Mobidik
|
|
« Új hozzászólás #750 Dátum: 2010.02.26 péntek, 14:35:35 » |
|
a világításkapcsoló honnan kap megvilágítást? szereztem egy panelt (magasságállítás végett), de mk1-nél van két izzó, amik a háttérvilágítást intézik itt egy izzónak meg is van a helye, de vezetékezés nincs hozzá
Nálam gyújtáson van valahova bekötve. Gyújtás be, lámba világít.
|
|
|
Naplózva
|
Otthonom a nagyvilág, vallásom a jó cselekedet.
|
|
|
coboy
|
|
« Új hozzászólás #751 Dátum: 2010.02.26 péntek, 16:59:57 » |
|
hol találhato a központizár vezérlö távkapcsolo ami a t.irányito jelet veszi?válaszotok köszi
|
|
|
Naplózva
|
2.0 TDCI Ghia Four Door (B4Y) Executive MM6 ---LE limuzin Machine Silver
|
|
|
Caponord
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #752 Dátum: 2010.02.27 szombat, 17:50:43 » |
|
Sziasztok!
Egy MKII Mondeot készülök venni, és a kiszemelt példányon találtam egy kis furcsaságot, a bal első ajtóból két kábel köteg indul a kasztni felé, de csak egy van bekötve(az alsó) a felső köteg csatlakozási pontja a karosszérián le van dugózva. Én azt gondolom, hogy egy magasabb felszereltségű példányról leszerelt ajtó lehet rajta (ezen elektromos első ablakok, kp zár, elektromos tükrök vannak, a kp zár kivételével működnek is) Véleményetek? Üdv midenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikicsabi2
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #753 Dátum: 2010.03.05 péntek, 20:10:46 » |
|
Sziasztok!Kérdésem lenne,hogy a sebességmérő és a fordulatszámmérő órám is hol mutatja az aktuális értékeket,hol meg visszaesik nullára,de inkább nem mutat semmit!Ritkábban jó,mint rosssz.Valakinek tippje?Meglehet valahogy csinálni? Előre is köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pumukli23
|
|
« Új hozzászólás #754 Dátum: 2010.03.05 péntek, 20:44:05 » |
|
Sziasztok!Kérdésem lenne,hogy a sebességmérő és a fordulatszámmérő órám is hol mutatja az aktuális értékeket,hol meg visszaesik nullára,de inkább nem mutat semmit!Ritkábban jó,mint rosssz.Valakinek tippje?Meglehet valahogy csinálni? Előre is köszi!
Nekem csak a kmórám csinálja ezt, néha elfekszik. Aztán pár bukkanó után kivillan a tankolni kéne lámpa és visszaáll a mutató, majd a lámpa is kialszik. Igaz ezzel nem segítettem, de legalább tudod nem vagy egyedül
|
|
|
Naplózva
|
MkII '99 2.0 Zetec kombi Ex: MkII '97 1.6 Zetec kombi
|
|
|
mikicsabi2
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #755 Dátum: 2010.03.05 péntek, 21:48:37 » |
|
Nekem csak a kmórám csinálja ezt, néha elfekszik. Aztán pár bukkanó után kivillan a tankolni kéne lámpa és visszaáll a mutató, majd a lámpa is kialszik. Igaz ezzel nem segítettem, de legalább tudod nem vagy egyedül A tankolni kéne lámpa nálam is világít sokszor olyankor is,ha az üzemanyag abeöntőnyílásig van,de az üa órám is hazudik állandóan! Köszi a hozzászólást!Legalább nem vagyok egyedül!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
coboy
|
|
« Új hozzászólás #756 Dátum: 2010.03.07 vasárnap, 13:42:38 » |
|
szerintem a csomi ajto motor nem kap áramot,az cserés lesz?
|
|
|
Naplózva
|
2.0 TDCI Ghia Four Door (B4Y) Executive MM6 ---LE limuzin Machine Silver
|
|
|
mikicsabi2
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #757 Dátum: 2010.03.07 vasárnap, 14:10:47 » |
|
szerintem a csomi ajto motor nem kap áramot,az cserés lesz?
Húzd le a csatlakozót,mérj rá,hogy kap-e feszültséget és ellenőrizd le az elektromotort 12V feszültséggel,hogy jó-e!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikicsabi2
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #758 Dátum: 2010.03.10 szerda, 15:08:28 » |
|
Nekem csak a kmórám csinálja ezt, néha elfekszik. Aztán pár bukkanó után kivillan a tankolni kéne lámpa és visszaáll a mutató, majd a lámpa is kialszik. Igaz ezzel nem segítettem, de legalább tudod nem vagy egyedül Óracsoport cserével megoldódott a km óra gondom,de a fordulatszámmérő nem. Az ugyanúgy ugrált.A motortérben a levegőszűrőháznál van két kötegcsatlakozó(nekem szürke és fekete)ezeket széthúztam és megtakarítottam az oxidációtól az érintkező tüskéket,úgy néz ki talán ez a gondom is megoldódott.Talán másoknak is segít.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
svarine
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #759 Dátum: 2010.03.13 szombat, 12:40:51 » |
|
Itt a következő kérdésem amire segítséget szeretnék (és még lesz pár szerintem míg össze nem szokunk a "picimmel" )Nem mükszik a riasztóm.Jobban mondva nem úgy ahogy illene.Távkapcsra egyáltalán nem reagál (próbálkoztam a dupla zárással is ), viszont mikor vétel után átnéztük, a hátsó fertály megemelése nem tetszett neki, mert úgy vernyákolt, hogy még a szomszédok is összeszaladtak .Tipp valakinek hogy mi lehet a baj??Köszi!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoller
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #760 Dátum: 2010.03.15 hétfő, 20:26:21 » |
|
Sziasztok!
A kérdés a következő: MKII 1.8 td generátorába (Motorcraft) hol lehet szénkefét, fesz szabályzót kapni, és menyiért. A helyi autóvillamossági szaki csak csóválta a fejét, pedig az önindítóhoz volt neki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mobidik
|
|
« Új hozzászólás #761 Dátum: 2010.03.16 kedd, 20:47:56 » |
|
Sziasztok!
A kérdés a következő: MKII 1.8 td generátorába (Motorcraft) hol lehet szénkefét, fesz szabályzót kapni, és menyiért. A helyi autóvillamossági szaki csak csóválta a fejét, pedig az önindítóhoz volt neki...
Itt nézz körül.
|
|
|
Naplózva
|
Otthonom a nagyvilág, vallásom a jó cselekedet.
|
|
|
Ferqo
|
|
« Új hozzászólás #762 Dátum: 2010.03.18 csütörtök, 10:19:47 » |
|
Sziasztok!
Én pedig itt vettem. http://www.masina.atw.hu/Igaz az enyémben benzines motor van, és bosch generátor. A kefe+szabályzó együtt volt 3-4e Ft, olasz utángyártott, a gyári bosch 11-12e lett volna (ha jól emlékszem) Üdv
|
|
|
Naplózva
|
MKIV 2.0 TDCi 2014 Ex:MkIII TDDI 2001 Lalahun Editon Ex: MkII 2.0 Ghia Turnier 1998
|
|
|
papesz
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #763 Dátum: 2010.03.20 szombat, 21:48:44 » |
|
valaki meg tudná mondani hogy a légszűrő fedelének az oldalán lévő érzékelő mit érzékel?(MK2ghia)köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
takee
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #764 Dátum: 2010.03.21 vasárnap, 23:55:30 » |
|
valaki meg tudná mondani hogy a légszűrő fedelének az oldalán lévő érzékelő mit érzékel?(MK2ghia)köszi
Beszívott levegő hőmérséklete.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papesz
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #765 Dátum: 2010.03.22 hétfő, 12:28:02 » |
|
köszi a gyors választ még annyit hogy az vissza jelez valahol vagy csak informálja a vezérlést és hogy fel lehetne-e használni hőmérséklet visszajelzőként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DonVito
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #766 Dátum: 2010.03.24 szerda, 09:55:35 » |
|
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem: ma reggel nem jutottam be a kocsimba. Nem működött a távirányítós közp. zár. Manuálisan már rég nem tudom nyitni-zárni, tehát kulccsal sem tudtam kinyitni. Cseréltettem elemet a távirányítóban, de az sem segített. Addig addig nyomkodtam, amíg véletlenül kinyílt a bal első ajtó. Szóval most mákom volt, de nem tudom, mit csináljak vele. Mi lehet a gond szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
takee
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #767 Dátum: 2010.03.24 szerda, 15:00:58 » |
|
köszi a gyors választ még annyit hogy az vissza jelez valahol vagy csak informálja a vezérlést és hogy fel lehetne-e használni hőmérséklet visszajelzőként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cini
|
|
« Új hozzászólás #768 Dátum: 2010.03.28 vasárnap, 22:13:59 » |
|
segítségeteket kérném mitőllehet hogy MKII1.8TD-n önindító(motokraft)cser után nincs töltés de ha a két vastag vezetéket összecsavarozom akkor van.És ha így használom lehet-e valami baja?
|
|
|
Naplózva
|
1.8 TD 98. kombi 2.0 tdci titánium-s 2014 fehér bálna
|
|
|
yooccoo
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #769 Dátum: 2010.03.29 hétfő, 09:51:58 » |
|
segítségeteket kérném mitőllehet hogy MKII1.8TD-n önindító(motokraft)cser után nincs töltés de ha a két vastag vezetéket összecsavarozom akkor van.És ha így használom lehet-e valami baja? hogy nézett ki, mielőtt levetted? az egyik vastag az akksihoz megy, a másik meg a generátorhoz? nekem pl össze se lehetne keverni semmit, van egy műanyag burkolat, abba mennek bele, csak rá kell raknom az önindítóra és rögzíteni a csavarral
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cini
|
|
« Új hozzászólás #770 Dátum: 2010.03.29 hétfő, 18:11:55 » |
|
hogy nézett ki, mielőtt levetted? az egyik vastag az akksihoz megy, a másik meg a generátorhoz? nekem pl össze se lehetne keverni semmit, van egy műanyag burkolat, abba mennek bele, csak rá kell raknom az önindítóra és rögzíteni a csavarral
ja ja enyimis ijen nem keverhető,de ha az ember aki felújjította veszprémbe lehet hogy a behúzómágnest megfordította és ezért nemkap a generátor feszkót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikicsabi2
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #771 Dátum: 2010.03.30 kedd, 15:22:40 » |
|
Sziasztok! MK2 1.8TD óracsoport csere után az üzemanyagszint jelző órám fordítva működik. Tud valaki valami okosságot mondani,hogy megfelelően működjön? Más minden rendben van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pumukli23
|
|
« Új hozzászólás #772 Dátum: 2010.03.30 kedd, 17:52:12 » |
|
Sziasztok! MK2 1.8TD óracsoport csere után az üzemanyagszint jelző órám fordítva működik. Tud valaki valami okosságot mondani,hogy megfelelően működjön? Más minden rendben van
Milyen kocsiból lett átrakva? Mert asszem a v6osnak más a mérője a tankban, és pont a fordítottját mutatja, ha nem a saját óracsoportját kapja. Nálad gondolom ennek pont a fordítottja áll fent (TD mérű és talán v6 jelző). (Remélem nem beszéltem hülyeségeket:) )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papesz
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #773 Dátum: 2010.03.30 kedd, 19:42:42 » |
|
pumukli forumtársnak igaza van ha átrakod a mérőt át kell rakni a szintjelzőt is én is igy jártam most már minden oké lenne csak a maradék üzemanyag mennyiséget még mindig nem mutatja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikicsabi2
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #774 Dátum: 2010.03.30 kedd, 19:55:06 » |
|
Milyen kocsiból lett átrakva? Mert asszem a v6osnak más a mérője a tankban, és pont a fordítottját mutatja, ha nem a saját óracsoportját kapja. Nálad gondolom ennek pont a fordítottja áll fent (TD mérű és talán v6 jelző). (Remélem nem beszéltem hülyeségeket:) ) Ugyanúgy 1.8TD csak angol autó volt a donor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
cini
|
|
« Új hozzászólás #775 Dátum: 2010.03.30 kedd, 20:14:33 » |
|
tud valaki elektromos szakit a cubba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zseby
|
|
« Új hozzászólás #776 Dátum: 2010.03.30 kedd, 20:29:14 » |
|
tud valaki elektromos szakit a cubba?
Írd le, mi a baj, és hátha tud valaki segíteni. Attól függ miről van szó!
|
|
|
Naplózva
|
MK4 2011.11 2.0 TDci Titanium
|
|
|
Tomo7
|
|
« Új hozzászólás #777 Dátum: 2010.03.30 kedd, 20:42:17 » |
|
Hello nálam is volt ilyen amikor 2 skálásra cseréltem az ac-t az uj nekem i fordítva mutatott de a vezetéket átfordítottam a potin és így jól mutat
|
|
|
Naplózva
|
ex 1997.03. MKII. Mondeo Turnier 1.6 ex 2000.05. MKII. Mondeo Turnier 1.8TD
2008 S-max 1,8TDCI
|
|
|
mikicsabi2
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #778 Dátum: 2010.03.30 kedd, 21:29:14 » |
|
Hello nálam is volt ilyen amikor 2 skálásra cseréltem az ac-t az uj nekem i fordítva mutatott de a vezetéket átfordítottam a potin és így jól mutat
Köszi,megpróbálom,de hol találom a potit?Az üa tanknál?Honnan férek hozzá?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pumukli23
|
|
« Új hozzászólás #779 Dátum: 2010.03.30 kedd, 23:09:07 » |
|
A poti nem tudom hol van, de ha véletlen a tanknál, akkor azt a hátsó ülés alatt találod. Valahogy fel kell szedni (talán pattintani?) a ülőlapot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikicsabi2
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #780 Dátum: 2010.03.30 kedd, 23:47:04 » |
|
A poti nem tudom hol van, de ha véletlen a tanknál, akkor azt a hátsó ülés alatt találod. Valahogy fel kell szedni (talán pattintani?) a ülőlapot. Köszi,megnézem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HegeGabi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #781 Dátum: 2010.03.31 szerda, 09:52:19 » |
|
...de csak azokon az autókon van az első ajtókban 2 csati amiben a hátsó ablakok is motorosak Szia! Ez így nem teljesen igaz! Ugyanis az én autómon is - igaz MkI - két átmenet van a kasztni és az ajtó között, de nincs hátul elektromos ablak. Üdv, HegeGabi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yooccoo
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #782 Dátum: 2010.03.31 szerda, 11:23:54 » |
|
Szia!
Ez így nem teljesen igaz! Ugyanis az én autómon is - igaz MkI - két átmenet van a kasztni és az ajtó között, de nincs hátul elektromos ablak.
Üdv, HegeGabi.
de a kábelköteged az ajtóban és a padlón megvan hozzá szerintem és ez a lényeg, mert csak a hátsó ajtóba kell egy köteg meg a motor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HegeGabi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #783 Dátum: 2010.03.31 szerda, 14:13:33 » |
|
Ezt így igazából nem néztem. Egyszer próbáltam egy olyat, hogy hátsó ajtóból való kábelköteget rádugtam a B oszlop cstijára meg amotorra meg a kapcsolóra, és nem akart működni a motor a kapcsoló nyomogatására. Ha majd lesz időm, akkor azt azért még megnézem, hogy mennyi csatlakozóláb van a B oszlopban levő átmeneten, és akkor majd abból megpróbálok kikövetkeztetni valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomo7
|
|
« Új hozzászólás #784 Dátum: 2010.03.31 szerda, 18:05:27 » |
|
a potit az ac-n találod a tankban hátsó ülés alatt középen a nagy gumi dugó alatt
|
|
|
Naplózva
|
2008 S-max 1,8TDCI
|
|
|
papesz
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #785 Dátum: 2010.03.31 szerda, 20:35:10 » |
|
sziasztok az lenne a gondom hogy egy v6-os fedkompját átműtöttem a 2.0 zetecbe mérőórákkal és a két csúszkás ac-vel együtt minden oké lenne csak a maradék üzemanyag mennyiséget nem mutatja tudtok-e valami megoldást?köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mikicsabi2
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #786 Dátum: 2010.04.01 csütörtök, 07:08:18 » |
|
a potit az ac-n találod a tankban hátsó ülés alatt középen a nagy gumi dugó alatt
Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HegeGabi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #787 Dátum: 2010.04.01 csütörtök, 09:37:14 » |
|
sziasztok az lenne a gondom hogy egy v6-os fedkompját átműtöttem a 2.0 zetecbe mérőórákkal és a két csúszkás ac-vel együtt minden oké lenne csak a maradék üzemanyag mennyiséget nem mutatja tudtok-e valami megoldást?köszi
Hali! A plusz kábelt is behúztad az üzemanyagszint mérőtől a fedkompig?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papesz
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #788 Dátum: 2010.04.01 csütörtök, 19:29:14 » |
|
Hali! A plusz kábelt is behúztad az üzemanyagszint mérőtől a fedkompig?
sajnos nem huztam be más kábelt légyszi ird meg milyen kábelt hová kell húzni, én úgy gondoltam hogy mivel ugyanannyi kábel van mindkét autón így nem kell fölös kábel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HegeGabi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #789 Dátum: 2010.04.02 péntek, 08:32:30 » |
|
Szia! Igaz, angolul van, de talán ez segít valamit, hogy leellenőrizd a beépítésedet. Amúgy a plusz kábelre visszatérve, tudtommal alapesetben az üzemanyagszintmérőtől 4 madzag megy előre az 5 pólusú csatlakozóból. Ahhoz, hogy maradék benzint tudjon kijelezni kell a kétpotis szintmérő (ezt építetted át a V6-ból), illetve az 5 madzagot is be kell kötni a műszerfal felé. Ebben találsz segítséget a linkelt oldalon. Eddig szerzett információim alapján ezt tudtam segíteni. Sok sikert, Üdv, HegeGabi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papesz
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #790 Dátum: 2010.04.02 péntek, 19:24:33 » |
|
Szia! Igaz, angolul van, de talán ez segít valamit, hogy leellenőrizd a beépítésedet. Amúgy a plusz kábelre visszatérve, tudtommal alapesetben az üzemanyagszintmérőtől 4 madzag megy előre az 5 pólusú csatlakozóból. Ahhoz, hogy maradék benzint tudjon kijelezni kell a kétpotis szintmérő (ezt építetted át a V6-ból), illetve az 5 madzagot is be kell kötni a műszerfal felé. Ebben találsz segítséget a linkelt oldalon. Eddig szerzett információim alapján ezt tudtam segíteni. Sok sikert, Üdv, HegeGabi. köszi szépen remélem menni fog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papesz
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #791 Dátum: 2010.04.03 szombat, 20:20:19 » |
|
sziasztok. Valaki szedett szét 2 potis ac-t?Mivel nem jutok sehová a maradék üzemanyag méréssel kiszedtem az ac-t és akkor látom hogy csak 4 vezeték megy bele és 5 megy ki, vagyis a csati 2-es lábáról nincs az ac felé csatlakozás.Ez oké vagy nem oké,és ha valaki el tudná küldeni a fedkomp magyar nyelvü beszerelési útmutatóját hát nagyon meg köszönném( http://www.mirez.co.uk/Trips.htm)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomo7
|
|
« Új hozzászólás #792 Dátum: 2010.04.04 vasárnap, 09:41:55 » |
|
sziasztok. Valaki szedett szét 2 potis ac-t?Mivel nem jutok sehová a maradék üzemanyag méréssel kiszedtem az ac-t és akkor látom hogy csak 4 vezeték megy bele és 5 megy ki, vagyis a csati 2-es lábáról nincs az ac felé csatlakozás.Ez oké vagy nem oké,és ha valaki el tudná küldeni a fedkomp magyar nyelvü beszerelési útmutatóját hát nagyon meg köszönném( http://www.mirez.co.uk/Trips.htm) hali ha az ac csatija és az ac között csak 4 vezeték van az nem duplapotis a mirezt próbáld meg a google fordítóval hátha kicsit többet segít igaz kicsit érdekes a megfogalmazás
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.04.04 vasárnap, 09:44:00 írta Tomo7 »
|
Naplózva
|
2008 S-max 1,8TDCI
|
|
|
HegeGabi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #793 Dátum: 2010.04.04 vasárnap, 12:57:03 » |
|
...Mivel nem jutok sehová a maradék üzemanyag méréssel kiszedtem az ac-t és akkor látom hogy csak 4 vezeték megy bele és 5 megy ki... Hali! Időközben szert tettem információkra a sima és duplapotis benzinszintmérő különbségről. Ha már kiszedted, meg is tudod nézni. Az üzemanyagtankból kivett egysége csatlakozóján, ami 5 csatis, mindegyikről megy vezeték valahova, AC-hoz illetve a potméterhez. A potméter a lényeg esetünkben. Meg kell nézni, hogy két csuszka van-e, avagy csak egy fekete köríven mozog érintkező. Sajnos képet nem találtam, majd csinálok otthon, mert nekem van egy kiszerelve de nem tudom melyik, majd megnézem. A lényeg, ha a potméteren két sötét csuszkakörív van, akkor duplapotis. MK2-től tudom, ezúton is köszönöm neki, ha olvassa. Jut eszembe, ha már kint van a szintmérő, csinálhatnál róla képet is . Sok sikert, Üdv, HegeGabi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
papesz
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #794 Dátum: 2010.04.04 vasárnap, 20:42:20 » |
|
A tankba lévő mérőegység 2 csúszkás és 4 vezetékes,viszont a csatiból 5 vezeték megy ki,vagyis ahol 3 saru van ott a középsőre az ac felől nem megy semmi,natehát a tankban lévő egységhez megy az ac-hez pozitív,negatív és a két csúszkához 1 -1, az ac-t egy fullos ghia v-6 ból vettem ki amiben működött.Most a helyén van ha minden kötél szakad akkor ki szerelem és csinálok fotót róla.Köszi a segitséget szivesen fogadom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomo7
|
|
« Új hozzászólás #795 Dátum: 2010.04.05 hétfő, 10:37:51 » |
|
A tankba lévő mérőegység 2 csúszkás és 4 vezetékes,viszont a csatiból 5 vezeték megy ki,vagyis ahol 3 saru van ott a középsőre az ac felől nem megy semmi,natehát a tankban lévő egységhez megy az ac-hez pozitív,negatív és a két csúszkához 1 -1, az ac-t egy fullos ghia v-6 ból vettem ki amiben működött.Most a helyén van ha minden kötél szakad akkor ki szerelem és csinálok fotót róla.Köszi a segitséget szivesen fogadom
az enyém nem tudom milyenből való de nálam 5 drót van 2 az ac-táp 3 a csuszkára
|
|
|
Naplózva
|
2008 S-max 1,8TDCI
|
|
|
Zuby
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #796 Dátum: 2010.04.07 szerda, 16:44:57 » |
|
Sziasztok! AWS beszerelésénél ajtó nyitás kijelzés problémáim vannak. Ha valaki már szerelt be mk2-es, v6-os mondeo-ba akkor az kérem segítsen, persze megfelelő ellenszolgáltatás fejében. A TIS nekem megvan de az alapján se megy a dolog. Köszönöm!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HegeGabi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #797 Dátum: 2010.04.08 csütörtök, 08:23:26 » |
|
Szia!
Az én információim szerint - nem próbáltam, nincs ilyenem, csak olvastam. A beltér világítás felkapcsolódása az ajtónyitáskor az az oszlopokban levő nyomógomb által vezérlődik. Az AWS ajtónyitós piktogrammjait az ajtók zárszerkezetben levő érzékelő valamijei vezérlik. Tehát - tudtommal - kellenek a zárszerkezetek is. Illetve olyantól kéne infó, aki rakott már utólag be az autójába AWS-t. Én még csak tervezem, szerzem be hozzá az alkatrészeket.
Sok sikert, Üdv, HegeGabi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rikszi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #798 Dátum: 2010.04.08 csütörtök, 15:07:29 » |
|
sziasztok! kérdés:mi a teendö ha a fütés szabályzo állitásánál csak ablakra fuj,bár volt hogy fejre-lábra állitásra reagált(kb 100bol 2szer)igy a klima teljesen hatástalan!!meghát nem az ablakot szeretném hüteni..öleteket,segitséget elöre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HegeGabi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #799 Dátum: 2010.04.08 csütörtök, 15:42:53 » |
|
Szia!
Ismereteim szerint a vákumos vezérlőrenszerben van valami hiba, dugulás, repedés, szakadás. Amúgy pedig szerintem igenis jó ötlet a hideg levegőt a szélvédőre fújatni, mert úgy az is lehül, és nem süti a kocsi belsejét. Ráadásul ha oda megy előbb a hideg levegő, akkor az arcodba már egy picit langyosabb csapódik, és ugye körforgás alapján ereszkedik le a kocsi aljába. Szerintem.
Üdv, HegeGabi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|