Nyiri
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #850 Dátum: 2010.05.27 csütörtök, 12:46:53 » |
|
Hétvégén lecseréltem a műszerfal keretet. Szervizben volt az auto pár hónapja és miután elhoztam észrevettem hogy furcsán áll a műszerfal keret. Kiderult hogy a hulye gyerekek túlhúzták az összes csavart és sikerült minden egyes csavarhelyet atomjaira törni. Persze szólni nem szóltak mert tuti kivertem volna a balhét hanem egyszerűen összedrótozták. Na ezt cseréltem le hétvégén. Közben észrevettem hogy pár műszerfalas világításom nem jó már sőt az AWSben a háttérvilágítás sem karaj. Szeretném kicserélni de nem tudom milyen égő kell bele. Talán T10? az AWS be T5? A probléma az hogy inkább ledekkel oldanám meg. Nagy szopás az? Mert hova rakjam az előtét ellenállásokat? A másik az hogy azért is szeretném lecserélni ledesekre mert PL az AWS háttérvilágitása mar megbarnította az tartó foglalatot (valszeg a meleg miatt).
Ötlet?
A vaterán vásárolható T10, T5 foglalatos ledek már előtét ellenállásokkal vannak szerelve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HegeGabi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #851 Dátum: 2010.05.27 csütörtök, 15:08:07 » |
|
...A vaterán vásárolható T10, T5 foglalatos ledek már előtét ellenállásokkal vannak szerelve? Ezt inkább az eladótól lenne érdemes megérdeklődni, talán többet tudna róla mondani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HZsolt92
|
|
« Új hozzászólás #852 Dátum: 2010.05.27 csütörtök, 15:09:23 » |
|
A vaterán vásárolható T10, T5 foglalatos ledek már előtét ellenállásokkal vannak szerelve?
a helyzetjelző\12voltos ledekhez már nem kell
|
|
|
Naplózva
|
2019 NISSAN NAVARA NP300 2017 CITROEN C3 VAN
múlt: 2001 TDDI 4DOOR 2003 TDCI 5DOOR 2002 2.0 TDDI TURNIER 2007 2.5T 4 DOOR PANTHER BLACK TITANIUM X 2008 2.0 TDCI 5DOOR PANTHER BLACK TITANIUM AUTOMATA
|
|
|
yooccoo
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #853 Dátum: 2010.05.27 csütörtök, 15:13:20 » |
|
igen, benne van a foglalatban az hogy méretezve jól van-e, az már más kérdés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nyiri
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #854 Dátum: 2010.05.27 csütörtök, 15:21:52 » |
|
igen, benne van a foglalatban az hogy méretezve jól van-e, az már más kérdés A műszerfalba akkor T10 kell? AWS be T5? Kivettem egy égőt de semmi szám nincs rajta. Mondjuk a foglalat is érdekes. Egy sima gumi ágy 2 lyukkal amin kimegy a kis égő lába
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yooccoo
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #855 Dátum: 2010.05.27 csütörtök, 15:36:50 » |
|
A műszerfalba akkor T10 kell?
AWS be T5? Kivettem egy égőt de semmi szám nincs rajta. Mondjuk a foglalat is érdekes. Egy sima gumi ágy 2 lyukkal amin kimegy a kis égő lába
üveglábas izzónak hívják, a nagy tulajdonképpen a helyzetjelző izzó nekem még nem kellett cserélnem, így nem tudom sajnos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nyiri
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #856 Dátum: 2010.05.29 szombat, 07:19:59 » |
|
Olyan Ghiam van amiben hatul nincs elektromos ablak. Érdeklődnék hogy ha a kicserélem a kabelköteget az ajtóban akkor tudnék elektromos ablakot rakni hatulra? A B oszlopban levo csatlakozo alkalmas ra? Vagy az is más kabelezés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gytibi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #857 Dátum: 2010.05.29 szombat, 12:54:39 » |
|
Sziasztok
Van egy 1999es Mondeo II-ünk, nagyon elégedettek vagyunk vele, de lenne egy kérdésem, hátha valaki tud segíteni. Mikor véletlenül rajtafelejtjük a világítást egy figyelmeztető hangnak kellene megszólalni, de ez valamiért nem működik. A belső világítás sem működött a sofőr oldali ajtónál, de kicseréltük azt a kis elektromos érzékelőt és az már jó, de a hang még mindig sehol... Ötlet??
Köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gytibi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #858 Dátum: 2010.05.29 szombat, 13:22:41 » |
|
Tudnátok segíteni, hogy vajon a világítás figyelmeztető hang miért nem szól ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #859 Dátum: 2010.05.29 szombat, 19:53:24 » |
|
Tudnátok segíteni, hogy vajon a világítás figyelmeztető hang miért nem szól ??
Már ne haragudj,de elég egy helyre beírni,főleg húsz perc alatt.Gondolod,hogy mindenki a fórumot nézi és nekiáll egyből kapcsolási rajzot keresni?Szedjétek ki a műszerfal alatti táblát,abban van a bimbam adója.Nem ártana a biztosítékokat és a gyújtáskapcsolót is megnézni.Amikor nem szólal meg,azért a gyújtás le van véve?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gytibi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #860 Dátum: 2010.05.29 szombat, 22:48:42 » |
|
Igazad van, nem sürgetés képen írtam kétszer... A biztosítékokat megnéztük a külső és a belső biztosíték táblán is... és természetesen akkor nem szól a figyelmeztető hang amikor kéne neki, tehát mikor úgy marad a világítás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #861 Dátum: 2010.05.30 vasárnap, 07:58:47 » |
|
Igazad van, nem sürgetés képen írtam kétszer... A biztosítékokat megnéztük a külső és a belső biztosíték táblán is... és természetesen akkor nem szól a figyelmeztető hang amikor kéne neki, tehát mikor úgy marad a világítás...
az ajtók kapcsolóit végigpróbáltátok?bár ahhoz,hogy mind a négy szétmenjen elég kicsi az esély.De mindenesetre a dobozban érdemes megmozgatni a bimbamot,előfordulhat,hogy csak simán kontakthibás.Ha kell,cseredarabot tudok küldeni kipróbálni,ami tuti jó (az én autómban volt) aztán ha az a baja és kell majd kifizeted.De először azért nézd át azokat amit írtam.A gyújtást kihagyhatod,azzal valószínűleg nincs gond,a többi otthon is ellenőrizhető.Egy fekete kocka a hangszóró,sajnos az egész biztosítékos miskulanciát ki kell emelni,hacsak nem bírod kitapogatni (nem a biztik oldalán van,hanem a másikon.Hálás dolog...) és kipattintani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gytibi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #862 Dátum: 2010.05.30 vasárnap, 12:06:02 » |
|
nagyon köszi, ezt úgy érted, h ez a jelző szerkezet a biztosíték doboz hátsó felén van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #863 Dátum: 2010.05.30 vasárnap, 12:26:58 » |
|
a központi időzítővel van együtt,de nem biztos.Ha nem sürgős,akkor utánajárok.A lenyíló rész alsó részén van,csak kipattintani nehéz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gytibi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #864 Dátum: 2010.05.30 vasárnap, 12:29:24 » |
|
okés, nem sürgős, nagyon megköszönöm ha utána tudsz nézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #865 Dátum: 2010.05.30 vasárnap, 14:57:37 » |
|
okés, nem sürgős, nagyon megköszönöm ha utána tudsz nézni
Most már biztos,hogy az.Amit azzal ki tudsz próbálni,hogy kiveszed,visszarakod,világítás be,ajtó kinyit és jöjjön a csoda.De próbáld végig az összes ajtóval,hogy kinyitod,becsukod v. csak a kapcsolód ki-be nyomod.HA egyikkel sem hajlandó jelezni,akkor nagy valószínűséggel az a rossz.Majd írsz,ha van valami.Igazából jó lenne,ha a közeledben egy másik mondeoét is kipróbálni,mert az a tuti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BigJoe979
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #866 Dátum: 2010.06.01 kedd, 12:07:57 » |
|
Hello urak! Volna valaki oly szíves és elküldené nekem a távirányítós kulcs újra programozásának leírását? Mert volt egy kis malőr a fesz. szabályzóval és megkukult a kulcs. Előre is KÖSZI.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #867 Dátum: 2010.06.01 kedd, 18:58:42 » |
|
Hello urak! Volna valaki oly szíves és elküldené nekem a távirányítós kulcs újra programozásának leírását? Mert volt egy kis malőr a fesz. szabályzóval és megkukult a kulcs. Előre is KÖSZI.
Küldtem mélt,olvasd el!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BigJoe979
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #868 Dátum: 2010.06.01 kedd, 21:45:51 » |
|
Küldtem mélt,olvasd el!
Köszönöm! Holnap megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gytibi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #869 Dátum: 2010.06.02 szerda, 15:37:37 » |
|
köszi a segítséget, megpiszkáltam kicsit és máris szól a bimmbamm:)
még egy kérdés, habár ez nem elektromos, beázás.... csomagtartó stb, tudsz valami megoldást?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #870 Dátum: 2010.06.02 szerda, 16:56:17 » |
|
köszi a segítséget, megpiszkáltam kicsit és máris szól a bimmbamm:)
még egy kérdés, habár ez nem elektromos, beázás.... csomagtartó stb, tudsz valami megoldást?
lámpák szigetelése,doblemez tömítőanyaga,gumikéderek,rosszul beállított csomagtér ajtó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gytibi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #871 Dátum: 2010.06.02 szerda, 18:42:29 » |
|
köszi,
és ezekkel mit lehetne csinálni ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #872 Dátum: 2010.06.02 szerda, 19:22:36 » |
|
köszi,
és ezekkel mit lehetne csinálni ??
a csomagtér ajtóval el lehet szórakozni,hogy állítod be.a szigeteléseket lehet szilózni,a doblemezét meg karosszéria pasztával tömíteni.A gumikédert meg cserélni,bár ha nem szakadt és rendesen felfekszik a helyére,ott nemigen ázik be (bár nem lehetlen...)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nyiri
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #873 Dátum: 2010.06.03 csütörtök, 08:03:24 » |
|
Olyan Ghiam van amiben hatul nincs elektromos ablak. Érdeklődnék hogy ha a kicserélem a kabelköteget az ajtóban akkor tudnék elektromos ablakot rakni hatulra? A B oszlopban levo csatlakozo alkalmas ra? Vagy az is más kabelezés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zseby
|
|
« Új hozzászólás #874 Dátum: 2010.06.03 csütörtök, 09:18:52 » |
|
Szedted már szét a hátsó ajtó kárpitodat? Mert ha ghia, akkor elméletileg az a kábelköteg van benne, amiben rajta van az e. ablak csatija
|
|
|
Naplózva
|
MK4 2011.11 2.0 TDci Titanium
|
|
|
Nyiri
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #875 Dátum: 2010.06.03 csütörtök, 09:40:39 » |
|
Szedted már szét a hátsó ajtó kárpitodat? Mert ha ghia, akkor elméletileg az a kábelköteg van benne, amiben rajta van az e. ablak csatija
Szedtem már szét. Nincs benne. Pedig Ghia. Az alvázszám szerint is. Amúgy V6-t nem csináltak GHIA felszereltség nélkül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zseby
|
|
« Új hozzászólás #876 Dátum: 2010.06.03 csütörtök, 09:48:29 » |
|
Szedtem már szét. Nincs benne. Pedig Ghia. Az alvázszám szerint is. Amúgy V6-t nem csináltak GHIA felszereltség nélkül.
Márpedig ha Ghia, akkor csak simán rádugod a másik kábelköteget, és működnie kell . MK2 nek van mindene, hozzá. Csak pont ugyan olyan színű kárpitot kell szerezned hozzá. De az sem olyan vészes már
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #877 Dátum: 2010.06.03 csütörtök, 11:01:52 » |
|
Márpedig ha Ghia, akkor csak simán rádugod a másik kábelköteget, és működnie kell . MK2 nek van mindene, hozzá. Csak pont ugyan olyan színű kárpitot kell szerezned hozzá. De az sem olyan vészes már én most a középkonzolt szedtem szét.Az ülésfűtés be van vezetékezve,csak épp nincs benne.Szerintem a hátsó ablakkal is így lehet.Odáig megvan,aztán annyi.Én is épp ezért gondolkozom rajta,hogy ha a szükséges cserék meglesznek és egyenesbe jövök anyagilag,akkor beszerelem hátra,legalább a gyerek nem nyaggat vele,hogy tekerjem le az ablakát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zseby
|
|
« Új hozzászólás #878 Dátum: 2010.06.03 csütörtök, 11:24:50 » |
|
én most a középkonzolt szedtem szét.Az ülésfűtés be van vezetékezve,csak épp nincs benne.Szerintem a hátsó ablakkal is így lehet.Odáig megvan,aztán annyi.Én is épp ezért gondolkozom rajta,hogy ha a szükséges cserék meglesznek és egyenesbe jövök anyagilag,akkor beszerelem hátra,legalább a gyerek nem nyaggat vele,hogy tekerjem le az ablakát.
Az ülésfűtéssel én is így voltam. Be volt vezetékezve, de fűtésem nem volt. MAjd mikor került be a bőr, akkor csak összedugtam, + a kesztyűtartó mögött egy relét tettem be, és máris működött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nyiri
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #879 Dátum: 2010.06.05 szombat, 22:13:44 » |
|
Na kiderült hogy nem indul be a kompresszor. Keresnék egy jo és olcso, megbízható klimást. Köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dudubácsi
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #880 Dátum: 2010.06.14 hétfő, 16:01:20 » |
|
Sziasztok!
Riasztóval kapcsolatban lenne pár kérdésem.Időnként spontán bekapcsol.Voltam két helyen vele,mindkét szerelő azt mondta,hogy irány a márkaszerviz,kérjek állapotfelmérést,aztán kiderül hogy mi a helyzet.Tényleg csak ez a megoldás?
A másik dolog: a távirányítós kulcs nem működik.Elemcsere után sem akar.Ez is márkaszerviz?
Üdv : Dudubácsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #881 Dátum: 2010.06.14 hétfő, 20:21:25 » |
|
Na kiderült hogy nem indul be a kompresszor. Keresnék egy jo és olcso, megbízható klimást. Köszi.
Felénk tudok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #882 Dátum: 2010.06.14 hétfő, 20:22:34 » |
|
Sziasztok!
Riasztóval kapcsolatban lenne pár kérdésem.Időnként spontán bekapcsol.Voltam két helyen vele,mindkét szerelő azt mondta,hogy irány a márkaszerviz,kérjek állapotfelmérést,aztán kiderül hogy mi a helyzet.Tényleg csak ez a megoldás?
A másik dolog: a távirányítós kulcs nem működik.Elemcsere után sem akar.Ez is márkaszerviz?
Üdv : Dudubácsi
újra kellene tanítani.Ártani nem fog...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wabel
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #883 Dátum: 2010.06.17 csütörtök, 20:59:01 » |
|
Sziasztok!
Világításkapcsoló világítását, hogyan lehet cserélni? Csak a műszefal bintásával?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #884 Dátum: 2010.06.17 csütörtök, 21:43:20 » |
|
Sziasztok!
Világításkapcsoló világítását, hogyan lehet cserélni? Csak a műszefal bintásával?
egy frászt.a kapcsoló alján van egy pici lyuk.abba bedugsz egy vékony szöget és benyomod,közben húzzad a kapcsoló gombját.ha lejött,akkor van belül egy pici izzó,azt kell kicserélni.autósboltokban általában nincs olyan izzó,de elektromos-hobby boltban lehet kapni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wabel
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #885 Dátum: 2010.06.18 péntek, 07:08:28 » |
|
egy frászt.a kapcsoló alján van egy pici lyuk.abba bedugsz egy vékony szöget és benyomod,közben húzzad a kapcsoló gombját.ha lejött,akkor van belül egy pici izzó,azt kell kicserélni.autósboltokban általában nincs olyan izzó,de elektromos-hobby boltban lehet kapni.
Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ferqo
|
|
« Új hozzászólás #886 Dátum: 2010.06.18 péntek, 08:20:38 » |
|
ÉS nehogy 5W-osat tegyél bele(minta ami a helyzetjelzőbe, pótféklámpába), mért szétégeti a kapcsolót. Én is így jártam, pedig szóltak előtte. CSAK a 3W-os jó bele.
|
|
|
Naplózva
|
MKIV 2.0 TDCi 2014 Ex:MkIII TDDI 2001 Lalahun Editon Ex: MkII 2.0 Ghia Turnier 1998
|
|
|
zolka87
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #887 Dátum: 2010.06.19 szombat, 20:32:11 » |
|
Azt esetleg tudja valaki hogyan lehet újra tanítani a computert? 1.6 16v zetec mondim van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #888 Dátum: 2010.06.19 szombat, 21:14:40 » |
|
ÉS nehogy 5W-osat tegyél bele(minta ami a helyzetjelzőbe, pótféklámpába), mért szétégeti a kapcsolót. Én is így jártam, pedig szóltak előtte. CSAK a 3W-os jó bele.
amit én kaptam az 2w-os.Gyárilag azt hiszem 1.2-es van benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yooccoo
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #889 Dátum: 2010.06.19 szombat, 23:33:08 » |
|
én is kettest raktam bele, viszont hosszabb út után eléggé meleg a kapcsoló
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi107
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #890 Dátum: 2010.06.20 vasárnap, 12:13:17 » |
|
Azt esetleg tudja valaki hogyan lehet újra tanítani a computert? 1.6 16v zetec mondim van!
le van írva,joe és az én hsz-im között is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsolt22
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #891 Dátum: 2010.06.20 vasárnap, 13:45:19 » |
|
Sziasztok. Egy 98 as mondeo 2 es kombim van,és egyik nap azt vettem észre,hogy a kulcs távirányitójával nem tudom kinyitni az autót. Mi lehet a gond? Elemet már kicseréltem,de nem oldódott meg a probléma. A kulcson lévő gombok hosszan megnyomásakor villan a led,tehát ez a funkció működik. Esetleg ujra kell programoznom? Ha valaki tudna segiteni valami megoldással,vagy ujraprogramozási útmutatóval,azt nagyon megköszönném. Zsolt
Ui:A kulcs ujraprogramozását kipróbáltam...nem hozott eredményt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010.06.20 vasárnap, 16:04:50 írta Zsolt22 »
|
Naplózva
|
|
|
|
wabel
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #892 Dátum: 2010.06.21 hétfő, 13:39:23 » |
|
Szétszedtem a kapcsolót.... és nem volt benne izzó! Egy "lik" van ott amibe kb. belemeny egy kicsi izzó, de így mivel menjek oda a boltba, hogy mit és milyen foglalatba szeretnék? Vagy menjek bontóba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nyiri
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #893 Dátum: 2010.06.21 hétfő, 15:17:03 » |
|
Ez milyen izzó? Korábban már volt róla szó, de nem találok sehol ilyet. Leginkább LEDdel cserélném ki. Esélyes hogy van ilyen pici 12 voltos? Amúgy az ASWben van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HZsolt92
|
|
« Új hozzászólás #894 Dátum: 2010.06.21 hétfő, 16:13:30 » |
|
ekkorában nem fogsz kapni 12v-os ledet. megoldás: veszel normál ledet és előtétellenállást hozzá. 14,4v-tal számolj, mert ennyit tölt a generátor!!!
|
|
|
Naplózva
|
2019 NISSAN NAVARA NP300 2017 CITROEN C3 VAN
múlt: 2001 TDDI 4DOOR 2003 TDCI 5DOOR 2002 2.0 TDDI TURNIER 2007 2.5T 4 DOOR PANTHER BLACK TITANIUM X 2008 2.0 TDCI 5DOOR PANTHER BLACK TITANIUM AUTOMATA
|
|
|
h.begyo
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #895 Dátum: 2010.06.24 csütörtök, 14:54:32 » |
|
Üdv Mondeosok! 4 ajtós sedan-ba szeretnék beépíteni utólagos csomagtér-világítást, jelenleg nincs benne semmi világító eszköz. Azt szeretném, ha a csomagtér-ajtó nyitásakor kezdene világítani, függetlenül attól, hogy jár-e a motor és rajta van-e a gyújtás. Egyszóval, ne kelljen kinyitnom az utasteret gyújtás és egyebek miatt, ha csak a csomitartóban van dolgom, viszont világosság legyen benne. Megoldható valahogy? Ha igen, légyszi szájbarágósan leírni (esetleg képpel), mivel nem vagyok elektronyos és nem tudom, mit, hova kell(ene) kötni. Köszi előre is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Novy
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #896 Dátum: 2010.06.24 csütörtök, 20:28:39 » |
|
Ha már az izzóknál tartunk nekem ilyen izzóra lenne szükségem. A digit klíma irányállító tekerentyűjét világította meg. Valaki állítólag vett ilyet a cromaxnál de én voltam náluk mintával Szegeden de nem találtak. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yooccoo
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #897 Dátum: 2010.06.24 csütörtök, 20:52:09 » |
|
Ha már az izzóknál tartunk nekem ilyen izzóra lenne szükségem. A digit klíma irányállító tekerentyűjét világította meg. Valaki állítólag vett ilyet a cromaxnál de én voltam náluk mintával Szegeden de nem találtak. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.huebből nem csak ki kell venni az üveglábast?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Novy
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #898 Dátum: 2010.06.26 szombat, 11:32:37 » |
|
ebből nem csak ki kell venni az üveglábast? Hát ha lehetne kapni úgy is akkor jó lenne ugyanis az izzónak itt szabadon vannak hagyva a lábai és úgy vannak visszahajlítgatva az érintkezőkhöz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nyiri
Vendég
|
|
« Új hozzászólás #899 Dátum: 2010.06.26 szombat, 22:06:29 » |
|
Hát ha lehetne kapni úgy is akkor jó lenne ugyanis az izzónak itt szabadon vannak hagyva a lábai és úgy vannak visszahajlítgatva az érintkezőkhöz.
Én ma szedtem szét a műszerfalam hogy 3 izzot kicseréljek. Mindhárom beletört a foglalatba... El is vágtam az ujjam 13 év alatt szépen beleolvadt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|