megbízható szervízbe, vagy szerelőhöz, mégis csak a kormányról van szó, és az már nem a találgatom mi a baja kategóriába tartozik.
Naplózva

Angel
Fórumfüggő

WWW E-mail
« Új hozzászólás #16360 Dátum: 2008.10.01 szerda, 21:15:33 »

Valójában lehet találgatni, mi lehet a gondja, de ebből a leírásból szerintem érdemi választ nem fog kapni, meg a hiba jellege is olyan, hogy azt látni, érezni kell olyan embernek aki tudja is hogy mit néz.
Szerintem érdemes lenne elvinni neki egy megbízható szervízbe, vagy szerelőhöz, mégis csak a kormányról van szó, és az már nem a találgatom mi a baja kategóriába tartozik.

Bevallom, én is hasonlót gondoltam, de abban reménykedtem, hátha ti többet ki tudtok belőle olvasni.
Azért köszi.
Naplózva

Tsory
Fórumfüggő

« Új hozzászólás #16361 Dátum: 2008.10.01 szerda, 22:16:19 »

én leírtam mit néznék meg elsősorban, azt is, h miként érdemes megnézni, adtam képet hol van, adtam linket mennyibe kerül. erre megint a kérdés, h mit kellene írni a fickónak ... láttam nem érdekes amit írtam, ezért töröltem is.
Naplózva

Angel
Fórumfüggő

WWW E-mail
« Új hozzászólás #16362 Dátum: 2008.10.01 szerda, 22:24:28 »

én leírtam mit néznék meg elsősorban, azt is, h miként érdemes megnézni, adtam képet hol van, adtam linket mennyibe kerül. erre megint a kérdés, h mit kellene írni a fickónak ... láttam nem érdekes amit írtam, ezért töröltem is.

Ne sértődj már meg, nem kellett vona törölni, mert elküldtem volna neki a teljes hacacárét, csináljon, ami a szimpatikus.
Tedd már vissza... worship
Naplózva

NGabó
Vendég
« Új hozzászólás #16363 Dátum: 2008.10.02 csütörtök, 10:32:08 »

szia.volna 1 problémám,légyszives segíts ha tudsz.van egy, 2004 es tdci mondeom.termosztátot cseréltem benne,és most fölmegy üzemi höfokra a vizem de menet közben nem tartja meg ott hanem visszahüti 60 fokra.pedig épp ezért cseréltem ki másikra.mi lehet a probléma?
szia
megoldódott a probléma?
Naplózva
Saphran3k
Vendég
« Új hozzászólás #16364 Dátum: 2008.10.02 csütörtök, 16:22:26 »

Üdv mindenki. Meg tudja mondani valaki, hol találom 2004 mondiban a klíma hőmérséklet érzékelőjét?
Mert computerre kötve azt a választ adta a gép, hogy el van szakadva a vezetéke.
Elvittem a klímáshoz, az meg megmutatta nekem, a napszemüvegtartót tartalmazó műanyag burkolat alatt a tetőlemezen, de én nem hittem neki, sztem a tetőn lévő antenna csavarját magyarázta nekem.
Hehe. Ezek után viszont nem akartam, hogy "megjavítsa"Smiley

Ha valaki tud segítsen. Köszi.
Naplózva
NitroTom
Vendég
« Új hozzászólás #16365 Dátum: 2008.10.02 csütörtök, 17:08:04 »

Üdv mindenki. Meg tudja mondani valaki, hol találom 2004 mondiban a klíma hőmérséklet érzékelőjét?
Mert computerre kötve azt a választ adta a gép, hogy el van szakadva a vezetéke.
Elvittem a klímáshoz, az meg megmutatta nekem, a napszemüvegtartót tartalmazó műanyag burkolat alatt a tetőlemezen, de én nem hittem neki, sztem a tetőn lévő antenna csavarját magyarázta nekem.

a belső vagy a külső hőmérő nem jó?
Naplózva
Bunyek
Fórumfüggő

DIESEL POWER

« Új hozzászólás #16366 Dátum: 2008.10.02 csütörtök, 17:09:32 »

datában nincs benne?
Naplózva
Angel
Fórumfüggő

WWW E-mail
« Új hozzászólás #16367 Dátum: 2008.10.02 csütörtök, 17:44:06 »

A jobb térdednél, a kis rács mögött.
Naplózva

domino
Vendég
« Új hozzászólás #16368 Dátum: 2008.10.02 csütörtök, 19:50:19 »

Megint egy kérdés!

Ha az akkumulátort leveszem akkor a rákötés után kéri  a rádió a kódját?
Mennék ugyanis kormányt bőrözni ahhoz meg ugye le kell venni a kormányt akkor pedig gondolom a légzsák miatt lekötik az aksit.
A kódot még nem tudom, mivel nem tudtam kihúzni a rádiómat. falbav
Naplózva
Angel
Fórumfüggő

WWW E-mail
« Új hozzászólás #16369 Dátum: 2008.10.02 csütörtök, 19:51:41 »

Megint egy kérdés!

Mennék ugyanis kormányt bőrözni ahhoz meg ugye le kell venni a kormányt akkor pedig gondolom a légzsák miatt lekötik az aksit.

Igen, kérni fogja. De gyere el minitalira, kiszedjük neked a rádiód, és máris megoldódott a probléma.
Naplózva

NitroTom
Vendég
« Új hozzászólás #16370 Dátum: 2008.10.02 csütörtök, 19:54:29 »

Megint egy kérdés!

Vigyek kivevő villát?
mikori a kocsid?
Naplózva
domino
Vendég
« Új hozzászólás #16371 Dátum: 2008.10.02 csütörtök, 19:58:18 »

2001-es  de a minitali kicsit most kiesik Pécsről. De köszi az önzetlenséget mindenkinek.
Naplózva
Angel
Fórumfüggő

WWW E-mail
« Új hozzászólás #16372 Dátum: 2008.10.02 csütörtök, 20:19:09 »

2001-es  de a minitali kicsit most kiesik Pécsről. De köszi az önzetlenséget mindenkinek.

Akkor meg menj el egy helyi hifishez.
Naplózva

domino
Vendég
« Új hozzászólás #16373 Dátum: 2008.10.02 csütörtök, 20:20:39 »

Az lesz csak sokáig melózom és így mindig elmarad.
Naplózva
Bunyek
Fórumfüggő

DIESEL POWER

« Új hozzászólás #16374 Dátum: 2008.10.02 csütörtök, 20:33:04 »

Árkád tetején hifis kiszedi 2 perc alatt ingyé szerintem.....
Naplózva
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő

www.mondeo.hu

WWW E-mail
« Új hozzászólás #16375 Dátum: 2008.10.02 csütörtök, 21:47:20 »

Megint egy kérdés!

Van kódom, írj PÜ-t!
Naplózva

Ford Focus 1.6 16V Trend, 2009
Ford C-Max 2.0 Hybrid SEL, 2013
Ford Puma 1.0 mHEV Titanium, 2020
---
Ford Mondeo 2.0 16V Ghia, 145LE, 2004
Saphran3k
Vendég
« Új hozzászólás #16376 Dátum: 2008.10.03 péntek, 08:43:07 »

a belső vagy a külső hőmérő nem jó?

A hibaellenörző progi csak annyit adott, hogy a klímaberendezés hőmérőjének a vezetéke szakadt, a hiba ismétlődő. A másik hiba üzenet pedig az volt, hogy a klímaberendezés áramkörében hiba van, a hiba folyamatos.
Ha a külső hőmérő mérési értékét látom a computer által kijelezve, akkor az jó. Ha esetleg van még másik külső hőmérő is, akkor nem vagyok biztos a dolgomban.
Én a hibaüzenetet úgy értelmeztem, hogy a belső hőérzékelővel van gond.

Naplózva
zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #16377 Dátum: 2008.10.03 péntek, 09:08:15 »

A hibaellenörző progi csak annyit adott, hogy a klímaberendezés hőmérőjének a vezetéke szakadt, a hiba ismétlődő. A másik hiba üzenet pedig az volt, hogy a klímaberendezés áramkörében hiba van, a hiba folyamatos.
Ha a külső hőmérő mérési értékét látom a computer által kijelezve, akkor az jó. Ha esetleg van még másik külső hőmérő is, akkor nem vagyok biztos a dolgomban.
Én a hibaüzenetet úgy értelmeztem, hogy a belső hőérzékelővel van gond.

Namost a kulso homerseklet az ugye a kulso homerseklet. Az auton kivuli kornyezeti homerseklet. Az esetleges meghibasodasa miatt a klima nem fogja az autoban uloket megpiritani. Szal azt hagyd a fenebe. Neked a belso homerseklet erzekelovel van baj. A jobb terded magassagaban van egy ilyen pici szellozo racs a muszerfalon. A mogott bujik meg egy pici motor (ventillator), rajta egy hoellenalassal. A venti azert kell, hogy a hoellenalasra szijja a levegot es realisabban merjen. Tehat ott keresd a hiba okat. Onnan indulj el, es ellenorizd a hoellenalast. Ha a moci esetleg nem megy az nem nagy gond. Ha az ellenalas rendben van, akkor a vezetekeket ellenorizd. Sok szerencset hozza  wave
Naplózva

blah blah blah
Saphran3k
Vendég
« Új hozzászólás #16378 Dátum: 2008.10.03 péntek, 10:07:31 »

A pontot Angel érdemli, mer tő mondta meg először, hogy hol van az érzékelő.
A probléma egyszerű volt és banális. Olyan vastagon koszos volt a hőérzékelő, hogy valószínűleg attól mérte rosszul a belső hőmérsékletet. Ezért késett a klíma, meg mindig hülye hőmérsékleteket fújt. Most megpucoltam, tutinak tűnik. Azért még lesz egy kis tesztelés, meg szólok a szomszéd szerelőnek, kérdezze le megint a hibakódot.
Köszi a segítséget mindenkinek:)
Naplózva
Angel
Fórumfüggő

WWW E-mail
« Új hozzászólás #16379 Dátum: 2008.10.03 péntek, 10:55:45 »

A pontot Angel érdemli, mer tő mondta meg először, hogy hol van az érzékelő.

nem ez a lényeg,

Válasz
A probléma egyszerű volt és banális. Olyan vastagon koszos volt a hőérzékelő, hogy valószínűleg attól mérte rosszul a belső hőmérsékletet. Ezért késett a klíma, meg mindig hülye hőmérsékleteket fújt. Most megpucoltam, tutinak tűnik.

Hanem ez.
Naplózva

domino
Vendég
« Új hozzászólás #16380 Dátum: 2008.10.03 péntek, 20:31:22 »

Van kódom, írj PÜ-t!

Megoldódot kódkérdés az elektronyos szerelőm is meg tudta mindani a szériaszámból köszi a jószándékot. worship

És, hogy ne maradjatok a kérdéseim nélkül :láttam itt valakinek a kombi autójának a hátsó lökhárítóján egy brkolatot, ami megvédi a festéket a leverődéstől  Smiley hol lehet az ilyesmit beszerezni?
« Utoljára szerkesztve: 2008.10.03 péntek, 20:34:10 írta domino » Naplózva
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő

www.mondeo.hu

WWW E-mail
« Új hozzászólás #16381 Dátum: 2008.10.03 péntek, 22:05:41 »

Megoldódot kódkérdés az elektronyos szerelőm is meg tudta mindani a szériaszámból köszi a jószándékot. worship

És, hogy ne maradjatok a kérdéseim nélkül :láttam itt valakinek a kombi autójának a hátsó lökhárítóján egy brkolatot, ami megvédi a festéket a leverődéstől  Smiley hol lehet az ilyesmit beszerezni?

Ford, Nagyautó, Cromax, stb...
Naplózva

---
domino
Vendég
« Új hozzászólás #16382 Dátum: 2008.10.04 szombat, 09:50:54 »

Ford, Nagyautó, Cromax, stb...

A cromxnál nincs a pécsi fordnál csak egy silány matrica ha a nagyautó oldalt jól értem ott csak cromos van nekem a fehér kombi kocsit bután mutatna mivel minden gumi csík fekete rinya
A neten bömgészgetek de nem találok sehol falbav
Naplózva
szabogaby
Törzstag

« Új hozzászólás #16383 Dátum: 2008.10.05 vasárnap, 07:46:07 »

A cromxnál nincs a pécsi fordnál csak egy silány matrica ha a nagyautó oldalt jól értem ott csak cromos van nekem a fehér kombi kocsit bután mutatna mivel minden gumi csík fekete rinya
Én pedig a Pécsen a Cromaxnál vettem,igaz rendelésre,de volt. It a fórumon kaptam meg valakitől a finis kódját, úgy sikerült,mert nem tudták megtalálni az Endréék.
Naplózva

1996 1.8 TD MKI.
2003 2.0 TDCi Ghia 115 LE MKIII.
Jelenleg 2008 2.0 TDCi Titanium Kombi MKIV.
szabogaby
Törzstag

« Új hozzászólás #16384 Dátum: 2008.10.05 vasárnap, 07:58:39 »

Sorry most esett le, hogy NEM cromosat akarsz, fekete műanyagot focusokon láttam még csak.
Cromost Gyalak is árult a képes hirdetésekben (#271 Dátum: 2008.07.26 szombat, 21:36:47)
És a finis kódja : 1445558
« Utoljára szerkesztve: 2008.10.05 vasárnap, 08:01:45 írta szabogaby » Naplózva

1996 1.8 TD MKI.
2003 2.0 TDCi Ghia 115 LE MKIII.
Jelenleg 2008 2.0 TDCi Titanium Kombi MKIV.
domino
Vendég
« Új hozzászólás #16385 Dátum: 2008.10.06 hétfő, 11:03:50 »

Srácok használ valaki közületek gázt a mondeo- ba ?
Ha igen milyen tapasztalatai vannak ?
Naplózva
Angel
Fórumfüggő

WWW E-mail
« Új hozzászólás #16386 Dátum: 2008.10.06 hétfő, 11:06:37 »

Srácok használ valaki közületek gázt a mondeo- ba ?
Ha igen milyen tapasztalatai vannak ?

I-es mondeóban a Vikiviki használt. 3-asban én nem tudok senkiről, de szerintem ott is prímán meg lehet oldani.
Többen alkesszal gurulnak. Oda úgymond semmilyen átalakítás nem kell, ha felesbe' használod.
Naplózva

hoobii
Vendég
« Új hozzászólás #16387 Dátum: 2008.10.10 péntek, 07:19:41 »

Többen alkesszal gurulnak. Oda úgymond semmilyen átalakítás nem kell, ha felesbe' használod.

és az alkesz üzemmódról van valakinek tapasztalata?
Én még ott tartok, hogy végeredményben nincs lényeges különbség.
Vagyis amennyivel kevesebbe kerül az üzemanyag (e85) annyival többet fogyaszt.
Persze örülnék ha valaki cáfolná ezt.   Roll Eyes
Naplózva
FeGa
Vendég
« Új hozzászólás #16388 Dátum: 2008.10.10 péntek, 07:45:41 »

és az alkesz üzemmódról van valakinek tapasztalata?
Én még ott tartok, hogy végeredményben nincs lényeges különbség.
Vagyis amennyivel kevesebbe kerül az üzemanyag (e85) annyival többet fogyaszt.
Persze örülnék ha valaki cáfolná ezt.   Roll Eyes

Bár mk2, de nálam nem fogyasztott annyival többet, jobban ment, viszont hideg reggeleken kicsit nehezebben indult.
Naplózva
zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #16389 Dátum: 2008.10.11 szombat, 11:12:21 »

Tegnap megjartam bp-kecso-bp utvonalat. Gondoltam tesztelem a fogyit, es oda fele probaltam tartani a 120at (GPS szerint). Az auchan kornyeken volt nemi dugo, mentunk ide-oda, aztan go haza GPS szerint 110-el(kenyelmes, nem kellett elozgetni. A fogyim 7.5 lett. Picit sokallom  fejvakaras
Naplózva

blah blah blah
hoobii
Vendég
« Új hozzászólás #16390 Dátum: 2008.10.11 szombat, 13:22:50 »

Tegnap megjartam bp-kecso-bp utvonalat. Gondoltam tesztelem a fogyit, es oda fele probaltam tartani a 120at (GPS szerint). Az auchan kornyeken volt nemi dugo, mentunk ide-oda, aztan go haza GPS szerint 110-el(kenyelmes, nem kellett elozgetni. A fogyim 7.5 lett. Picit sokallom  fejvakaras

Fed comp szerint vagy mérve ?
Naplózva
zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #16391 Dátum: 2008.10.11 szombat, 13:40:21 »

Fed comp szerint vagy mérve ?

Fed comp-al merve  vigyor3
Naplózva

blah blah blah
KaoszNagymester
Vendég
« Új hozzászólás #16392 Dátum: 2008.10.11 szombat, 14:52:55 »

Sziaszok!

Az éjjel valami k*cs*g p*r*sz* á*l*t leszedte az első és a hátsó emblémámat is.  gun  Angry

Van valami infótok, hol tudok ilyet beszerezni, és milyen árban vannak? Elől az egész forgó szerkezet hiányzik, csak egy nagy lyuk van.  Hátul meg egy 2mm-es árkot vájt a kaszniba, hogy le tudja pattintani... Angry
A másik kérdésem, hogy létezik valami "festék javító szerűség?" Nem szeretném emiatt az egész hátulját fényezni...
Naplózva
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő

www.mondeo.hu

WWW E-mail
« Új hozzászólás #16393 Dátum: 2008.10.11 szombat, 16:09:10 »

Sziaszok!

Az éjjel valami k*cs*g p*r*sz* á*l*t leszedte az első és a hátsó emblémámat is.  gun  Angry

Van valami infótok, hol tudok ilyet beszerezni, és milyen árban vannak? Elől az egész forgó szerkezet hiányzik, csak egy nagy lyuk van.  Hátul meg egy 2mm-es árkot vájt a kaszniba, hogy le tudja pattintani... Angry
A másik kérdésem, hogy létezik valami "festék javító szerűség?" Nem szeretném emiatt az egész hátulját fényezni...

Ezt neki:  gun
Van gyári javítófesték, amivel Te is tudsz dolgozni, szerintem érdemesebb a fújósat megvenni.
« Utoljára szerkesztve: 2008.10.11 szombat, 16:12:10 írta Scratch » Naplózva

---
Ervin
Megszállott

« Új hozzászólás #16394 Dátum: 2008.10.11 szombat, 16:12:09 »

Sziaszok!

Nem értem, mire megy vele. action Angry.....na mindegy nekem ez magas.
Kérj árat Wyctortól a Nagy autós topicban.
Naplózva

Guszty81
Vendég
« Új hozzászólás #16395 Dátum: 2008.10.11 szombat, 16:44:15 »

Szerintem nem sok. Pont ugyanaz az autóm van nekem is, mint neked, én pl. fedélzetivel (amit bármikor számoltam, max 1 decivel mért mást) 130km/h-nál 8.1-8.2-t mértem sík úton, bekapcsolt tempomattal. (140-nél 8.5-öt, 160-nál 9.2-t) Szóval én azt mondanám, hogy pont optimális.
Naplózva
Joey88
Vendég
« Új hozzászólás #16396 Dátum: 2008.10.12 vasárnap, 17:10:39 »

Sziasztok!! Segítséget kérnék!!!! Van egy olyan problémám hogy a vezető felőli zár nem működik. Előző tulajnál megpróbálták ellopni az autót. Ez még nemlenne baj, hiszen a távirányíto segítségével kilehetne nyitni. Lehetne. Ugyanis ma fater kiakarta cserélni a batrit de megsértette a fő áramkört és már nemműködik a kulcs. Csomagtartóból bemásztam és szerencsére a jobb hátsó ajtó kinyílt, de a többi nem nyílik . Az a kis pöcök amivel kikell nyitni mindig visszaugrik a helyére. Nmetudnátok nekem tanácsot adni hogy hogylehetne kinyitni a többi ajtót?Huh? A távirányátós kulcsal természetesen már be sem tudom indítani az autót. Bocs hogy hosszúra sikeredett és várok minden segítséget. Sürgős lenne!!! Köszönöm
Naplózva
Japán
Törzstag

:D

« Új hozzászólás #16397 Dátum: 2008.10.12 vasárnap, 17:14:14 »

Szerintem nem sok. Pont ugyanaz az autóm van nekem is, mint neked, én pl. fedélzetivel (amit bármikor számoltam, max 1 decivel mért mást) 130km/h-nál 8.1-8.2-t mértem sík úton, bekapcsolt tempomattal. (140-nél 8.5-öt, 160-nál 9.2-t) Szóval én azt mondanám, hogy pont optimális.
nekem atomata kombi 130 tempomat 7.2,persze ez egy személy,na jó másfél worship nyes
Naplózva

FEKETE GYÉMÁNT,GHIA,19col 40mm ültetve,automata kényelem Smiley
Angel
Fórumfüggő

WWW E-mail
« Új hozzászólás #16398 Dátum: 2008.10.12 vasárnap, 18:36:19 »

Sziasztok!! Segítséget kérnék!!!! Van egy olyan problémám hogy a vezető felőli zár nem működik. Előző tulajnál megpróbálták ellopni az autót. Ez még nemlenne baj, hiszen a távirányíto segítségével kilehetne nyitni. Lehetne. Ugyanis ma fater kiakarta cserélni a batrit de megsértette a fő áramkört és már nemműködik a kulcs. Csomagtartóból bemásztam és szerencsére a jobb hátsó ajtó kinyílt, de a többi nem nyílik . Az a kis pöcök amivel kikell nyitni mindig visszaugrik a helyére. Nmetudnátok nekem tanácsot adni hogy hogylehetne kinyitni a többi ajtót?Huh? A távirányátós kulcsal természetesen már be sem tudom indítani az autót. Bocs hogy hosszúra sikeredett és várok minden segítséget. Sürgős lenne!!! Köszönöm

Baltás megoldás, de azt próbáltad, hogy leveszed az akksi sarut? Persze a rádió kérni fogja a kódot.
És ha a sofőr oldalán nyitod a zárat, belülről? Bár gondolom, kettős záráson van...
Naplózva

Joey88
Vendég
« Új hozzászólás #16399 Dátum: 2008.10.12 vasárnap, 19:34:25 »

Baltás megoldás, de azt próbáltad, hogy leveszed az akksi sarut? Persze a rádió kérni fogja a kódot.
És ha a sofőr oldalán nyitod a zárat, belülről? Bár gondolom, kettős záráson van...

Azthiszem én is hogy kettős záráson van. Akksit még megpróbálom. Rádió ha kéri a kódot akkor azt kell beütni ami a másik kulcson egy kék műanyaglapon van?Huh? Vagy melyik kódot?Huh?
Bocs az idétlen kérdésekért!!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 321 322 323 324 325 326 327 [328] 329 330 331 332 333 334 335 ... 1558   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Az oldal 0.116 másodperc alatt készült el 25 lekéréssel.