Ford Mondeo Club Hungary Ford Mondeo Club Hungary
2024.11.23 szombat, 05:25:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Keress minket a Facebook-on is! => www.facebook.com/fordmondeoclub
Advanced Search  
Oldalak: 1 ... 366 367 368 369 370 371 372 [373] 374 375 376 377 378 379 380 ... 1558   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: MK3 Általános kérdések  (Megtekintve 21870459 alkalommal)
0 Felhasználó és 130 vendég van a témában
kotta_cs
Vendég
« Új hozzászólás #18600 Dátum: 2009.08.24 hétfő, 13:32:59 »

Még mielőtt megkérdezi valaki, melyiket kell hova rakni?  vigyor3

Szia,

Ha kiveszed a pici tárolót, balra a lámpa kapcsoló alatt, akkor a legelső bizti jel a szivargyújtó. Namost a jel is mutatja, hogy annak 1.5x nagyobb helye van. Ha benézel és azt a 15a-es biztit kiveszed, akkorlátod, hogy két pozicióba rakhatod be. Ha a felső/középső érintkezőt zárod, akkor gyújtásra lesz áram, ha az alsót,/középsőt zárod, akkor folyamatosan.

Üdv
Csaba
Naplózva
VasY
Vendég
« Új hozzászólás #18601 Dátum: 2009.08.24 hétfő, 19:44:59 »

Szia,

Ha kiveszed a pici tárolót, balra a lámpa kapcsoló alatt, akkor a legelső bizti jel a szivargyújtó. Namost a jel is mutatja, hogy annak 1.5x nagyobb helye van. Ha benézel és azt a 15a-es biztit kiveszed, akkorlátod, hogy két pozicióba rakhatod be. Ha a felső/középső érintkezőt zárod, akkor gyújtásra lesz áram, ha az alsót,/középsőt zárod, akkor folyamatosan.

Üdv
Csaba
Ehez hasonló trükkök vannak még? vigyor3
Naplózva
tomi3118
Vendég
« Új hozzászólás #18602 Dátum: 2009.08.24 hétfő, 19:56:16 »

Sziasztok! Elnézést ha rosz helyre irok, de nem találtam enél jobbat mint a szakmai fórum! Szoval Az a nagy helyzet, hogy életem elsö autoját venném meg egy 2001 es 2.0TDDI motorral felszerelt tipus!
...
Sziasztok! integet2 Ádám
Nagyon nem mindegy, hogy TDDi vagy TDCi, mert az utóbbinál ez az első, igencsak gyengusz porlasztócsúcsos széria, ilyet nagy lutri megvenni. Az alvázszám alapján meg lehet mondani a motorkódját, az a biztos. Ha TDDi, akkor jó vétel lehet, nekem is ilyen van immár 4 éve és én nagyon szeretem, semmi komoly baja nem volt. Az azért legyen előtted, hogy használt gépet venni mindig lutri, nagyon függ az előző tulaj(ok)tól, hogyan használták.

Amit észre tudsz venni:

- nem füstöl, nem kormol
- nincs olajfolt a motortérben
- leállításnál nem kattan kifejezetten nagyot (lendkerék)
. A tulaj tudja, mikor cserélt olajat meg szűrőket
- 1900-as fordulattól erősen húz (nincs torbócső repedés)
- A kerekek nem zúgnak sima úton haladáskor
- A futómű nem zörög/kopog útegyenetlenségeken
- Nincs rajta rozsda - különösen az ajtók alja lehet jellemző
Meg ami még eszedbe jut...

Jó vételt kívánok!!
Naplózva
gyengek
Vendég
« Új hozzászólás #18603 Dátum: 2009.08.24 hétfő, 22:28:39 »

Sziasztok! Elnézést ha rosz helyre irok, de nem találtam enél jobbat mint a szakmai fórum! Szoval Az a nagy helyzet, hogy életem elsö autoját venném meg egy 2001 es 2.0TDDI motorral felszerelt tipus!-> http://www.hasznaltauto.hu/3188527_ford_mondeo_2001   -> ö az egyébként! Roll Eyes
...
Sziasztok! integet2 Ádám

Ha van Ford márkaszervízes ismerősöd mindenképp vidd el egy állapotfelmérésre. Ha nincs akkor bármelyik márkaszervíz csinál állapotfelmérést tizenpárezer forintért. Ennyit mindenképp megérne, szerintem. Mert ha "olyat" találnak akkor talán még alkudni is tudnál.   
Naplózva
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető Nem elérhető

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #18604 Dátum: 2009.08.24 hétfő, 22:32:13 »

Ha van Ford márkaszervízes ismerősöd mindenképp vidd el egy állapotfelmérésre. Ha nincs akkor bármelyik márkaszervíz csinál állapotfelmérést tizenpárezer forintért. Ennyit mindenképp megérne, szerintem. Mert ha "olyat" találnak akkor talán még alkudni is tudnál.   
Marpedig olyat talalnak  vigyor3 2001-es MKIII...hmmm nyami  vigyor3 Asszondja osszes ajto rohad, kezifek kuka, hatso fekek berohadva, lendkerek csorog, hatso biztonsagi ov nem huzhato ki stb.  vigyor3
Naplózva

blah blah blah
Ervin
Megszállott

TDDi, gyári xenon, F2 optika, 5 ajtó, MMT 6

« Új hozzászólás #18605 Dátum: 2009.08.24 hétfő, 22:42:53 »

Sziasztok! Elnézést ha rosz helyre irok, de nem találtam enél jobbat mint a szakmai fórum! Szoval Az a nagy helyzet, hogy életem elsö autoját venném meg egy 2001 es 2.0TDDI motorral felszerelt tipus!-> http://www.hasznaltauto.hu/3188527_ford_mondeo_2001   -> ö az egyébként! Roll Eyes
És mivel nem vagyok autoszerelö, meg ehhez hasonló, és ELSÖ auto vásárlo- elolvastam már szinte mindent ami itt találtam, megnéztem a tisztitós videokat és ami nagyon tetszett az a "Petya" összehasonlito tesztje!
Szoval a kérdésem az, hogy ma még megéri venni DI-motoros autot?Huh? Vagy ezzel több bajom lesz? Nem vagyok milliomos, de ennyi KP-m van!  rinya Kérlek segitsetek mert valószinu nem találtam meg még minden cikket meg ienek! (Azért a gyerek nézett amikor mondtam neki, hogy nyomd hosszan a lezáró gombot és felmegy az ablak nyes Ezt is itt olvastam valahol!) Szoval mit kéne tennem? Ami nekem fura volt(az a baj, hogy más mondiba nem ültem, nem tudom összehasonlitani mással szomoru1 ) Sztem a kuplung fönnt fog, de lehet hogy az jo vagy ... nem tudom! Valaki legyen már olyan jo, hogy help -el nekem!! Nagyon köszönöm elöre is!! worship worship worship
Sziasztok! integet2 Ádám
Szia!
TDDi-m van 4,5 éve, a motorhoz köthető meghibásodás az a termosztát cseréből állt 80000km alatt nálam.
Ez idő alatt mindig 5-6 között volt a fogyim, ha kell viszi óra szerint a 220-at is(igaz csippes, de csak előzéseknél használom áldásos tulajdonságát)
Olvastam már sokmindenről itt, de eszembe sem jut, hogy valaha ez megáll, vagy ott hagy, beleülök és megy, k.rva jól megy, ez ilyen..... wave
Naplózva

passat 2010 highline CRTDI 125 kW kombi DSG
mondeo 2001 trend TDDi 85 kW 5ajtó
zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #18606 Dátum: 2009.08.24 hétfő, 22:43:45 »

Szia!
TDDi-m van 4,5 éve, a motorhoz köthető meghibásodás az a termosztát cseréből állt 80000km alatt nálam.
Ez idő alatt mindig 5-6 között volt a fogyim, ha kell viszi óra szerint a 220-at is(igaz csippes, de csak előzéseknél használom áldásos tulajdonságát)
Olvastam már sokmindenről itt, de eszembe sem jut, hogy valaha ez megáll, vagy ott hagy, beleülök és megy, k.rva jól megy, ez ilyen..... wave

hat jah, TDDI...az meg autobol keszult  wave
Naplózva

blah blah blah
Ervin
Megszállott

TDDi, gyári xenon, F2 optika, 5 ajtó, MMT 6

« Új hozzászólás #18607 Dátum: 2009.08.24 hétfő, 22:49:38 »

hat jah, TDDI...az meg autobol keszult  wave
Emlékszem, mikor vettem majdnem bedőltem a katalógusnak, és majdnem mellé nyúltam...de Di lett eljen
Egy szavam nem lehet erre az autóra eljen wave
Naplózva

passat 2010 highline CRTDI 125 kW kombi DSG
mondeo 2001 trend TDDi 85 kW 5ajtó
aaddaam
Vendég
« Új hozzászólás #18608 Dátum: 2009.08.24 hétfő, 23:50:56 »

eplus2 taps
Remélhetőleg csak a felirat tdci......ha meg nem akkó nem biztos hogy olyan jó választás,mintha 1 2001es tddi  lenne...... vigyor3

Öh igen sry a képen tdci van meg ghia de ez csak ien euro tax -os átba..ás, ugytudom ezzel tudnak mókolni a kereskedök, hogy nagyonn árat tudna kérni vagy mifene! Huh?
Szoval 2.0 TDDI  115 LE 194 000 KM  szomoru1 De ez van!
Naplózva
aaddaam
Vendég
« Új hozzászólás #18609 Dátum: 2009.08.25 kedd, 09:38:34 »

Nagyon nem mindegy, hogy TDDi vagy TDCi, mert az utóbbinál ez az első, igencsak gyengusz porlasztócsúcsos széria, ilyet nagy lutri megvenni. Az alvázszám alapján meg lehet mondani a motorkódját, az a biztos. Ha TDDi, akkor jó vétel lehet, nekem is ilyen van immár 4 éve és én nagyon szeretem, semmi komoly baja nem volt. Az azért legyen előtted, hogy használt gépet venni mindig lutri, nagyon függ az előző tulaj(ok)tól, hogyan használták.

Amit észre tudsz venni:

- nem füstöl, nem kormol
- nincs olajfolt a motortérben
- leállításnál nem kattan kifejezetten nagyot (lendkerék)
. A tulaj tudja, mikor cserélt olajat meg szűrőket
- 1900-as fordulattól erősen húz (nincs torbócső repedés)
- A kerekek nem zúgnak sima úton haladáskor
- A futómű nem zörög/kopog útegyenetlenségeken
- Nincs rajta rozsda - különösen az ajtók alja lehet jellemző
Meg ami még eszedbe jut...

Jó vételt kívánok!!

Sziasztok!! Nagyon köszönöm mindenki válaszát! Azért írok erre, mert itt eltudom mondani hogy a vas 2.0 tddi 2001! Ez természetesen tudom, hogy használt autó szinte mindig lutri! De most vegyek egy 3 éves SPARK -ot falbav falbav mert abban kevés a kilóméter meg ujjabb??? :hehe:Nah neee
Szóval amit én észre vettem (életemben elöször ültam, mentem ien autoval-(elötte volt diesel autonk))
1.-a tulajt beültettem és mondtam neki h taposson a gázra(ez tök egyértelmű, hogy ezzel kezdtem, mivel motorokkal volt már dolgom)- Annyi korom sztem elhanyagolható meg is lepödtem, csak a kezemet raktam oda de csak ien nedves lett vagy nem tudom semmi fekete vagy barna kosz nem jött ki!!! taps télleg!
2.- Nem szedtem szét a védölemezeket, de kulturáltnak tünt( természetesen mielött csengetnék szééjjel bontom)->viszont a motorháztetö burkolatot meg a pótkerék helyét végigtapiztam és nem hiszem h törve volt az auto!
3.- Ezt a leállítós dolgot nem figyeltem  Undecided  (természetesen meghallgatjuk  worship )
4.- Az nem tudom de azt mondta hogy 190 000 nél volt elsö, hátsó betét csere, meg minden olaj és szűrö csere (most 194 7 xx valamennyi van benne) Az a baj h sztem ien kis cetlit bárhol találok azt azt mondom h kicseréltem mindent (nincs szerviz könyve) szóval  szomoru1
5.- Én azt néztem, és fura is volt (mivel volt dieselunk), hogy nem 1900 tól ,hanem 2000 től ezt télleg megnéztem pontosan 2000 től paszíroz az ülésbe (remélem ez nem gáz)
6.,7.- Kátyúkba nem mentem bele és a fútómüre is még vissza kell térnem ugylátom alaposabban de kitekertem jobbra balra rendesen és sztem semmi fura nem volt!
8.- És igen ezek nem teccettek van egy pár pici festék lepattanás (ezeket ien pici filcel nem lehet javítani? korigálni?) a legfurább helyen a csomi ajtóm sztem a kulcsot mellé dugták sötétben., ill a motorháztetőt tul lehet nyitni? tudom gázrugós, de a csuklópontban elvileg ha fel van nyitva az ablaktörlö lapát benyomódhat?? ezt nem tudom, elég értelmetlenül magyaráztam de mindegy!
Köszönöm a segitségeteket worship worship worship
BYTE ÁDÁM

Naplózva
V.Tamás
Vendég
« Új hozzászólás #18610 Dátum: 2009.08.25 kedd, 15:55:36 »

Marpedig olyat talalnak  vigyor3 2001-es MKIII...hmmm nyami  vigyor3 Asszondja osszes ajto rohad, kezifek kuka, hatso fekek berohadva, lendkerek csorog, hatso biztonsagi ov nem huzhato ki stb.  vigyor3

Szia Zacci!

Amit írsz a 2001-es mondiról részben nálam is igaz.
Ajtó alja rohad - fémtisztára takarítottam, pasziváltam, alapoztam, festettem.
Kézifék kuka - vételt követően cserélnem is kellett, gyáriakra.
Hátsó fék berohadva - ez nálam még nem jelentkezett. Tudom te mondod, majd fog!
Lendkerék csörög - ha ez egy kopó, fáradó alkatrész, akkor elöbb-utóbb mindenkinél jelentkezik.
Hátsó biztonsági őv nem húzható ki! - Hát ez nálam is így volt, már majdnem szétkaptam a bőrülést mérgemben, de Vik egy mozdulattal javította, mikor a tempomatot építette a nyáron. Ez egy határozott férfias mozdulat volt - a támlát úgy hátra vágta csak úgy zengett belé a gép. A támla rögzítésnek kettős reteszelése van. Az első is rögzíti az ülést, de csak a második retesz záródása oldja a középső övet. Ez az infó hátha hasznos lesz másnak is.
Egyébként Én is 4,5 éve használom az autót hasónlóan Ervinhez és ~80 ezerhez közeledik az általam beletett km. Motorikusan nem volt még problémám, mindig-mindenhova elvisz, szerintem elég jó autó a TDDI.

Üdv: V.Tamás
Naplózva
aaddaam
Vendég
« Új hozzászólás #18611 Dátum: 2009.08.25 kedd, 19:07:09 »

Szia Zacci!

Amit írsz a 2001-es mondiról részben nálam is igaz.
Ajtó alja rohad - fémtisztára takarítottam, pasziváltam, alapoztam, festettem.
Kézifék kuka - vételt követően cserélnem is kellett, gyáriakra.
Hátsó fék berohadva - ez nálam még nem jelentkezett. Tudom te mondod, majd fog!
Lendkerék csörög - ha ez egy kopó, fáradó alkatrész, akkor elöbb-utóbb mindenkinél jelentkezik.
Hátsó biztonsági őv nem húzható ki! - Hát ez nálam is így volt, már majdnem szétkaptam a bőrülést mérgemben, de Vik egy mozdulattal javította, mikor a tempomatot építette a nyáron. Ez egy határozott férfias mozdulat volt - a támlát úgy hátra vágta csak úgy zengett belé a gép. A támla rögzítésnek kettős reteszelése van. Az első is rögzíti az ülést, de csak a második retesz záródása oldja a középső övet. Ez az infó hátha hasznos lesz másnak is.
Egyébként Én is 4,5 éve használom az autót hasónlóan Ervinhez és ~80 ezerhez közeledik az általam beletett km. Motorikusan nem volt még problémám, mindig-mindenhova elvisz, szerintem elég jó autó a TDDI.

Nagyon köszi az infókat, tök frankó, hogy ienekt megtudok ill. többiek is!
Lehet utólag tempomatot beletenni???
Ki az aki itt szerelő, vagy ismer értelmeset?
más
Még mindig nem találtam senkit a régiom között aki Esztergom környéki szomoru1
 worship
Ádám
Naplózva
V.Tamás
Vendég
« Új hozzászólás #18612 Dátum: 2009.08.25 kedd, 19:34:19 »

más
 worship
Ádám

Szia Ádám!

Nagyon sok hasznos dolgot találhatsz itt, és vannak nagyon hozzáértő emberek, tempomat ügyben vagy autószerelés, alkatrész beszerzés dolgokban is. Ők többek mint "aki itt szerelő, vagy értelmes". Én is sok segítségben részesültem. Ha megfelelően szólítod meg őket fognak segíteni!

Naplózva
tomi3118
Vendég
« Új hozzászólás #18613 Dátum: 2009.08.25 kedd, 20:01:08 »

...
 worship
Ádám

Hát pl. Joe esztergomi. wave
Naplózva
aaddaam
Vendég
« Új hozzászólás #18614 Dátum: 2009.08.25 kedd, 23:45:01 »

Szia Ádám!

Nagyon sok hasznos dolgot találhatsz itt, és vannak nagyon hozzáértő emberek, tempomat ügyben vagy autószerelés, alkatrész beszerzés dolgokban is. Ők többek mint "aki itt szerelő, vagy értelmes". Én is sok segítségben részesültem. Ha megfelelően szólítod meg őket fognak segíteni!

falbav Hát elnézést nem ugy értettem!!!!""Ők többek mint "aki itt szerelő, vagy értelmes""  rinya
Természetesen nem igy gondoltam vagy semmi lenézés nem volt benne!!!!  angel angel
 worship
Ádám
Naplózva
szuszu
Haladó
**

« Új hozzászólás #18615 Dátum: 2009.08.26 szerda, 13:26:13 »

Keresd Vik-et, ő profin beszereli neked. (Ford szervizben dolgozik.)
Naplózva

MK4 2.0 TDCi FL Tit-X
MK5 Hibrid Vignale
alf®
Globál Moderátor
Fórumfüggő

« Új hozzászólás #18616 Dátum: 2009.08.26 szerda, 14:59:17 »

ki vot az Huh???
Ki volt az a bátor? hehe
Kérdezd Tádé kollégát,ő terjeszti ez az állhírt...... nyes

De ha valaki már megcsinálta,akkor én feccölnék bele időt,és ebből is készíthetnénk 1 jó kis cikket:Hogyan old meg potom pénzből a hátsó agy csapágycseréjét....! Grin
 Wink wave
Naplózva

ticking TDCI Űrhajó Grin Titanium Smax 18"
zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #18617 Dátum: 2009.08.26 szerda, 15:01:01 »

Ki volt az a bátor? hehe

De ha valaki már megcsinálta,akkor én feccölnék bele időt,és ebből is készíthetnénk 1 jó kis cikket:Hogyan old meg potom pénzből a hátsó agy csapágycseréjét....! Grin
 Wink wave

Tade !

Nyilatkozz !  vigyor3
Naplózva

blah blah blah
highend
Vendég
« Új hozzászólás #18618 Dátum: 2009.08.26 szerda, 16:27:23 »

Tade !

Nyilatkozz !  vigyor3
A legöregebb tiltott linkről volt valaki.
Naplózva
szbela
Haladó
**

Henry-Ford

« Új hozzászólás #18619 Dátum: 2009.08.26 szerda, 17:00:51 »

Ki volt az a bátor? hehe

Wink wave
Alf mester szerintem ,ha 1 szer adodik ra mod megkellene lesd,es mgekellne probalni,mert oly sokmindent sikerult nekd megoldanod.
Hiaba itt a vita meg senki sem latta ugy nezem,csak a velemenyek,es tiztaba vagyok azzal is ,h ha Alf mester kitalal valamit ,az nem lessz szivesen fogadva,es a kritikak ,oly nagy eloszeretettel fognak elougorni.
De azert en szurkolok neked Alf mester,es Angel mester  worship worship worship worship worship
Naplózva

MK3, 2.0 TDDI 115-ph,4 Ajtos, VP44 Sad
alf®
Globál Moderátor
Fórumfüggő

« Új hozzászólás #18620 Dátum: 2009.08.26 szerda, 17:43:14 »

Alf mester szerintem ,ha 1 szer adodik ra mod megkellene lesd,es mgekellne probalni,mert oly sokmindent sikerult nekd megoldanod.
Hiaba itt a vita meg senki sem latta ugy nezem,csak a velemenyek,es tiztaba vagyok azzal is ,h ha Alf mester kitalal valamit ,az nem lessz szivesen fogadva,es a kritikak ,oly nagy eloszeretettel fognak elougorni.
De azert en szurkolok neked Alf mester,es Angel mester  worship worship worship worship worship
Ha más nem lesz ,szétvéssük Angel agyát.Neki már úgysem kell,búg és lassan használhatatlan.izé kerék-agyát. hehe
Legfeljebb,ha nem sikerül vesz 1 újat 55ért....... Roll Eyes lehet,hogy ezért nem mer belevágni?
Naplózva

szbela
Haladó
**

Henry-Ford

« Új hozzászólás #18621 Dátum: 2009.08.26 szerda, 18:35:55 »

nevetes1 nevetes1 nevetes1 nevetes1 nevetes1 nevetes1 nevetes1 hat ez jol esett ,egy jot rohogtem itt,ez megutte a fonyeremenyt,szegeny Angel ,az ido vasfoga mindent megol,es ez az elet katyus utszakasza...hat igen sajnos  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Naplózva

zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #18622 Dátum: 2009.08.26 szerda, 20:47:42 »

A legöregebb tiltott linkről volt valaki.

oke engem nem erdekel a tiltas, szal ki vot ?  vigyor3 Wink
Naplózva

blah blah blah
zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #18623 Dátum: 2009.08.26 szerda, 20:49:50 »

De azert en szurkolok neked Alf mester,es Angel mester  worship worship worship worship worship

Maradjunk annyiban, hogy majd Alf mester megvizualja es ha ugy latjuk, hogy lehet vele kezdeni valamit, akkor lehet. Ha pedig az agy maga a csapagy haz...Haaat akko ***oka van  szomoru1 Talan lehet kokanyolni, de azert megiscsak egy kerekrol van szo. Nem biztos, hogy jo ha ut kozben kiesik a helyerol vagy valami  vigyor3
Naplózva

blah blah blah
zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #18624 Dátum: 2009.08.26 szerda, 20:50:29 »

Ha más nem lesz ,szétvéssük Angel agyát.Neki már úgysem kell,búg és lassan használhatatlan.izé kerék-agyát. hehe
Legfeljebb,ha nem sikerül vesz 1 újat 55ért....... Roll Eyes lehet,hogy ezért nem mer belevágni?

Pedig takarekosdizelbol fussa uj agyra (is)  vigyor3
Naplózva

blah blah blah
alf®
Globál Moderátor
Fórumfüggő

« Új hozzászólás #18625 Dátum: 2009.08.26 szerda, 20:58:49 »

Maradjunk annyiban, hogy majd Alf mester megvizualja es ha ugy latjuk, hogy lehet vele kezdeni valamit, akkor lehet. Ha pedig az agy maga a csapagy haz...Haaat akko ***oka van  szomoru1 Talan lehet kokanyolni, de azert megiscsak egy kerekrol van szo. Nem biztos, hogy jo ha ut kozben kiesik a helyerol vagy valami  vigyor3
Te wc pumpás nyúl! hehe
Én nem aszontam ,hogy megcsinázom,de szívesen szétszednék 1et ebből a mumus agyból.2db már kész vagyon-kijön belőle 1 garnitúra csúcs hehe.Érdemes lenne foglalkozni vele-sokan örülnének neki,mint a tempomatleírásodnak. vigyor3
És ha tényleg volt már ember aki megcsinálta,akkor van remény.
Naplózva

zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #18626 Dátum: 2009.08.26 szerda, 21:00:57 »

Te wc pumpás nyúl! hehe
Én nem aszontam ,hogy megcsinázom,de szívesen szétszednék 1et ebből a mumus agyból.2db már kész vagyon-kijön belőle 1 garnitúra csúcs hehe.Érdemes lenne foglalkozni vele-sokan örülnének neki,mint a tempomatleírásodnak. vigyor3
És ha tényleg volt már ember aki megcsinálta,akkor van remény.

Igen, eze kertem Liszti urat, hogy hozzon nekem 1 agyat. Hatha jo lesz meg valamire alapon  idiota
Minitalin minden kiderul  Wink Ha joszol akko egyutt deritjuk ki  Wink
Naplózva

blah blah blah
alf®
Globál Moderátor
Fórumfüggő

« Új hozzászólás #18627 Dátum: 2009.08.26 szerda, 21:04:21 »

Igen, eze kertem Liszti urat, hogy hozzon nekem 1 agyat. Hatha jo lesz meg valamire alapon  idiota
A minin a fogaddal szeded szét?Kiharapod mint pókot a sarokból? nyes
Én melóba leszek 22:00ig.Ha megvárol akkor ott vagyok negyedre! smile Wink wave
Naplózva

zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #18628 Dátum: 2009.08.26 szerda, 21:22:13 »

A minin a fogaddal szeded szét?Kiharapod mint pókot a sarokból? nyes
Én melóba leszek 22:00ig.Ha megvárol akkor ott vagyok negyedre! smile Wink wave

jovan akko megvarollak  vigyor3 Ha nem jon kozben semmi  Wink
Liszti kiszedett, kvazi rossz agyat hoz...valamit csak latni lehet majd rajta...Ha nem akko van otthon kalapacs...se gond  vigyor3
Naplózva

blah blah blah
Liszti
Vendég
« Új hozzászólás #18629 Dátum: 2009.08.27 csütörtök, 07:15:18 »

Hejj!
Hát nem ígérem a minitalit, most nem hogy lenulláztam magam ezzel a balesettel Erdélyben, hanem mínuszba is vertem magam  rinya
A nagytalira meg aztán főleg nem tudok menni Sad
Egyrészt a zsé nagy Úr, másrészt én már 2-3 hónapja tudtam, hogy az az időpont nekem nem lesz jó (másra is szavaztam), ugyanis már leszervezett programom van arra...  szomoru1
Na mindegy, valamelyik minitalira talán fel tudok menni, oszt akkor elviszem a "mumus" kerékagyat...
Egyébként gyanítom, hogy drágasága az ABS jeladón is múlik, ami szépen bele van építve...ezért is képzelem "lehetetlennek" a javítását...de majd Alf májsztró szétkapja, oszt jól megnézi, oszt jól megmondja, mi a tématéma  worship
Naplózva
highend
Vendég
« Új hozzászólás #18630 Dátum: 2009.08.27 csütörtök, 08:25:06 »

oke engem nem erdekel a tiltas, szal ki vot ?  vigyor3 Wink
Egy idézet nektek.

Ma behoztam melóba a kivett kerékagyat, mondom annak úgyis mindegy! 
Erre a legöregebb, szerencsére 19 évig volt gumigyári gépjavító, kolléga unalmában nem szétszedte, sérülés nélkül!!!!!

Naplózva
zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #18631 Dátum: 2009.08.27 csütörtök, 08:29:21 »

Egy idézet nektek.

Ma behoztam melóba a kivett kerékagyat, mondom annak úgyis mindegy! 
Erre a legöregebb, szerencsére 19 évig volt gumigyári gépjavító, kolléga unalmában nem szétszedte, sérülés nélkül!!!!!

kivalo, de most akkor nevet kernek es elerhetoseget  vigyor3 worship worship worship

Az ok, hogy szetszedte...mindent szet lehet szedni, de meg is lehet fixalni ?
Naplózva

blah blah blah
highend
Vendég
« Új hozzászólás #18632 Dátum: 2009.08.27 csütörtök, 08:31:54 »

kivalo, de most akkor nevet kernek es elerhetoseget  vigyor3 worship worship worship

Az ok, hogy szetszedte...mindent szet lehet szedni, de meg is lehet fixalni ?
Össze is rakta utána.
Naplózva
zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #18633 Dátum: 2009.08.27 csütörtök, 08:35:26 »

Össze is rakta utána.

kivalo, keresem a usert...mellik topicba szok irogatni ?  Wink worship worship worship
Naplózva

blah blah blah
highend
Vendég
« Új hozzászólás #18634 Dátum: 2009.08.27 csütörtök, 08:36:25 »

kivalo, keresem a usert...mellik topicba szok irogatni ?  Wink worship worship worship
Kereskínál, 1x egy évben.  eplus2
Naplózva
zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #18635 Dátum: 2009.08.27 csütörtök, 08:38:27 »

Kereskínál, 1x egy évben.  eplus2

sebaj...innen szep nyerni  vigyor3
Naplózva

blah blah blah
szbela
Haladó
**

Henry-Ford

« Új hozzászólás #18636 Dátum: 2009.08.27 csütörtök, 11:54:30 »

Laciba_old lenne az...Huh? wow1
Naplózva

zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #18637 Dátum: 2009.08.27 csütörtök, 11:58:45 »

Laciba_old lenne az...Huh? wow1

Allitolag szasza...nemtom  fejvakaras
Naplózva

blah blah blah
szbela
Haladó
**

Henry-Ford

« Új hozzászólás #18638 Dátum: 2009.08.27 csütörtök, 12:08:27 »

Allitolag szasza...nemtom  fejvakaras
Az istokat,ha nem lenne enyire sz8uksegem az autora,es termeszetesen most hanyodna a zsebembe 55000 forint ,akkor levennem,szetszednem,fenykepeznem ,filmeznem,es megprobalnam kiszedni a csapagyat,es kozben dolumentalanam,dehat nem tom,es nem megy most .... rinya rinya rinya
Pedig ku.rva fa.sz.a lenne ha osszejonne es meghetne csinalni oldani,valami speci odavalo jominosegu csapaggyal.De miert nem arulyak el h ki volt az a f.asz.i aki eszt megcsinalta?Mi abban anagy7 wunder?
Naplózva

highend
Vendég
« Új hozzászólás #18639 Dátum: 2009.08.27 csütörtök, 13:12:41 »

...miert nem arulyak el h ki volt az a f.asz.i aki eszt megcsinalta?Mi abban anagy7 wunder?
Nem rendszeres fórumozó, és nem kérdeztem meg, hogy elkezdhetik-e 800an zargatni ezzel, úgy, hogy nem is ő csinálta, hanem vmi szaki kollégája...

szerk. Megkérdezem ott, hogy volt-e vmi trükkje a szakinak... Cserélni egyébként nem cserélték, szétszedték, kitakarítoták, átzsírozták és összerakták. Működik még mindíg....
« Utoljára szerkesztve: 2009.08.27 csütörtök, 13:32:31 írta Tádé » Naplózva
Domi
Globál Moderátor
Fórumfüggő

Zsiráf

« Új hozzászólás #18640 Dátum: 2009.08.27 csütörtök, 13:30:25 »

A nem kifejezetten MK3 specifikus dolgokat (értsd: utolsó pár hsz) kiszedtem.
Naplózva

Ex: MKIV, 2012.04. 2.2 TDCi aut. 200LE Titanium-S Turnier, Lunar Sky
Ex: MKIII, 2003.09. 2.0 TDCi 130LE Ghia-Executive Turnier, Panther Black
Ronnydown
Haladó
**

ronnydown@hotmail.com
« Új hozzászólás #18641 Dátum: 2009.08.28 péntek, 18:37:07 »

Sziasztok!

Abban segítsetek lécci, mit lehetne tenni a következővel:

Észrevettem, hogy nem világít a jobb oldali hátsó rendszámtábla világítás. Mondom(1) sebaj, cseréljük le az izzót. Kiveszem a foglalatot, kiveszem a szofitaizzót, s kipottyan az egyik izzótartó fülecske is vele...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Letört, ezért nem világítot... Megkérdeztem a helyi Ford servicében --> potom 3.3xx Ft-ért kapok újat. Mondom(2) pffffff.

Nincs valami ötletetek, mivel lehetne javítani/pótolni azt a fránya fülecskét?

Köszi

Naplózva

Ford Mondeo 2.0 kombi MK V, Vignale, Powershift, 2016.
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő

www.mondeo.hu

WWW E-mail
« Új hozzászólás #18642 Dátum: 2009.08.28 péntek, 20:04:32 »

Sziasztok!

Észrevettem, hogy nem világít a jobb oldali hátsó rendszámtábla világítás. Mondom(1) sebaj, cseréljük le az izzót. Kiveszem a foglalatot, kiveszem a szofitaizzót, s kipottyan az egyik izzótartó fülecske is vele...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Letört, ezért nem világítot... Megkérdeztem a helyi Ford servicében --> potom 3.3xx Ft-ért kapok újat. Mondom(2) pffffff.

Köszi

Ez sajnos ilyen, minden izzó cserénél kell új foglalat is, mert szétrohad. Sad
Alternatív megoldásként, saját gyártmányú LED panelt szerelsz bele az örök életű, van róla cikk a tuning alatt.
Naplózva

Ford Focus 1.6 16V Trend, 2009
Ford C-Max 2.0 Hybrid SEL, 2013
Ford Puma 1.0 mHEV Titanium, 2020
---
Ford Mondeo 2.0 16V Ghia, 145LE, 2004
tomi3118
Vendég
« Új hozzászólás #18643 Dátum: 2009.08.28 péntek, 20:17:24 »

Ez sajnos ilyen, minden izzó cserénél kell új foglalat is, mert szétrohad. Sad

Ez azért nem minden porcikájában igaz. Ilyen hiba nem jön mindennap a fórumra. Az enyémnek semmi baja, hibátlan és nincs rajta semmi rohadás. Ha neked szétrohad, ahányszor izzót cserélsz, lassan csak meg kéne nézni a szigetelését...
Naplózva
gyengek
Vendég
« Új hozzászólás #18644 Dátum: 2009.08.28 péntek, 20:56:50 »

Sziasztok!

Köszi

Kicsit sok az ár. Én is most cseréltem mert nekem is szétrohadt. De nekem pár száz forintból megvolt a dolog.
Naplózva
Mobidik
Törzstag

MK II 1,8 TD.

« Új hozzászólás #18645 Dátum: 2009.08.28 péntek, 20:59:25 »

S.O.S valaki tudja Tade tel szamat ?
Püpűűű
Naplózva

Otthonom a nagyvilág, vallásom a jó cselekedet.
zacci
Fórumfüggő

norbert.nagy@4ce.hu
« Új hozzászólás #18646 Dátum: 2009.08.28 péntek, 21:04:44 »

Püpűűű

tomtom megkaptam  wave worship worship worship
Naplózva

blah blah blah
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő

www.mondeo.hu

WWW E-mail
« Új hozzászólás #18647 Dátum: 2009.08.28 péntek, 22:33:35 »

Ez azért nem minden porcikájában igaz. Ilyen hiba nem jön mindennap a fórumra. Az enyémnek semmi baja, hibátlan és nincs rajta semmi rohadás. Ha neked szétrohad, ahányszor izzót cserélsz, lassan csak meg kéne nézni a szigetelését...

Szétrohadt a TDDi-be, a TDCi-be, és a benzinesbe is már barna.
Naplózva

---
tomi3118
Vendég
« Új hozzászólás #18648 Dátum: 2009.08.29 szombat, 15:59:23 »

Szétrohadt a TDDi-be, a TDCi-be, és a benzinesbe is már barna.

Valamiért téged nem szeret az eső, hogy arra a lehetetlen helyre is befolyik...  nyes wave
Naplózva
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő

www.mondeo.hu

WWW E-mail
« Új hozzászólás #18649 Dátum: 2009.08.29 szombat, 17:38:18 »

Valamiért téged nem szeret az eső, hogy arra a lehetetlen helyre is befolyik...  nyes wave

Esőbe nekem a kombi teljes hátulja vizes, saras. Smiley
Naplózva

---
Oldalak: 1 ... 366 367 368 369 370 371 372 [373] 374 375 376 377 378 379 380 ... 1558   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Az oldal 0.123 másodperc alatt készült el 25 lekéréssel.