Ford Mondeo Club Hungary
2025.11.28 péntek, 13:44:12
Üdvözlünk,
Vendég
. Kérlek
jelentkezz be
vagy
regisztrálj
.
1 óra
1 nap
1 hét
1 hónap
Mindig
Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek
: Keress minket a Facebook-on is! =>
www.facebook.com/fordmondeoclub
Főoldal
Forum
Wiki
Súgó
Keresés
Bejelentkezés
Regisztráció
Ford Mondeo Club Hungary
>
Szakmai fórum
>
Mondeo III.
>
MK3 Általános kérdések
Oldalak:
1
...
366
367
368
369
370
371
372
[
373
]
374
375
376
377
378
379
380
...
1559
Le
« előző
következő »
Nyomtatás
Szerző
Téma: MK3 Általános kérdések (Megtekintve 24628552 alkalommal)
Petya
és 42 vendég van a témában
kotta_cs
Vendég
Válasz: Mondeo III.
«
Új hozzászólás #18600 Dátum:
2009.08.24 hétfő, 13:32:59 »
Idézetet írta: Tádé - 2009.08.18 kedd, 20:14:22
Még mielőtt megkérdezi valaki, melyiket kell hova rakni?
Szia,
Ha kiveszed a pici tárolót, balra a lámpa kapcsoló alatt, akkor a legelső bizti jel a szivargyújtó. Namost a jel is mutatja, hogy annak 1.5x nagyobb helye van. Ha benézel és azt a 15a-es biztit kiveszed, akkorlátod, hogy két pozicióba rakhatod be. Ha a felső/középső érintkezőt zárod, akkor gyújtásra lesz áram, ha az alsót,/középsőt zárod, akkor folyamatosan.
Üdv
Csaba
Naplózva
VasY
Vendég
«
Új hozzászólás #18601 Dátum:
2009.08.24 hétfő, 19:44:59 »
Idézetet írta: kotta_cs - 2009.08.24 hétfő, 13:32:59
Szia,
Ha kiveszed a pici tárolót, balra a lámpa kapcsoló alatt, akkor a legelső bizti jel a szivargyújtó. Namost a jel is mutatja, hogy annak 1.5x nagyobb helye van. Ha benézel és azt a 15a-es biztit kiveszed, akkorlátod, hogy két pozicióba rakhatod be. Ha a felső/középső érintkezőt zárod, akkor gyújtásra lesz áram, ha az alsót,/középsőt zárod, akkor folyamatosan.
Üdv
Csaba
Ehez hasonló trükkök vannak még?
Naplózva
tomi3118
Vendég
«
Új hozzászólás #18602 Dátum:
2009.08.24 hétfő, 19:56:16 »
Idézetet írta: aaddaam - 2009.08.24 hétfő, 08:30:38
Sziasztok! Elnézést ha rosz helyre irok, de nem találtam enél jobbat mint a szakmai fórum! Szoval Az a nagy helyzet, hogy életem elsö autoját venném meg egy 2001 es 2.0TDDI motorral felszerelt tipus!
...
Sziasztok!
Ádám
Nagyon nem mindegy, hogy TDDi vagy TDCi, mert az utóbbinál ez az első, igencsak gyengusz porlasztócsúcsos széria, ilyet nagy lutri megvenni. Az alvázszám alapján meg lehet mondani a motorkódját, az a biztos. Ha TDDi, akkor jó vétel lehet, nekem is ilyen van immár 4 éve és én nagyon szeretem, semmi komoly baja nem volt. Az azért legyen előtted, hogy használt gépet venni mindig lutri, nagyon függ az előző tulaj(ok)tól, hogyan használták.
Amit észre tudsz venni:
- nem füstöl, nem kormol
- nincs olajfolt a motortérben
- leállításnál nem kattan kifejezetten nagyot (lendkerék)
. A tulaj tudja, mikor cserélt olajat meg szűrőket
- 1900-as fordulattól erősen húz (nincs torbócső repedés)
- A kerekek nem zúgnak sima úton haladáskor
- A futómű nem zörög/kopog útegyenetlenségeken
- Nincs rajta rozsda - különösen az ajtók alja lehet jellemző
Meg ami még eszedbe jut...
Jó vételt kívánok!!
Naplózva
gyengek
Vendég
«
Új hozzászólás #18603 Dátum:
2009.08.24 hétfő, 22:28:39 »
Sziasztok! Elnézést ha rosz helyre irok, de nem találtam enél jobbat mint a szakmai fórum! Szoval Az a nagy helyzet, hogy életem elsö autoját venném meg egy 2001 es 2.0TDDI motorral felszerelt tipus!->
http://www.hasznaltauto.hu/3188527_ford_mondeo_2001
-> ö az egyébként!
...
Sziasztok!
Ádám
Ha van Ford márkaszervízes ismerősöd mindenképp vidd el egy állapotfelmérésre. Ha nincs akkor bármelyik márkaszervíz csinál állapotfelmérést tizenpárezer forintért. Ennyit mindenképp megérne, szerintem. Mert ha "olyat" találnak akkor talán még alkudni is tudnál.
Naplózva
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18604 Dátum:
2009.08.24 hétfő, 22:32:13 »
Idézetet írta: gyengek - 2009.08.24 hétfő, 22:28:39
Ha van Ford márkaszervízes ismerősöd mindenképp vidd el egy állapotfelmérésre. Ha nincs akkor bármelyik márkaszervíz csinál állapotfelmérést tizenpárezer forintért. Ennyit mindenképp megérne, szerintem. Mert ha "olyat" találnak akkor talán még alkudni is tudnál.
Marpedig olyat talalnak
2001-es MKIII...hmmm nyami
Asszondja osszes ajto rohad, kezifek kuka, hatso fekek berohadva, lendkerek csorog, hatso biztonsagi ov nem huzhato ki stb.
Naplózva
blah blah blah
Ervin
Megszállott
Nem elérhető
TDDi, gyári xenon, F2 optika, 5 ajtó, MMT 6
«
Új hozzászólás #18605 Dátum:
2009.08.24 hétfő, 22:42:53 »
Sziasztok! Elnézést ha rosz helyre irok, de nem találtam enél jobbat mint a szakmai fórum! Szoval Az a nagy helyzet, hogy életem elsö autoját venném meg egy 2001 es 2.0TDDI motorral felszerelt tipus!->
http://www.hasznaltauto.hu/3188527_ford_mondeo_2001
-> ö az egyébként!
És mivel nem vagyok autoszerelö, meg ehhez hasonló, és ELSÖ auto vásárlo- elolvastam már szinte mindent ami itt találtam, megnéztem a tisztitós videokat és ami nagyon tetszett az a "Petya" összehasonlito tesztje!
Szoval a kérdésem az, hogy ma még megéri venni DI-motoros autot?
Vagy ezzel több bajom lesz? Nem vagyok milliomos, de ennyi KP-m van!
Kérlek segitsetek mert valószinu nem találtam meg még minden cikket meg ienek! (Azért a gyerek nézett amikor mondtam neki, hogy nyomd hosszan a lezáró gombot és felmegy az ablak
Ezt is itt olvastam valahol!) Szoval mit kéne tennem? Ami nekem fura volt(az a baj, hogy más mondiba nem ültem, nem tudom összehasonlitani mással
) Sztem a kuplung fönnt fog, de lehet hogy az jo vagy ... nem tudom! Valaki legyen már olyan jo, hogy
-el nekem!! Nagyon köszönöm elöre is!!
Sziasztok!
Ádám
Szia!
TDDi-m van 4,5 éve, a motorhoz köthető meghibásodás az a termosztát cseréből állt 80000km alatt nálam.
Ez idő alatt mindig 5-6 között volt a fogyim, ha kell viszi óra szerint a 220-at is(igaz csippes, de csak előzéseknél használom áldásos tulajdonságát)
Olvastam már sokmindenről itt, de eszembe sem jut, hogy valaha ez megáll, vagy ott hagy, beleülök és megy, k.rva jól megy, ez ilyen.....
Naplózva
passat 2010 highline CRTDI 125 kW kombi DSG
mondeo 2001 trend TDDi 85 kW 5ajtó
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18606 Dátum:
2009.08.24 hétfő, 22:43:45 »
Idézetet írta: Ervin - 2009.08.24 hétfő, 22:42:53
Szia!
TDDi-m van 4,5 éve, a motorhoz köthető meghibásodás az a termosztát cseréből állt 80000km alatt nálam.
Ez idő alatt mindig 5-6 között volt a fogyim, ha kell viszi óra szerint a 220-at is(igaz csippes, de csak előzéseknél használom áldásos tulajdonságát)
Olvastam már sokmindenről itt, de eszembe sem jut, hogy valaha ez megáll, vagy ott hagy, beleülök és megy, k.rva jól megy, ez ilyen.....
hat jah, TDDI...az meg autobol keszult
Naplózva
blah blah blah
Ervin
Megszállott
Nem elérhető
TDDi, gyári xenon, F2 optika, 5 ajtó, MMT 6
«
Új hozzászólás #18607 Dátum:
2009.08.24 hétfő, 22:49:38 »
Idézetet írta: zacci - 2009.08.24 hétfő, 22:43:45
hat jah, TDDI...az meg autobol keszult
Emlékszem, mikor vettem majdnem bedőltem a katalógusnak, és majdnem mellé nyúltam...de Di lett
Egy szavam nem lehet erre az autóra
Naplózva
passat 2010 highline CRTDI 125 kW kombi DSG
mondeo 2001 trend TDDi 85 kW 5ajtó
aaddaam
Vendég
«
Új hozzászólás #18608 Dátum:
2009.08.24 hétfő, 23:50:56 »
Idézetet írta: alf - 2009.08.24 hétfő, 10:40:19
Remélhetőleg csak a felirat tdci......ha meg nem akkó nem biztos hogy olyan jó választás,mintha 1 2001es tddi lenne......
Öh igen sry a képen tdci van meg ghia de ez csak ien euro tax -os átba..ás, ugytudom ezzel tudnak mókolni a kereskedök, hogy nagyonn árat tudna kérni vagy mifene!
Szoval 2.0 TDDI 115 LE 194 000 KM
De ez van!
Naplózva
aaddaam
Vendég
«
Új hozzászólás #18609 Dátum:
2009.08.25 kedd, 09:38:34 »
Idézetet írta: tomi3118 - 2009.08.24 hétfő, 19:56:16
Nagyon nem mindegy, hogy TDDi vagy TDCi, mert az utóbbinál ez az első, igencsak gyengusz porlasztócsúcsos széria, ilyet nagy lutri megvenni. Az alvázszám alapján meg lehet mondani a motorkódját, az a biztos. Ha TDDi, akkor jó vétel lehet, nekem is ilyen van immár 4 éve és én nagyon szeretem, semmi komoly baja nem volt. Az azért legyen előtted, hogy használt gépet venni mindig lutri, nagyon függ az előző tulaj(ok)tól, hogyan használták.
Amit észre tudsz venni:
- nem füstöl, nem kormol
- nincs olajfolt a motortérben
- leállításnál nem kattan kifejezetten nagyot (lendkerék)
. A tulaj tudja, mikor cserélt olajat meg szűrőket
- 1900-as fordulattól erősen húz (nincs torbócső repedés)
- A kerekek nem zúgnak sima úton haladáskor
- A futómű nem zörög/kopog útegyenetlenségeken
- Nincs rajta rozsda - különösen az ajtók alja lehet jellemző
Meg ami még eszedbe jut...
Jó vételt kívánok!!
Sziasztok!! Nagyon köszönöm mindenki válaszát! Azért írok erre, mert itt eltudom mondani hogy a vas 2.0 tddi 2001! Ez természetesen tudom, hogy használt autó szinte mindig lutri! De most vegyek egy 3 éves SPARK -ot
mert abban kevés a kilóméter meg ujjabb??? :hehe:Nah neee
Szóval amit én észre vettem (életemben elöször ültam, mentem ien autoval-(elötte volt diesel autonk))
1.-a tulajt beültettem és mondtam neki h taposson a gázra(ez tök egyértelmű, hogy ezzel kezdtem, mivel motorokkal volt már dolgom)- Annyi korom sztem elhanyagolható meg is lepödtem, csak a kezemet raktam oda de csak ien nedves lett vagy nem tudom semmi fekete vagy barna kosz nem jött ki!!!
télleg!
2.- Nem szedtem szét a védölemezeket, de kulturáltnak tünt( természetesen mielött csengetnék szééjjel bontom)->viszont a motorháztetö burkolatot meg a pótkerék helyét végigtapiztam és nem hiszem h törve volt az auto!
3.- Ezt a leállítós dolgot nem figyeltem
(természetesen meghallgatjuk
)
4.- Az nem tudom de azt mondta hogy 190 000 nél volt elsö, hátsó betét csere, meg minden olaj és szűrö csere (most 194 7 xx valamennyi van benne) Az a baj h sztem ien kis cetlit bárhol találok azt azt mondom h kicseréltem mindent (nincs szerviz könyve) szóval
5.- Én azt néztem, és fura is volt (mivel volt dieselunk), hogy nem 1900 tól ,hanem 2000 től ezt télleg megnéztem pontosan 2000 től paszíroz az ülésbe (remélem ez nem gáz)
6.,7.- Kátyúkba nem mentem bele és a fútómüre is még vissza kell térnem ugylátom alaposabban de kitekertem jobbra balra rendesen és sztem semmi fura nem volt!
8.- És igen ezek nem teccettek van egy pár pici festék lepattanás (ezeket ien pici filcel nem lehet javítani? korigálni?) a legfurább helyen a csomi ajtóm sztem a kulcsot mellé dugták sötétben., ill a motorháztetőt tul lehet nyitni? tudom gázrugós, de a csuklópontban elvileg ha fel van nyitva az ablaktörlö lapát benyomódhat?? ezt nem tudom, elég értelmetlenül magyaráztam de mindegy!
Köszönöm a segitségeteket
BYTE ÁDÁM
Naplózva
V.Tamás
Vendég
«
Új hozzászólás #18610 Dátum:
2009.08.25 kedd, 15:55:36 »
Idézetet írta: zacci - 2009.08.24 hétfő, 22:32:13
Marpedig olyat talalnak
2001-es MKIII...hmmm nyami
Asszondja osszes ajto rohad, kezifek kuka, hatso fekek berohadva, lendkerek csorog, hatso biztonsagi ov nem huzhato ki stb.
Szia Zacci!
Amit írsz a 2001-es mondiról részben nálam is igaz.
Ajtó alja rohad - fémtisztára takarítottam, pasziváltam, alapoztam, festettem.
Kézifék kuka - vételt követően cserélnem is kellett, gyáriakra.
Hátsó fék berohadva - ez nálam még nem jelentkezett. Tudom te mondod, majd fog!
Lendkerék csörög - ha ez egy kopó, fáradó alkatrész, akkor elöbb-utóbb mindenkinél jelentkezik.
Hátsó biztonsági őv nem húzható ki!
- Hát ez nálam is így volt, már majdnem szétkaptam a bőrülést mérgemben, de Vik egy mozdulattal javította, mikor a tempomatot építette a nyáron. Ez egy határozott férfias mozdulat volt - a támlát úgy hátra vágta csak úgy zengett belé a gép. A támla rögzítésnek kettős reteszelése van. Az első is rögzíti az ülést, de csak a második retesz záródása oldja a középső övet. Ez az infó hátha hasznos lesz másnak is.
Egyébként Én is 4,5 éve használom az autót hasónlóan Ervinhez és ~80 ezerhez közeledik az általam beletett km. Motorikusan nem volt még problémám, mindig-mindenhova elvisz, szerintem elég jó autó a TDDI.
Üdv: V.Tamás
Naplózva
aaddaam
Vendég
«
Új hozzászólás #18611 Dátum:
2009.08.25 kedd, 19:07:09 »
Idézetet írta: V.Tamás - 2009.08.25 kedd, 15:55:36
Szia Zacci!
Amit írsz a 2001-es mondiról részben nálam is igaz.
Ajtó alja rohad - fémtisztára takarítottam, pasziváltam, alapoztam, festettem.
Kézifék kuka - vételt követően cserélnem is kellett, gyáriakra.
Hátsó fék berohadva - ez nálam még nem jelentkezett. Tudom te mondod, majd fog!
Lendkerék csörög - ha ez egy kopó, fáradó alkatrész, akkor elöbb-utóbb mindenkinél jelentkezik.
Hátsó biztonsági őv nem húzható ki!
- Hát ez nálam is így volt, már majdnem szétkaptam a bőrülést mérgemben, de Vik egy mozdulattal javította, mikor a tempomatot építette a nyáron. Ez egy határozott férfias mozdulat volt - a támlát úgy hátra vágta csak úgy zengett belé a gép. A támla rögzítésnek kettős reteszelése van. Az első is rögzíti az ülést, de csak a második retesz záródása oldja a középső övet. Ez az infó hátha hasznos lesz másnak is.
Egyébként Én is 4,5 éve használom az autót hasónlóan Ervinhez és ~80 ezerhez közeledik az általam beletett km. Motorikusan nem volt még problémám, mindig-mindenhova elvisz, szerintem elég jó autó a TDDI.
Nagyon köszi az infókat, tök frankó, hogy ienekt megtudok ill. többiek is!
Lehet utólag tempomatot beletenni???
Ki az aki itt szerelő, vagy ismer értelmeset?
más
Még mindig nem találtam senkit a régiom között aki Esztergom környéki
Ádám
Naplózva
V.Tamás
Vendég
«
Új hozzászólás #18612 Dátum:
2009.08.25 kedd, 19:34:19 »
Idézetet írta: aaddaam - 2009.08.25 kedd, 19:07:09
más
Ádám
Szia Ádám!
Nagyon sok hasznos dolgot találhatsz itt, és vannak nagyon hozzáértő emberek, tempomat ügyben vagy autószerelés, alkatrész beszerzés dolgokban is. Ők többek mint "aki itt szerelő, vagy értelmes". Én is sok segítségben részesültem. Ha megfelelően szólítod meg őket fognak segíteni!
Naplózva
tomi3118
Vendég
«
Új hozzászólás #18613 Dátum:
2009.08.25 kedd, 20:01:08 »
...
Ádám
Hát pl. Joe esztergomi.
Naplózva
aaddaam
Vendég
«
Új hozzászólás #18614 Dátum:
2009.08.25 kedd, 23:45:01 »
Idézetet írta: V.Tamás - 2009.08.25 kedd, 19:34:19
Szia Ádám!
Nagyon sok hasznos dolgot találhatsz itt, és vannak nagyon hozzáértő emberek, tempomat ügyben vagy autószerelés, alkatrész beszerzés dolgokban is. Ők többek mint "aki itt szerelő, vagy értelmes". Én is sok segítségben részesültem. Ha megfelelően szólítod meg őket fognak segíteni!
Hát elnézést nem ugy értettem!!!!""Ők többek mint "aki itt szerelő, vagy értelmes""
Természetesen nem igy gondoltam vagy semmi lenézés nem volt benne!!!!
Ádám
Naplózva
szuszu
Haladó
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18615 Dátum:
2009.08.26 szerda, 13:26:13 »
Keresd Vik-et, ő profin beszereli neked. (Ford szervizben dolgozik.)
Naplózva
MK4 2.0 TDCi FL Tit-X
MK5 Hibrid Vignale
alf®
Globál Moderátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18616 Dátum:
2009.08.26 szerda, 14:59:17 »
Idézetet írta: zacci - 2009.08.26 szerda, 14:55:32
ki vot az
??
Ki volt az a bátor?
Kérdezd Tádé kollégát,ő terjeszti ez az állhírt......
De ha valaki már megcsinálta,akkor én feccölnék bele időt,és ebből is készíthetnénk 1 jó kis cikket:Hogyan old meg potom pénzből a hátsó agy csapágycseréjét....!
Naplózva
TDCI Űrhajó
Titanium
S
max 18"
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18617 Dátum:
2009.08.26 szerda, 15:01:01 »
Idézetet írta: alf - 2009.08.26 szerda, 14:59:17
Ki volt az a bátor?
De ha valaki már megcsinálta,akkor én feccölnék bele időt,és ebből is készíthetnénk 1 jó kis cikket:Hogyan old meg potom pénzből a hátsó agy csapágycseréjét....!
Tade !
Nyilatkozz !
Naplózva
blah blah blah
highend
Vendég
«
Új hozzászólás #18618 Dátum:
2009.08.26 szerda, 16:27:23 »
Idézetet írta: zacci - 2009.08.26 szerda, 15:01:01
Tade !
Nyilatkozz !
A legöregebb tiltott linkről volt valaki.
Naplózva
szbela
Haladó
Nem elérhető
Henry-Ford
«
Új hozzászólás #18619 Dátum:
2009.08.26 szerda, 17:00:51 »
Idézetet írta: alf - 2009.08.26 szerda, 14:59:17
Ki volt az a bátor?
Alf mester szerintem ,ha 1 szer adodik ra mod megkellene lesd,es mgekellne probalni,mert oly sokmindent sikerult nekd megoldanod.
Hiaba itt a vita meg senki sem latta ugy nezem,csak a velemenyek,es tiztaba vagyok azzal is ,h ha Alf mester kitalal valamit ,az nem lessz szivesen fogadva,es a kritikak ,oly nagy eloszeretettel fognak elougorni.
De azert en szurkolok neked Alf mester,es Angel mester
Naplózva
MK3, 2.0 TDDI 115-ph,4 Ajtos, VP44
alf®
Globál Moderátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18620 Dátum:
2009.08.26 szerda, 17:43:14 »
Idézetet írta: szbela - 2009.08.26 szerda, 17:00:51
Alf mester szerintem ,ha 1 szer adodik ra mod megkellene lesd,es mgekellne probalni,mert oly sokmindent sikerult nekd megoldanod.
Hiaba itt a vita meg senki sem latta ugy nezem,csak a velemenyek,es tiztaba vagyok azzal is ,h ha Alf mester kitalal valamit ,az nem lessz szivesen fogadva,es a kritikak ,oly nagy eloszeretettel fognak elougorni.
Ha más nem lesz ,szétvéssük Angel agyát.Neki már úgysem kell,búg és lassan használhatatlan.izé kerék-agyát.
Legfeljebb,ha nem sikerül vesz 1 újat 55ért.......
lehet,hogy ezért nem mer belevágni?
Naplózva
TDCI Űrhajó
Titanium
S
max 18"
szbela
Haladó
Nem elérhető
Henry-Ford
«
Új hozzászólás #18621 Dátum:
2009.08.26 szerda, 18:35:55 »
Idézetet írta: alf - 2009.08.26 szerda, 17:43:14
http://[flash=200,200]Ha más nem lesz ,szétvéssük Angel agyát.Neki már úgysem kell,búg és lassan használhatatlan.izé kerék-agyát. :hehe:
[/flash]
hat ez jol esett ,egy jot rohogtem itt,ez megutte a fonyeremenyt,szegeny Angel ,az ido vasfoga mindent megol,es ez az elet katyus utszakasza...hat igen sajnos
Naplózva
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18622 Dátum:
2009.08.26 szerda, 20:47:42 »
Idézetet írta: Tádé - 2009.08.26 szerda, 16:27:23
A legöregebb tiltott linkről volt valaki.
oke engem nem erdekel a tiltas, szal ki vot ?
Naplózva
blah blah blah
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18623 Dátum:
2009.08.26 szerda, 20:49:50 »
Idézetet írta: szbela - 2009.08.26 szerda, 17:00:51
Maradjunk annyiban, hogy majd Alf mester megvizualja es ha ugy latjuk, hogy lehet vele kezdeni valamit, akkor lehet. Ha pedig az agy maga a csapagy haz...Haaat akko ***oka van
Talan lehet kokanyolni, de azert megiscsak egy kerekrol van szo. Nem biztos, hogy jo ha ut kozben kiesik a helyerol vagy valami
Naplózva
blah blah blah
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18624 Dátum:
2009.08.26 szerda, 20:50:29 »
Idézetet írta: alf - 2009.08.26 szerda, 17:43:14
Ha más nem lesz ,szétvéssük Angel agyát.Neki már úgysem kell,búg és lassan használhatatlan.izé kerék-agyát.
Legfeljebb,ha nem sikerül vesz 1 újat 55ért.......
lehet,hogy ezért nem mer belevágni?
Pedig takarekosdizelbol fussa uj agyra (is)
Naplózva
blah blah blah
alf®
Globál Moderátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18625 Dátum:
2009.08.26 szerda, 20:58:49 »
Idézetet írta: zacci - 2009.08.26 szerda, 20:49:50
Maradjunk annyiban, hogy majd Alf mester megvizualja es ha ugy latjuk, hogy lehet vele kezdeni valamit, akkor lehet. Ha pedig az agy maga a csapagy haz...Haaat akko ***oka van
Talan lehet kokanyolni, de azert megiscsak egy kerekrol van szo. Nem biztos, hogy jo ha ut kozben kiesik a helyerol vagy valami
Te wc pumpás nyúl!
Én nem aszontam ,hogy megcsinázom,de szívesen szétszednék 1et ebből a mumus agyból.2db már kész vagyon-kijön belőle 1 garnitúra csúcs
.Érdemes lenne foglalkozni vele-sokan örülnének neki,mint a tempomatleírásodnak.
És ha tényleg volt már ember aki megcsinálta,akkor van remény.
Naplózva
TDCI Űrhajó
Titanium
S
max 18"
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18626 Dátum:
2009.08.26 szerda, 21:00:57 »
Idézetet írta: alf - 2009.08.26 szerda, 20:58:49
Te wc pumpás nyúl!
Én nem aszontam ,hogy megcsinázom,de szívesen szétszednék 1et ebből a mumus agyból.2db már kész vagyon-kijön belőle 1 garnitúra csúcs
.Érdemes lenne foglalkozni vele-sokan örülnének neki,mint a tempomatleírásodnak.
És ha tényleg volt már ember aki megcsinálta,akkor van remény.
Igen, eze kertem Liszti urat, hogy hozzon nekem 1 agyat. Hatha jo lesz meg valamire alapon
Minitalin minden kiderul
Ha joszol akko egyutt deritjuk ki
Naplózva
blah blah blah
alf®
Globál Moderátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18627 Dátum:
2009.08.26 szerda, 21:04:21 »
Idézetet írta: zacci - 2009.08.26 szerda, 21:00:57
Igen, eze kertem Liszti urat, hogy hozzon nekem 1 agyat. Hatha jo lesz meg valamire alapon
Minitalin minden kiderul
A minin a fogaddal szeded szét?Kiharapod mint pókot a sarokból?
Én melóba leszek 22:00ig.Ha megvárol akkor ott vagyok negyedre!
Naplózva
TDCI Űrhajó
Titanium
S
max 18"
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18628 Dátum:
2009.08.26 szerda, 21:22:13 »
Idézetet írta: alf - 2009.08.26 szerda, 21:04:21
A minin a fogaddal szeded szét?Kiharapod mint pókot a sarokból?
Én melóba leszek 22:00ig.Ha megvárol akkor ott vagyok negyedre!
jovan akko megvarollak
Ha nem jon kozben semmi
Liszti kiszedett, kvazi rossz agyat hoz...valamit csak latni lehet majd rajta...Ha nem akko van otthon kalapacs...se gond
Naplózva
blah blah blah
Liszti
Vendég
«
Új hozzászólás #18629 Dátum:
2009.08.27 csütörtök, 07:15:18 »
Idézetet írta: zacci - 2009.08.26 szerda, 21:00:57
Minitalin minden kiderul
Hejj!
Hát nem ígérem a minitalit, most nem hogy lenulláztam magam ezzel a balesettel Erdélyben, hanem mínuszba is vertem magam
A nagytalira meg aztán főleg nem tudok menni
Egyrészt a zsé nagy Úr, másrészt én már 2-3 hónapja tudtam, hogy az az időpont nekem nem lesz jó (másra is szavaztam), ugyanis már leszervezett programom van arra...
Na mindegy, valamelyik minitalira talán fel tudok menni, oszt akkor elviszem a "mumus" kerékagyat...
Egyébként gyanítom, hogy drágasága az ABS jeladón is múlik, ami szépen bele van építve...ezért is képzelem "lehetetlennek" a javítását...de majd Alf májsztró szétkapja, oszt jól megnézi, oszt jól megmondja, mi a tématéma
Naplózva
highend
Vendég
«
Új hozzászólás #18630 Dátum:
2009.08.27 csütörtök, 08:25:06 »
Idézetet írta: zacci - 2009.08.26 szerda, 20:47:42
oke engem nem erdekel a tiltas, szal ki vot ?
Egy idézet nektek.
Ma behoztam melóba a kivett kerékagyat, mondom annak úgyis mindegy!
Erre a legöregebb, szerencsére 19 évig volt gumigyári gépjavító, kolléga unalmában nem szétszedte, sérülés nélkül!!!!!
Naplózva
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18631 Dátum:
2009.08.27 csütörtök, 08:29:21 »
Idézetet írta: Tádé - 2009.08.27 csütörtök, 08:25:06
Egy idézet nektek.
Ma behoztam melóba a kivett kerékagyat, mondom annak úgyis mindegy!
Erre a legöregebb, szerencsére 19 évig volt gumigyári gépjavító, kolléga unalmában nem szétszedte, sérülés nélkül!!!!!
kivalo, de most akkor nevet kernek es elerhetoseget
Az ok, hogy szetszedte...mindent szet lehet szedni, de meg is lehet fixalni ?
Naplózva
blah blah blah
highend
Vendég
«
Új hozzászólás #18632 Dátum:
2009.08.27 csütörtök, 08:31:54 »
Idézetet írta: zacci - 2009.08.27 csütörtök, 08:29:21
kivalo, de most akkor nevet kernek es elerhetoseget
Az ok, hogy szetszedte...mindent szet lehet szedni, de meg is lehet fixalni ?
Össze is rakta utána.
Naplózva
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18633 Dátum:
2009.08.27 csütörtök, 08:35:26 »
Idézetet írta: Tádé - 2009.08.27 csütörtök, 08:31:54
Össze is rakta utána.
kivalo, keresem a usert...mellik topicba szok irogatni ?
Naplózva
blah blah blah
highend
Vendég
«
Új hozzászólás #18634 Dátum:
2009.08.27 csütörtök, 08:36:25 »
Idézetet írta: zacci - 2009.08.27 csütörtök, 08:35:26
kivalo, keresem a usert...mellik topicba szok irogatni ?
Kereskínál, 1x egy évben.
Naplózva
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18635 Dátum:
2009.08.27 csütörtök, 08:38:27 »
Idézetet írta: Tádé - 2009.08.27 csütörtök, 08:36:25
Kereskínál, 1x egy évben.
sebaj...innen szep nyerni
Naplózva
blah blah blah
szbela
Haladó
Nem elérhető
Henry-Ford
«
Új hozzászólás #18636 Dátum:
2009.08.27 csütörtök, 11:54:30 »
Laciba_old lenne az...
Naplózva
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18637 Dátum:
2009.08.27 csütörtök, 11:58:45 »
Idézetet írta: szbela - 2009.08.27 csütörtök, 11:54:30
Laciba_old lenne az...
Allitolag szasza...nemtom
Naplózva
blah blah blah
szbela
Haladó
Nem elérhető
Henry-Ford
«
Új hozzászólás #18638 Dátum:
2009.08.27 csütörtök, 12:08:27 »
Idézetet írta: zacci - 2009.08.27 csütörtök, 11:58:45
Allitolag szasza...nemtom
Az istokat,ha nem lenne enyire sz8uksegem az autora,es termeszetesen most hanyodna a zsebembe 55000 forint ,akkor levennem,szetszednem,fenykepeznem ,filmeznem,es megprobalnam kiszedni a csapagyat,es kozben dolumentalanam,dehat nem tom,es nem megy most ....
Pedig ku.rva fa.sz.a lenne ha osszejonne es meghetne csinalni oldani,valami speci odavalo jominosegu csapaggyal.De miert nem arulyak el h ki volt az a f.asz.i aki eszt megcsinalta?Mi abban anagy7 wunder?
Naplózva
highend
Vendég
«
Új hozzászólás #18639 Dátum:
2009.08.27 csütörtök, 13:12:41 »
Idézetet írta: szbela - 2009.08.27 csütörtök, 12:08:27
...miert nem arulyak el h ki volt az a f.asz.i aki eszt megcsinalta?Mi abban anagy7 wunder?
Nem rendszeres fórumozó, és nem kérdeztem meg, hogy elkezdhetik-e 800an zargatni ezzel, úgy, hogy nem is ő csinálta, hanem vmi szaki kollégája...
szerk. Megkérdezem ott, hogy volt-e vmi trükkje a szakinak... Cserélni egyébként nem cserélték, szétszedték, kitakarítoták, átzsírozták és összerakták. Működik még mindíg....
«
Utoljára szerkesztve: 2009.08.27 csütörtök, 13:32:31 írta Tádé
»
Naplózva
Domi
Globál Moderátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
Zsiráf
«
Új hozzászólás #18640 Dátum:
2009.08.27 csütörtök, 13:30:25 »
A nem kifejezetten MK3 specifikus dolgokat (értsd: utolsó pár hsz) kiszedtem.
Naplózva
Ex: MKIV, 2012.04. 2.2 TDCi aut. 200LE Titanium-S Turnier, Lunar Sky
Ex: MKIII, 2003.09. 2.0 TDCi 130LE Ghia-Executive Turnier, Panther Black
Ronnydown
Haladó
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18641 Dátum:
2009.08.28 péntek, 18:37:07 »
Sziasztok!
Abban segítsetek lécci, mit lehetne tenni a következővel:
Észrevettem, hogy nem világít a jobb oldali hátsó rendszámtábla világítás. Mondom(1) sebaj, cseréljük le az izzót. Kiveszem a foglalatot, kiveszem a szofitaizzót, s kipottyan az egyik izzótartó fülecske is vele...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Letört, ezért nem világítot... Megkérdeztem a helyi Ford servicében --> potom 3.3xx Ft-ért kapok újat. Mondom(2) pffffff.
Nincs valami ötletetek, mivel lehetne javítani/pótolni azt a fránya fülecskét?
Köszi
Naplózva
Ford Mondeo 2.0 kombi MK IV, Titanium Black, Powershift, 2013.
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
www.mondeo.hu
«
Új hozzászólás #18642 Dátum:
2009.08.28 péntek, 20:04:32 »
Idézetet írta: Ronnydown - 2009.08.28 péntek, 18:37:07
Sziasztok!
Észrevettem, hogy nem világít a jobb oldali hátsó rendszámtábla világítás. Mondom(1) sebaj, cseréljük le az izzót. Kiveszem a foglalatot, kiveszem a szofitaizzót, s kipottyan az egyik izzótartó fülecske is vele...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... Letört, ezért nem világítot... Megkérdeztem a helyi Ford servicében --> potom 3.3xx Ft-ért kapok újat. Mondom(2) pffffff.
Köszi
Ez sajnos ilyen, minden izzó cserénél kell új foglalat is, mert szétrohad.
Alternatív megoldásként, saját gyártmányú LED panelt szerelsz bele az örök életű, van róla cikk a tuning alatt.
Naplózva
Ford Focus 1.6 16V Trend, 2009
Ford C-Max 2.0 Hybrid SEL, 2013
Ford Puma 1.0 mHEV Titanium, 2025
---
Ford Mondeo 2.0 16V Ghia, 145LE, 2004
tomi3118
Vendég
«
Új hozzászólás #18643 Dátum:
2009.08.28 péntek, 20:17:24 »
Idézetet írta: Scratch - 2009.08.28 péntek, 20:04:32
Ez sajnos ilyen, minden izzó cserénél kell új foglalat is, mert szétrohad.
Ez azért nem minden porcikájában igaz. Ilyen hiba nem jön mindennap a fórumra. Az enyémnek semmi baja, hibátlan és nincs rajta semmi rohadás. Ha neked szétrohad, ahányszor izzót cserélsz, lassan csak meg kéne nézni a szigetelését...
Naplózva
gyengek
Vendég
«
Új hozzászólás #18644 Dátum:
2009.08.28 péntek, 20:56:50 »
Idézetet írta: Ronnydown - 2009.08.28 péntek, 18:37:07
Sziasztok!
Köszi
Kicsit sok az ár. Én is most cseréltem mert nekem is szétrohadt. De nekem pár száz forintból megvolt a dolog.
Naplózva
Mobidik
Törzstag
Nem elérhető
MK II 1,8 TD.
«
Új hozzászólás #18645 Dátum:
2009.08.28 péntek, 20:59:25 »
Idézetet írta: zacci - 2009.08.28 péntek, 20:57:19
S.O.S valaki tudja Tade tel szamat ?
Püpűűű
Naplózva
Otthonom a nagyvilág, vallásom a jó cselekedet.
zacci
Fórumfüggő
Nem elérhető
«
Új hozzászólás #18646 Dátum:
2009.08.28 péntek, 21:04:44 »
Idézetet írta: Mobidik - 2009.08.28 péntek, 20:59:25
Püpűűű
tomtom megkaptam
Naplózva
blah blah blah
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
www.mondeo.hu
«
Új hozzászólás #18647 Dátum:
2009.08.28 péntek, 22:33:35 »
Idézetet írta: tomi3118 - 2009.08.28 péntek, 20:17:24
Ez azért nem minden porcikájában igaz. Ilyen hiba nem jön mindennap a fórumra. Az enyémnek semmi baja, hibátlan és nincs rajta semmi rohadás. Ha neked szétrohad, ahányszor izzót cserélsz, lassan csak meg kéne nézni a szigetelését...
Szétrohadt a TDDi-be, a TDCi-be, és a benzinesbe is már barna.
Naplózva
---
tomi3118
Vendég
«
Új hozzászólás #18648 Dátum:
2009.08.29 szombat, 15:59:23 »
Idézetet írta: Scratch - 2009.08.28 péntek, 22:33:35
Szétrohadt a TDDi-be, a TDCi-be, és a benzinesbe is már barna.
Valamiért téged nem szeret az eső, hogy arra a lehetetlen helyre is befolyik...
Naplózva
Scratch
Adminisztrátor
Fórumfüggő
Nem elérhető
www.mondeo.hu
«
Új hozzászólás #18649 Dátum:
2009.08.29 szombat, 17:38:18 »
Idézetet írta: tomi3118 - 2009.08.29 szombat, 15:59:23
Valamiért téged nem szeret az eső, hogy arra a lehetetlen helyre is befolyik...
Esőbe nekem a kombi teljes hátulja vizes, saras.
Naplózva
---
Oldalak:
1
...
366
367
368
369
370
371
372
[
373
]
374
375
376
377
378
379
380
...
1559
Fel
Nyomtatás
« előző
következő »
Ugrás:
Kérlek válassz egy célt:
-----------------------------
Szakmai fórum
-----------------------------
=> Mondeo I.
=> Mondeo II.
=> Mondeo III.
=> Mondeo IV.
=> Mondeo V.
=> Generáció független
=> Keres – kínál (csak árral!)
===> Eladó autók
===> Mondeóhoz keresek
===> Mondeóhoz kínálok - árat is adj meg!
=====> Mondeo I.-II. alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Mondeo III. alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Mondeo IV. alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Mondeo V. alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Generáció független alkatrészek - árat is adj meg!
=====> Felni, Gumi hirdetések - árat is adj meg!
=====> Autóbontások
===> Egyéb keres
===> Egyéb kínál
=> Szakszervizek
=> Mondeo találkozók
=> FAQ
===> Felhívás az FAQ eltűnt képeihez!
===> Általános leírások
===> Mondeo MK1 leírások
===> Mondeo MK2 leírások
===> Mondeo MK3 leírások
===> Mondeo MK4 leírások
===> Mondeo MK5 leírások
Ez weboldal sütiket (cookie) használ. A sütik elfogadásával kényelmesebbé teheti a böngészést. A weboldal további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához.
OK
További információ